Wiim Amp Verkkosoitin vahvistimella + Hdmi (arc)

Saatavuus: Varastossa

379,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Wiim Amp Verkkosoitin vahvistimella + HDMI (ARC)

Tukee suosituimpia musiikin streamausprotokollia – AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect, Alexa Cast, DLNA. Liitä olemassa olevat kaiuttimet, kuten tavalliset kaiuttimet tai asennuskaiuttimet, kuten saunakaiuttimet tai terassikaiuttimet, osaksi laajempaa taloäänentoistojärjestelmää.

WiiM Amp tarjoaa loistavaa ääntä suosituista musiikkipalveluista ja televisiosta. Sen tyylikäs ja kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen koko kodin viihdekeskuksen, ja voit nauttia musiikista ja elokuvista missä tahansa kodissasi.

Koe musiikki ja elokuvat täysin uudella tasolla ohjaamalla ääntä huoneesta toiseen älykkäiden avustajien, kuten Alexan, Google Assistantin ja Sirin, avulla. WiiM Amp tekee laadukkaan äänentoiston nauttimisesta helppoa ja vaivatonta.

Tuotetiedot
Wiim Amp Verkkosoitin vahvistimella + Hdmi (arc)

Sileään alumiinikuoreen rakennettu kompakti WiiM Amp vahvistin, tarjoaa monipuolisia sijoitusvaihtoehtoja. Laadukkaat komponentit ja innovatiivinen piirilevy varmistavat voimakkaan ja kristallinkirkkaan äänen vahvistuksen. Räätälöity jäähdytyslevy varmistaa optimaalisen lämpösuorituskyvyn.

Älä anna kompaktin muotoilun hämätä sinua - se tarjoaa 60 wattia per kanava 8 ohmin kuormalla ja peräti 120 wattia per kanava 4 ohmin kuormalla. Muuta passiiviset kaiuttimet, kuten lattiakaiuttimet, upotetut kaiuttimet, ulkokäyttöön tarkoitetut tai kirjahyllykaiuttimet, älykkäiksi äänentoistolähteiksi.

Nauti musiikista monipuolisesti ja intensiivisesti

Astu  musiikin maailmaan - WiiM Amp avaa sinulle oven, joka johtaa suosituimpien musiikin suoratoistopalveluiden luokse. Tämä kompakti vahvistin ei ole pelkkä laite; se on portti lumoavaan musiikin maailmaan.

Yhdistä se kaiutinjohdoilla tavallisiin kaiuttimiin ja nauti superhienosta äänenlaadusta


Eikö televisiosi äänentoisto tyydytä sinua? WiiM Amp ratkaisee ongelman. Liitä televisiosi WiiM Ampin HDMI ARC -porttiin ja yhdistä siihen vaikkapa tavalliset, olemassa olevat kaiuttimesi. Nauti täyteläisestä ja elävästä äänenlaadusta elokuvien, TV-ohjelmien ja pelien parissa. WiiM Amp tuo elämääsi äänentoiston, joka kietoo sinut musiikin ja viihteen maailmaan.

Integroi asennuskaiuttimet osaksi talon äänentoistojärjestelmää

Nauti loistavasta äänenlaadusta myös asunnon tai talon muissa tiloissa kuten saunassa, terassilla, kylpyhuoneessa, keittiössä, makuuhuoneessa jne. kytkemällä rakenteisiin upotettuja tai pintaan asennettuja kaiuttimia WiiM vahvistimeen, yksi vahvistin riittää yhteen tilaan kahdelle kaiuttimelle.

Kaikki suosituimmat musiikkipalvelut yhdessä paketissa

WiiM Home -sovelluksen ansiosta, sinun ei tarvitse hypätä sovelluksesta toiseen etsimään suosikkimusiikkiasi. Kaikki suosituimmat suoratoistopalvelut, kuten Spotify, Tidal, Amazon Music ja nettiradio ovat käytettävissäsi yhdestä sovelluksesta. Yksi sovellus, rajattomaan musiikkielämykseen.

Nauti erinomaisesta äänenlaadusta myös Bluetooth-kaiuttimien tai kuulokkeiden avulla

Kaksisuuntainen Bluetooth mahdollistaa äänen lähettämisen vahvistimeen liitetystä äänilähteestä langattomasti Bluetooth-kaiuttimiin tai kuulokkeisiin, vahvistin tukee lisäksi myös musiikin toistoa esim. puhelimesta, tabletilta tai tietokoneesta.

Kompakti mutta voimakas

Älä anna WiiM Ampin vaatimattoman koon hämätä sinua: se kasvaa ulos kompaktista ulkomitastaan kun liität siihen tavalliset kaiuttimesi ja alat kuuntelemaan. Kompakti koko mahdollistaa sijoittamisen minne tahansa, luoden ainutlaatuisen musiikkielämyksen omassa kodissasi. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai kodinhoitohuone, WiiM Amp tekee kodistasi oman konserttisalisi.

Uskomaton äänenlaatu

Vaikka WiiM Amp on pieni kooltaan, sen äänenlaatu ei jätä sinua kylmäksi. Kristallinkirkkaat äänet ja voimakas basso luovat täydellisen äänimaiseman, joka täyttää koko huoneen. Nauti jokaisesta nuotista selkeästi ja intensiivisesti, aivan kuin olisit konsertissa.

Valitse WiiM Amp, valitse musiikin maailma

Valitsemalla WiiM Ampin valitset laitteen, joka tekee musiikista nauttimisesta helppoa ja miellyttävää. Tämä kompakti vahvistin tarjoaa monipuolisuutta, voimaa ja laadukasta ääntä, joka tekee jokaisesta hetkestä musiikin täyteisen. Valitse WiiM Amp ja avaa ovi rajattomaan musiikin maailmaan.

  

Lue lisää
Sulje

Musiikkikirjastosi – Kaikkialla

Liitä USB-tikku WiiM Ampiin ja muunna kotisi henkilökohtaiseksi konserttisaliksi. Suoratoista digitaalinen musiikkikokoelmasi studio-laadulla useille WiiM-laitteille asunnossa tai talossasi. WiiM Amp ei vain indeksoi musiikkikirjastoasi, vaan toimii myös jatkuvasti käynnissä olevana mediaserverinä, jotta voit toistaa omaa suosikkimusiikkiasi missä ja milloin tahansa kotonasi.

Loputtomia mahdollisuuksia

Räätälöi äänentoistosi WiiM Ampilla. Olipa kyseessä tereassi tai vaikkapa saunakaiuttimien integrointi äänentoistojärjestelmääsi, perinteisten kaiuttimiesi elvyttäminen tai television äänentoiston optimointi,  laaja EQ-asetusten paketti taipuu henkilökohtaisiin mieltymyksiisi.

Valitse 24 esiasetuksesta, hienosäädä äänentoistoa 10-kaistaisella graafisella taajuuskorjaimella tai sukella syvemmälle kuoren alle 4-kaistaisella parametrisella taajuuskorjaimella – kaikki helposti saatavilla sovelluksessa. Lisäksi voit nauttia vapaudesta asettaa itsenäiset EQ-profiilit jokaiselle tulolähteelle, olipa se HDMI, optinen, linja, BT tai verkko. Rakenna täydellinen äänimaisema, huone huoneelta, tulolähde tulolähteeltä.

Saumaton äänen ohjaus 360° Bluetooth-kaukosäätimellä

Koe vaivaton hallinta WiiM Ampista Bluetooth-kaukosäätimen avulla, jossa on sisäänrakennettu Alexa äänikomentoja varten. Navigoi esteettä ja suorita helposti toimintoja, kuten toisto, tauko, kappaleen vaihto, äänenvoimakkuuden säätäminen ja mykistys. Lisäksi voit nauttia yhden kosketuksen pääsystä suosikkisisältöösi mukautettavien esiasetusten avulla.

Ylivoimainen äänenlaatu

Koe ääni paremapana kuin koskaan ennen, WiiM Ampin avulla. Tiukat äänitestit osoittavat, että se tarjoaa upean, selkeän ja täyteläisen äänentositokokemuksen. Kokonaisen harmonisen särön ja melun (THD+N) ollessa vain 0,002% (-93 dB) ja SNR 98 dB 5 watin kohdalla, äänentoisto on lähes virheetön – mikä tarkoittaa, että kuulet musiikin juuri sellaisena kuin artisti sen tarkoitti, ilman häiritsevää melua tai säröä. Olitpa sitten satunnainen kuuntelija tai audiofiili, WiiM Amp nostaa äänikokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Kotiteatterin taikaa, helppokäyttöisesti

Korosta television viihdekokemusta vaivattomasti WiiM Ampin HDMI ARC -portin avulla. Liitä siihen televisio ja uppoudu täyteläiseen stereosoundiin suosikkisarjoissasi, elokuvissa ja peleissä.

Kaipaatko vielä ylimääräistä potkua? Lisää aktiivinen subwooferi saadaksesi kohottaaksesi äänentoisto elämyksen elokuvateatterin tasolle. Minimaalisen asennuksen tarpeen vuoksi WiiM Amp tarjoaa saumattomasti integroidun AV-järjestelmän, joka muuttaa olohuoneesi kotiteatteriparatiisiksi.

 

Tekniset tiedot

Vahvistin: TI TPA3255-vahvistinpiiri

Aktiivisen subwooferin liitäntä

USB-portti (massamuistille/äänilähtö)

Ethernet DAC -piiri: ESS 9018 K2M

Analoginen ulostulon SNR: 98 dB

THD+N (analoginen ulostulo): -92 dB (0,002%)

Analoginen sisääntulo (ADC): Jopa 192 kHz, 24 bittiä

Chromecast Audio -ryhmä: Nest-kaiuttimien ja television kanssa

Ryhmä Echo-kaiuttimien ja television kanssa

Alexan monihuoneinen ääniohjaus

UHD-ryhmä HomePodien kanssa

Toimii Alexan kanssa

Toimii Googlen kanssa

Toimii Sirin kanssa

Ryhmä WiiM- tai Linkplay-laitteiden kanssa

AirPlay 2 / AirPlay Cast

Kaksisuuntainen Bluetooth

Roon Valmius

DLNA

Spotify Connect & TIDAL Connect

Tauoton toisto tuettu

10-kaistainen graafinen taajuuskorjain

Linkplay Musiikin suoratoisto

CPU: 4-Suorittiminen A53

DRAM: 512 MB

Flash: 512 MB

Äänitulo: Stereo linja RCA / Optinen / HDMI ARC / USB-A

Äänen lähtöliitäntä: Kuulokeliittimet / Subwoofer

Audio formaatit: MP3, AAC, ALAC, APE, FLAC, AIFF, WAV, WMA, OGG

Bluetooth: BT 5.1, A2DP lähetys ja vastaanotto, AVRCP, BLE HD

Suoratoistoprotokollat: AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect,
TIDAL Connect, Alexa Cast, DLNA

Mitat (SxLxK) ja paino: 190 mm x 190mm x 63 mm, 1.8kg

Värit: Tumman harmaa, Hopea

Kotelo: Alumiinia