Marantz NR1510 5.1 Slim line AV-vahvistin

Saatavuus: Varastossa

579,00 - 579,00€ / kpl
750,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz NR1510 5.1 Slim line AV-vahvistin

Marantz NR1510 on AV-viritinvahvistimien kestosuosikki. Pienikokoiseen koteloon on mahdutettu kaikki toiminnot mitä nykypäivän kuluttaja kaipaa.

Marantz NR1510 sisältää televisio integroinnin HDMI (ARC) liitäntöjen kautta. Lisäksi se on aplikaatio-ohjattava, siinä on nettiradiot, Spotify Connect, AIRPLAY ja Bluetooth sekä HEOS monihuonejärjestelmä.

Siinä on myös etukanavien pre-out liitännät aktiivikaiuttimien käyttäjiä varten ja 2 x rca subwoofer esilähdöt.

Tuotetiedot
Marantz NR1510 5.1 Slim line AV-vahvistin

Marantz NR1510 on AV-viritinvahvistimien kestosuosikki. Pienikokoiseen koteloon on mahdutettu kaikki toiminnot mitä nykypäivän kuluttaja kaipaa, ja helppokäyttöisyys on viety Marantz malleissa äärimmilleen.

NR1510 on aplikaatio-ohjattava, siinä on nettiradiot, Spotify Connect, AIRPLAY ja Bluetooth sekä HEOS monihuonejärjestelmä. Uusimmat ääniformaatit on myös tuettu kuten esimerkikis Dolby ATMOS.

Nyt on myös nähtävissä vinyylin vahvuus formaattimaailmassa sillä myös NR1510 mallissa on nyt Marantzin laadukas MM-levysoitinesivahvistin.
Lue lisää
Sulje

Ohut profiili

Nauti musiikillisimmasta esityksestä kompaktissa, ohuessa kotelossa. Puolet perinteisen AV-vastaanottimen korkeudesta. Marantz NR1510 tarjoaa musiikin, joka on synonyymi Marantzin kanssa.

Tehokas 5-kanavainen erillinen vahvistin

Siinä on suurivirtainen erillinen tehovahvistinosa, joten voit nauttia tehokkaamasta äänentoistosta elokuvissa ja musiikissa samalla teholla kaikilla viidellä kanavalla (85 W kanavaa kohti) ja matalaimpedanssinen ohjaus mahdollistaa erinomaisen kaiuttimien ohjauksen.

Musikaalisin ääni

Marantzin äänimestarit ovat virittäneet sen tuottamaan upean äänentoiston josta Marantz on tunnettu. Mikään komponentti ei lähde Marantzin äänimestarien käsistä ennen kuin se läpäisee tiukat testit. Nauti musiikaalisesta äänentoistosta mistä tahansa lähtee

Liitettävyys, suoratoisto ja usean huoneen kuuntelu

Suoratoista suosituimpia musiikkipalveluita – kuten Spotify, Deezer, Tidal ja monia muita – Bluetoothin, AirPlay 2:n tai HEOS-sovelluksen kautta.

Käytä HEOS:n sisäänrakennettua monihuone suoratoistoa tai AirPlay 2 -tekniikkaa nauttiaksesi suosikkimusiikistasi missä tahansa kodin huoneessa langattoman koko kodin äänikokemuksen saamiseksi. Toista sama kappale jokaisessa huoneessa tai valitse eri kappale soitettavaksi jokaisessa yhdistetyssä huoneessa – valinta on sinun.

Tukee tärkeimpiä puheohjausformaatteja

Nauti vaivattomasta puheohjauksesta ja täydellisestä joustavuudesta johtavien puheohjausteknologioiden ja sisäänrakennetun HEOS:n avulla. Puhu komennot Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple Sirin kautta. Pyydä soittamaan suosikkimusiikkiasi, lisäämään äänenvoimakkuutta, siirtymään seuraavaan kappaleeseen, vaihtamaan tuloja ja paljon muuta. Vaihda puheohjausformaattien välillä tai valitse suosikkisi – valinta on sinun. Toiminnot vaihtelevat puheohjausformaatin mukaan.

AirPlay 2 Apple Siri Voice Control

Suoratoista ääntä suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Apple Musicista ja Spotifysta, tai katso videoita palveluista, kuten YouTubesta ja Netflixistä millä tahansa iPhonella, iPadilla, Macilla tai Apple TV:llä ja kuule äänentoisto täydellisesti synkronoituna kaiuttimiisi AirPlay 2 -lähteistä.

Monen huoneen äänentoistoa varten voit suoratoistaa sisältöä langattomasti useisiin AirPlay 2 -yhteensopiviin laitteisiin samanaikaisesti parannetun äänen puskuroinnin avulla tasaisen äänentoiston varmistamiseksi. AirPlay 2 mahdollistaa yhteensopivien äänilaitteiden ohjauksen ja ryhmittelyn Apple Music- tai Home -sovelluksessa. Käytä AirPlay 2:ta sovelluksen sisällä tai äänelläsi Sirin kautta.

 

Amazon Alexa puheohjaus

Käytä ääntäsi suoratoistaaksesi suosikkimusiikkipalveluasi tähän sisäänrakennettuun HEOS-laitteeseen. Pyydä Alexaa soittamaan musiikkia Tidalista, Spotifysta, Amazon Musicista ja monista muista. Vaihda tulojen välillä (Blu-ray, DVD, Media Player jne.), lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta, keskeytä, mykistää ja toista seuraava kappale – kaikki äänelläsi. HEOS:n ja Alexan avulla voit suoratoistaa tähän tuotteeseen ja muihin tuotteisiin, joissa on sisäänrakennettu HEOS.

Google Assistant -ääniohjaus

Pyydä Google Homea, Google-sovellusta tai muita laitteita, joissa on sisäänrakennettu Google Assistant, ohjaamaan sisältöä kuunteluympäristössäsi. Aloita musiikki HEOS-sovelluksessa ja pyydä sitten Google Assistantia säätämään äänenvoimakkuutta, toistamaan, keskeyttämään, ohittamaan kappaleita ja paljon muuta.

 

Sisäänrakennettu Wi-Fi ja langaton Bluetooth-suoratoisto Dual Diversity -antenneilla

Dual diversity -antennin ansiosta NR1510 antaa sinun suoratoistaa suosikkiääniraitojasi langattomasti Wi-Fin ja Bluetoothin kautta. Dual diversity -antennijärjestelmä varmistaa vakaan suoratoiston myös ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä, ja Wi-Fi-toiminto sisältää 2,4 GHz (11b/g/n), 5 GHz (11a/n) teknologian yhteensopivuuden laajaan valikoiman eri älylaitteita. NR1510 tarjoaa nopean ja helpon painikkeella suojatun Wi-Fi-asennuksen ja yksinkertaisen iOS-Wi-Fi-jakamisen.

Hi-Res-äänen tuki

Nauti musiikistasi juuri niin kuin artisti on tarkoittanut. NR1510 purkaa korkearesoluutioiset häviöttömät ALAC-, FLAC- ja WAV-äänitiedostot 24-bittiseen/192kHz asti sekä DSD 2,8MHz:n ja 5,6MHz:n raidat (SACD:n audiofiilimuoto). Kuuntele musiikkiasi etupaneelin USB-portin tai verkkolähteiden kautta.

Integroitu Phono-tulo

Liitä analoginen levysoitin helposti viritinvahvistimeen ja nauti vinyylikokoelmasi jokaisen tallenteen puhtaasta sisällöstä.

Marantz AVR Remote App

 

Marantz AVR Remote -sovellus iOS:lle ja Androidille tarjoaa täydellisen hallinnan uusimpiin Marantz-verkon AV-vastaanottimiin. Käytä sitä virran kytkemiseen/katkaisuun, äänenvoimakkuuden, tulon ja asetusten säätämiseen tai HEOS-sovellukseen siirtymiseen.

Uusimmat HDMI-liitännät

Sisältää kuusi HDMI-tuloa – yhdellä HDMI-tulolla etupaneelissa nopeaa liittämistä varten – jokainen tukee HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz -videota, 4:4:4 Pure Color -alinäytteenottoa, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10) ) ja 21:9-video-, 3D- ja BT.2020-läpivienti. eARC (Enhanced Audio Return Channel) tukee Dolby TrueHD- ja DTS-HD Master Audio -lähetyksiä TV-sovelluksistasi yhdellä HDMI-liitännällä yksinkertaisinta asennusta varten.

HDMI-tulot nimeävät itsensä automaattisesti uudelleen lähteen antamilla tiedoilla, kun niitä on saatavilla.

Auto Low Latency -tila Xbox Onelle

Auto Low Latency Mode (ALLM) varmistaa, että Xbox One -käyttäjillä on responsiivisempi ja mukaansatempaava pelikokemus, kun ne on yhdistetty tiettyihin TV-malleihin, jotka myös tukevat ALLM:ää.

Helppo asentaa, helppo käyttää

NR1510:ssä on vaakasuora rivi värikoodattuja, ensiluokkaisia ​​kaiutinliittimiä ja sarja vastaavia kaapelitarroja oikean kytkennän varmistamiseksi. Mukana oleva asennusapuri tarjoaa selkeän, graafisen näytön suunnan, ja pika-aloitusopas varmistaa optimaalisen asennuksen mille tahansa kokoonpanolle.

Kaksi subwoofer-lähtöä

Tukee kahta subwooferia tasaiseen matalataajuiseen bassovasteeseen kuunteluympäristössäsi. Nauti tarkasta bassosta ilman äänipiikkejä tai äänentason notkahdusta riippumatta siitä, mihin asetat subwooferin.

Smart TV -liitännät

Ohjaa vastaanotinta helposti Smart TV:n kaukosäätimellä Smart TV:hen liitetyn HDMI CEC -toiminnon kautta. Aseta vain viritinvahvistimessa “HDMI-ohjaus”-asetukseksi ON ja aseta sitten “Smart Menu” -asetukseksi ON aloittaaksesi NR1510:n ohjaamisen television kaukosäätimellä. Smart Menu -aloitusnäytöstä pääset nopeasti lähde- ja surround-tilan valintoihin, AVR-asetusvalikkoon ja neljään Smart Selectiin.

Audyssey MultEQ yksinkertaiseen asennukseen ja huonekalibrointiin

Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ:n, Dynamic Volumen ja Dynamic EQ:n avulla kuunteluympäristösi saumattomaan asettamiseen. Mukana toimitetulla mittausmikrofonilla MultEQ analysoi jokaisen kaiutinlähdön (myös subwooferin) ja luo tarkkoja digitaalisia suodattimia, jotka optimoivat jokaisen kanavan oikean taajuus- ja aikatason vasteen. Käytä Audyssey Dynamic EQ:ta selkeän dialogin ja laajakaistaisen vasteen tuottamiseen jopa alhaisilla äänenvoimakkuuksilla tai Audyssey Dynamic Volume -ominaisuutta välttääksesi yht’äkkisiä voimakkaita ääniä ja normalisoidaksesi äänenvoimakkuuden, kun sisältö vaihtuu mainosten, ilmoitusten ja TV-ohjelmien välillä.

Helppotajuiset Smart Select -toiminnot

Mukana tulevan kaukosäätimen neljä Smart Select -toimintopainiketta tallentavat haluamasi asetukset – mukaan lukien tulo-, äänenvoimakkuus- ja Audyssey-määritykset – tietyille lähteille. Yhdellä napin painalluksella vastaanotin konfiguroituu täydellisesti mihin tahansa lähteeseen Blu-ray-televisiosta TV-sovittimeen, suosikki Internet-radioasemaasi ja paljon muuta.

Älykäs ECO-tila

Integroitu ECO-tila säästää energiaa ja tuo näytöllä näkyvän ECO-mittarin. Käytä vastaanotinta virransäästötilassa vähentääksesi maksimilähtötehoa tai käyttääksesi virransäästöstrategioita eri asetuksissa. Joka tapauksessa äänenlaatu, joka määrittelee Marantzin erinomaisuuden, pysyy ennallaan.

Yli 65 vuoden audiofiiliperintö

Musikaalisin ääni. Vuonna 1953 perustetulla Marantzilla on pitkä ja rikas historia audiokomponenttien suunnittelusta, joita ovat ottaneet vastaan musiikin ystävät ja kriittiset kuuntelijat ympäri maailmaa. Koska musiikki on tärkeää, NR1510 jatkaa pitkää Marantzin perinnettä tarjota luokkansa parhaan kuuntelukokemuksen musiikille ja elokuvalle.

Monikanava-surround
DTS HD Master
Dolby TrueHD
Dolby ProLogic II
Multichannel Stereo​
Maksimimäärä prosessoitavia kanavia (esivahvistin) 5.1

 

Äänenparannus
Erillinen tehovahvistin 5
Kuparipinnoitettu runko
Tehomuuntaja: El
Pure Direct tila
Audyssey MultEQ
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Pakatun äänen tehostin: MDAX2

 

Verkko
HEOS Monihuone ja streamaus
Häviölliset tiedostomuodot MP3 / WMA / AAC
Häviöttömät muodot FLAC / ALAC / WAV o /
DSD-äänen suoratoisto DSD5.6 asti
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 192/24
Tauoton toisto o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
Internet Radio TuneIn
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / muut *
Amazon Prime Music* / Pandora*
Yhteensopiva Remote APP -sovelluksen kanssa älypuhelimille Android / iOS
Yhteensopiva Android/iOS/Amazon Kindlen tablet-laitteille tarkoitetun Remote APP:n kanssa
Ethernet
WiFi
Bluetooth
Bluetooth-kuulokkeiden lähetys (päivitys)

* Tietyt palvelun ominaisuudet voivat vaatia maksullisen tilauksen

 

HDMI
HDMI-tulot takana / edessä 5/1
HDCP2.2-tuki o (2.3)
HDMI-lähdöt 1 x main
Videomuunnos Analoginen -> HDMI
Käyttöliittymä graafisesti HDMI:ssä
HDMI: 3D / 4K / CEC / ARC
Parannettu ARC
Dolby Vision / HLG
4k signaalin läpimeno
HDMI pass-through valmiustilassa

 

Monihuoneohjaus
Integroitu HEOS Multiroom
TV-äänen ryhmittely
Päähuoneen monikanavainen ääni – Alueen stereoäänen alasmiksaus
Alueen äänilähde: HDMI (2 kanavaa) / opt, koaksiaali (2 kanavaa) / verkko, USB / analoginen
Verkkoselaimen kautta käyttöliittymä
Älykäs kaukohallinta
IP-ohjaus / RS232-ohjaus / Web-ohjaus / Sovellusten ohjaus
Marantzin remote ohjaus

 

Muut
Puheohjaus – Toimii Amazon Alexan kanssa
Puheohjaus – Google Assist / Apple Siri
Automaattinen kaiutinasetus mikrofonilla Audyssey MultEQ
FL-näyttö 1 rivi
Graafinen käyttöliittymä – GUI Hybrid GUI
Graafisen käyttöliittymän kielet – 9
Asennusapuri
Älykäs valinta
Laiteohjelmiston päivitys verkon kautta / USB
Säädettävä jakotaajuus
Optimoitu basson uudelleenohjaus
ECO-tila
Automaattinen virrankatkaisu
Uniajastin

 

Syöttö/ulostulo
Komposiitti sisään / ulos 3/1
HDMI-tulo/lähtö 5 1/1
Analoginen sisään 3
Phono (MM) sisään
Digitaaliset tulot: koaksiaalinen 1 / optinen 1
Monikanavainen esilähtö (2.2)
Subwoofer lähtö 2
Kaiuttimen liitin: tavallinen ruuviliitinterminaali
Kaiutinliittimien määrä 5
Etutulot: HDMI / USB
USB Audio / Made for iPod / Toimii iPhone  / AirPlay / AirPlay kanssa
FM-viritin RDS:llä

 

Tekniset tiedot
Päätevahvistimien määrä 5
Lähtöteho (6 ohmia, 1 kHz, 1 % 1-kanavaista asemaa) 85 W
Lähtöteho (6 ohmia, 1 kHz, 10 % 1-kanavainen asema) 100 W
70% takuu

Yleiset tiedot
Saatavilla olevat värit:  musta / hopea-kulta
Metallinen etupaneeli
Järjestelmän kaukosäädin RC040SR
Virrankulutus W 210
Valmiustilan kulutus W 0,2
CEC-valmiustilan kulutus W 0,5
Verkon ohjaus päällä kulutus W 3.7

Maksimimitat

Antenni: Vaaka: (L x S x K) mm, 440 x 378 x 105

Antenni: pystysuorassa: (L x S x K) mm), 440 x 378 x 175)

Ilman antennia: (L x S x K) mm), 440 x 368 x 105

Paino kg 8.2
Pahvilaatikon enimmäismitat (L x S x K) mm 520 x 491 x 184

Pakkauksen paino (sis. tuotteen) kg 10,5