Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth eli langattomat kuulokkeet auttavat sinua nauttimaan musiikista silloinkin, kun et voi soittaa musiikkia kaiuttimista. Kuulokkeiden kautta saat intensiivisen kuuntelukokemuksen ilman, että ”häiritset” muita. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima varsinkin JBL -merkin bluetooth-kuulokkeita. Eri laitteet on helppo yhdistää kuulokkeisiin, esimerkiksi puhelimen ja televisin yhdistäminen käy kädenkäänteessä. Suurimmassa osassa bluetooth-kuulokkeita löytyy myös mikrofoni, joten voit hoitaa kuulokkeiden kautta puhelut helposti ottamatta kuulokkeita päästäsi.

Bluetooth-kuulokkeet salille ja muuhun liikuntaan

Bluetooth-kuulokkeet ovat varsin oivalliset etenkin salilla ja esimerkiksi lenkille, koska niissä ei ole piuhoja häiritsemässä harjoitusta eikä ne sotkeudu salilaitteisiin ja harjoitteluturvallisuus on näin ollen parempi. Kaulahuiviin, takin nappeihin, laukun hihnaan, hiuksiin ja ties mihin sotkeutuvat kuulokkeiden piuhat ovat omiaan nostamaan rauhallisimmankin musiikin ystävän verenpainetta. Laukun tai taskun pohjalta löytyvä johtosykkyrä on myös inhottava selvitellä. Langattomat bluetooth-kuulokkeet ovat jokaisen musiikinystävän tärkeimpiä hankintoja.

Hyvät kuulokkeet?

Hyvät kuulokkeet istuvat kuuntelijan päähän luonnollisesti ja jos kyseessä on nappikuulokkeet eli in-ear -kuulokkeet, ne eivät saa painaa korviasi. Näihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota valitessa langattomia kuulokkeita sekä tietysti valitessa mitä tahansa kuulokkeita. In-ear -kuulokkeet ovat hyvät etenkin urheiluun ja esimerkiksi kuntosalille – toki moni haluaa käyttää korvan päälle asetettavia on-ear -kuulokkeita. On-ear -kuulokkeissa on pehmeät korvatyynyt, joten niitä on miellyttävät käyttää useampi tuntikin.

Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja tilaa.

[parentcat]

Bluetooth-kuulokkeet

Rajaa

Hinta

Tuotemerkki

Väri

6