Pro-Ject Phono Box S3 B, RIAA levysoitin esivahvistin

Saatavuus: Varastossa

429,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Phono Box S3 B, RIAA levysoitin esivahvistin

Pro-Ject Phono Box S3 B Balansoitu RIAA-esivahvistin levysoittimelle monipuolisella säädettävyydellä.

Pro-Ject Phono Box S3 B on aloitustason levysoitin esivahvistin, joka tarjoaa täysin balansoidun suunnittelun siistissä ja pienessä paketissa. Phono Box S3 tuo RS-sarjan huippumalleista tutut ominaisuudet ensimmäistä kertaa uuteen edullisempaan hintaluokkaan.

Tuotetiedot
Pro-Ject Phono Box S3 B, RIAA levysoitin esivahvistin

 

Aidot huippuluokan ominaisuudet uudelle aloittelijatasolle

 

Phono Box S3 B tulee aivan uudenlaisessa kotelossa. Suurempi koko mahdollistaa täysin uudenlaisen ominaisuusvalikoiman, jota ei aiemmin ole nähty tässä hintaluokassa. Uusi teräs- ja alumiinikotelo tarjoaa myös erittäin suuren jäykkyyden ja suojan ulkoisilta häiriöiltä, mikä on olennaista uudelle teknologialle sisällä. Voit liittää jopa kaksi levysoitinta samanaikaisesti - kaikki parametrit kullekin sisääntulolle tallennetaan muistiin. Voit sovittaa Phono Box S3 B:n täydellisesti laajaan valikoimaan äänirasioita. Käytä voimakkuuden säätöä, jotta voit tarkasti sovittaa ulostulon muihin lähteisiin, kuten CD-soittimiin tai suoratoistolaitteisiin. Erittäin alhaiset arvot, kuten 50 pF tai 10 ohmia, mahdollistavat tilanteiden huomioimisen.

 

 


Lue lisää
Sulje

Luonnollisesti tasapainossa

Äänirasiat ovat luonnostaan tasapainotettuja signaalimuuntimia! MM-äänirasian sisäisen johdotuksen vuoksi sinun on päivitettävä levysoitin MC-äänirasialla saadaksesi käyttöösi koko tasapainotetun signaalin. Uusien Pro-Ject True Balanced Connection -kaapelien avulla voit käyttää korkealaatuisia ominaisuuksia, jotka olivat aiemmin saatavilla vain kalleimmissa äänirasiamalleissa. Ja parasta kaikessa: omista mikä tahansa Pro-Ject -levysoitin, jossa on RCA-, miniXLR- tai 5P-lähdöt ja voi tehdä sen!

 

Täysin diskreetti ja symmetrinen vahvistinaste

Uusi Phono Box S3 B:n vahvistinaste käyttää täysin diskreettiä rakennetta. Diskreetti piiri koostuu erillisistä elektronisista komponenteista ja yksittäisistä laitteista. Vahvistinosio on rakennettu yksittäisistä osista eikä käytä integroituja piirejä! Tämä tekee suunnitteluprosessista pidemmän ja kalliimman, mutta tuloksena on paras äänenlaatu. Täysin symmetrinen vahvistinaste voi optimoida signaali-kohinasuhteet, syöttämällä puolipassiivisen, RIAA-tasausta vahvistavan vaiheen puhtaalla signaalilla työskentelyä varten.

 

Todellinen balansoitu yhteys

Symmetrinen suunnittelu on perustavanlaatuisen huomionarvoinen piirre! Liitä levysoitin 5-napaisella mini-XLR-kaapelilla ja nauti balansoidun signaalipolun eduista. Todella tasapainotettu voimakkuusvaihe pystyy puristamaan lopullisen musiikillisen tiedon tehokkaasti suodattaen pois kaikki melut, jotka johtuvat häiriöistä modernissa kodissamme (kodinkoneet, wifi ja Bluetooth, virtakaapelit, äänivahvistimet).

 

Käsintehty EU:ssa – Vuodesta 1991

Valmistettu Euroopassa, taustalla teknikot, insinöörit ja suunnittelijat, joilla on vuosikymmenten kokemus. Asiantuntevaa käsityötä. Kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. Audiofiilin suorituskyky.

Tekniset tiedot

Sisääntuloimpedanssi: 10, 50, 100, 1k, 47k ohmia
Sisääntulokapasitanssi: 50, 150, 300, 400 pF
Vahvistus (XLR-lähtöliittimet käytettäessä, + 6 dB): 40, 45, 60, 65 dB
Signaali-kohinasuhde MM (40 dB): 103 dBV, 110 dBV – ‘A’-painotettu
Signaali-kohinasuhde MC (60 dB): 85 dBV, 90 dBV – ‘A’-painotettu
THD 1 kHz:ssä: <0,001% MM, < 0,005% MC
THD (20 Hz – 20 kHz): <0,008% MM, < 0,01% MC
RIAA-tasauskäyrän tarkkuus: <0,3 dB / 20 Hz – 20 kHz
Subsonic suodatus: 20 Hz:ssä 18 dB/oktaavi
Sisääntulo: 1x 5-napainen mini-XLR / 1x pari RCA-ääniliittimiä
Linjatason lähtö: 1x pari RCA, 1x pari XLR
Virtalähde DC: 18V/500mA
Virrankulutus: 18V/170mA DC, <0,5 W lepotilassa
Mitat: 206 x 55 x 153 (liittimet mukaan lukien 164) mm (L x K x S)
Paino: 930 g ilman virtalähdettä