Pro-Ject Phono Box DS3 B, RIAA levysoitin esivahvistin

Saatavuus: Varastossa

639,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Phono Box DS3 B, RIAA levysoitin esivahvistin

Balansoitu, kaksoismono ja täysin erillisrakenteinen audiofiilitason levysoittimen esivahvistin.

Phono Box DS3 B -malli tarjoaa joitain Phono Box RS2:n huippuluokan ominaisuuksia edulliseen hintaan ja luotettavalla Pro-Ject-laadulla. Yksi niistä on uusi True Balanced liitäntä.

Tuotetiedot
Pro-Ject Phono Box DS3 B, RIAA levysoitin esivahvistin

 

Huippuluokan ominaisuudet ja rajattomat kuormitusvaihtoehdot

 

Phono Box DS3 B käyttää teräsrunkoa, jota ympäröivät alumiinipaneelit. Tämä rakenne tarjoaa erittäin korkean jäykkyyden ja eristyksen häiriöiltä, ​​mikä on olennaista uudelle sisällä olevalle tekniikalle. Magneettiset puiset sivupaneelit ovat saatavana erikseen lisävarusteina. Voit liittää jopa kaksi levysoitinta samanaikaisesti – jokaisen tulon kaikki parametrit tallennetaan muistiin. Yhdistä täydellisesti Phono Box DS3 B useisiin äänirasioihin. Kuormaimpedanssia voidaan säätää jatkuvasti potentiometrillä, Pro-Ject Audio Systemsin keksimällä järjestelmällä, jonka avulla voidaan säätää impedanssia toiston aikana ja arvioida eri kuormitusvaihtoehtojen vaikutusta reaaliajassa. Mikään muu valmistaja ei käytä tätä ominaisuutta yhtä tyylikkäästi!

 

Luonnollisen tasapainoinen

Äänirasiat ovat luonteeltaan tasapainotettuja signaalimuuntajia! MM-rasioiden sisäisen johdotuksen vuoksi tarvitset MC-äänirasian päästäksesi käsiksi koko balansoituun signaaliin. Yhdessä uusien True Balanced Connection -kaapeleidemme kanssa pääset käyttämään huippuluokan ominaisuuksia, jotka olivat aiemmin saatavilla vain kalleimmilla phono-vahvistimilla. Ja mikä parasta: mikä tahansa Pro-Ject-levysoitin RCA-, miniXLR- tai 5P-lähdöllä pystyy siihen!

  

 

 
Lue lisää
Sulje

Sukella teknisiin yksityiskohtiin

Phono Box DS3 B sisältää todellisen, täysin tasapainotetun vahvistinsuunnittelun. Käytätpä sitten yksipäistä RCA- tai balansoitua yhteyttä, molemmilla tavoilla täysin symmetrinen vahvistusaste voi optimoida signaali-kohinasuhteet ja syöttää puhtaimman signaalin täysin passiiviselle ja erillisrakenteiselle RIAA-taajuuskorjausasteel. Täysin jaettu passiivinen taajuuskorjaus mahdollistaa paremman impedanssisovituksen ja pienemmän poikkeaman ihanteellisesta RIAA-käyrästä. Phono Box DS3 B käyttää täysin erillisiä äänipiirejä. Diskreetti piiri koostuu erilaisista, yksittäisistä elektronisista komponenteista, joita kutsutaan myös erillisiksi komponenteiksi. Vuosien kokemus on osoittanut, että edes parhaat op-vahvistimet eivät pääse lähellekään diskreetin piirin neutraalia, luonnollista, dynaamista ja eloisaa esitystä.

 

Todella tasapainoitettu liitäntä

Symmetrinen muotoilu on tärkein erottuva ominaisuus! Liitä levysoitin 5-nastaisella mini-XLR-kaapelilla tai tavallisilla XLR-kaapeleilla ja nauti uuden True Balanced Connection -liitännömme eduista. Todella tasapainoinen vahvistusvaihe voi poimia lopullisen musiikillisen tiedon ja suodattaa tehokkaasti meluisista, moderneista kodeistamme (kodinkoneet, wifi ja Bluetooth, virtajohdot, äänivahvistimet) aiheutuvat häiriöt.

 

Huippuluokan ominaisuudet

Rajaton kuormitus

Teräs- ja alumiinikotelo. Täysin erillinen äänipiiri. Täysin symmetrinen vahvistusaste. Jaettu passiivinen RIAA EQ. Dual mono. Tasapainotettu tulo ja lähdöt. Portaaton impedanssin sovitus.

 

Todella tasapainotettu

Päästä täysi voima valloilleen

Phono Box DS3 B on valmis uuteen True Balanced Connection -liitäntään. Yksipäiset RCA-liitännät käyttävät kirjaimellisesti vain puolet äänirasian tehosta. Yhdellä uusista True Balanced phono -kaapeleistamme ja MC-äänirasialla kuulet yksityiskohtia ja dynamiikkaa, joka on aiemmin kuulunut vain kalleimmille phono-vahvistimille.

 

Käsintehty EU:ssa Vuodesta 1991

Eurooppalaiset teknikot, insinöörit ja suunnittelijat, joilla on vuosikymmenten kokemus. Asiantuntevaa käsityötä. Kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. Audiofiilin ääniesitys.

Tuloimpedanssi:
Portaaton 10 – 1000 ohmia tai kiinteä 47 kOhm

Tulokapasitanssi:
50, 150, 300, 400 pF

Vahvistus ( 6 dB XLR Out -liittimillä):
40, 45, 50, 55, 60, 65 dB

Signaali/kohinasuhde MM (40dB):
104 dBV, 111 dBV – ‚A’ painotettu

Signaali/kohinasuhde MC (60dB):
85 dBV, 91 dBV – ‚A’ painotettu

THD taajuudella 1 kHz:
<0,001 % MM, < 0,004 % MC

THD (20Hz-20kHz):
<0,005 % MM, < 0,01 % MC

RIAA-tasauskäyrän tarkkuus:
< 0,25dB / 20Hz – 20kHz

Aliäänisuodatin:
20 Hz taajuudella 18dB/oktaavi

Liitännät:
1 x 5-nastainen mini XLR / 1 x pari XLR / 1 x pari RCA phono

Linjatason lähtö:
1x pari RCA, 1x pari XLR

XLR-liitäntöjen johdotus:
1 maa, 2 “kuuma” ja 3 “kylmä”

Trigger In/Out:
12V on/off ilmaisin

Virtalähde DC:
18V/500mA

Sähkönkulutus:
18V/max.290mA DC, <0.5W valmiustila

Mitat:
206 x 72 x 194 mm
Paino:
206 x 72 x 194 mm
Värit: musta tai hopea