Bowers & Wilkins 607 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet

Saatavuus: Varastossa

320,00 - 400,00€ / kpl
400,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 607 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet

Palkittua suorituskykyä. Eleganssia. Kompakti koko. Tutustu B&W 607 S3 kaiuttimiin – täydellinen valinta hyvän äänen ystäville.

What HiFi -testissä 5 tähteä saanut 607 S3 valittiin myös What HiFin vuoden 2023 parhaaksi keskihintaiseksi jalustakaiuttimeksi.

B&W 607 S3 Kaiuttimien uusi titaanidiskantti ja tehokkaampi Continuum midbassoelementti takaavat selkeän ja tarkan äänen. Sijoita ne hyllylle tai jalustalle ja koe huippuluokan äänentoisto pienissä tiloissa.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 607 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet

Tarjoamme 20% hyvitystä uusien Bowers & Wilkins 600-sarjan kaiuttimien suositushinnasta, kun toimitat vanhat kaiuttimesi myymäläämme. Tarjous on voimassa huhtikuun loppuun.


Kampanjaan sisältyvät Bowers & Wilkins 607 ja 606 jalustakaiuttimet sekä 603 lattiakaiuttimet.

Yli miljoona kaiutinta myyneen 600 sarjan kahdeksas sukupolvi on täällä. B&W:n 600 S3 kaiutinsarja kokoaa yhteen vuosikymmenten äänentoistokehityksen osaamisen, tarjoten poikkeuksellista äänenlaatua ja suorituskykyä vaativille audiofiileille.

What HiFi vuoden 2023 paras keskihintainen jalustakaiutin

B&W:n uusimmat ja pienimmät aloitustason kaiuttimet ovat ihastuttavia.

+ Parannettu selkeys, hienostuneisuus ja avoimuus
+ Iskevä, dynaaminen ja elävä ääni
+ Osaa olla viihdyttävä
+ Tyylikäs rakenne ja viimeistely


  

Lue artikkelimme uudesta Bowers & Wilkins 600 S3 kaiutinsarjasta.

 

Sama koko, enemmän yksityiskohtia


 

Ideaalinen pieniin tiloihin sijoitettavaksi, 607 S3 toistaa dynaamisesti uskomattoman määrän yksityiskohtia musiikistasi. Sisältäen samat mullistavat teknologiat kuin sisarmallinsa, 607 S3 on täydellinen valinta musiikista nauttimiseen tai monikanava äänien toistamiseen kotiteatterijärjestelmässä.

 

Voima ja yksityiskohtien määrä ylittää kokoluokkansa odotukset, 607 S3 kaiuttimet voidaan sijoittaa hyllyn tai jalustan päälle ja voit nauttia todella suorituskykyisestä äänentoistosta pienemmissä tiloissa.

 

Ilmoitettu hinta per kpl, kaiutin myydään vain pareittain.

 

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Valkoinen, Tammi/Valkoinen, Musta

 

 
Lue lisää
Sulje

What Hi-Fi 08/23 –  5 Tähteä

“B&W:n uusimmat aloitustason 607 S3 -kaiuttimet hurmaavat meidät puhtaalla, hienostuneella ja yksityiskohtaisella äänellä, joka samalla tarjoaa runsaasti viihdettä.”

 

S3 Kaiutinsarjan uudistukset

Uusi titaanidiskantti, uudistetulla rakenteella – Kaksinkertaisesti kaiuttimen muusta rakenteesta erotettu diskanttikaiutin. Diskantin kartion kiinnitys on erotettu muusta kaiuttimen rakenteesta ja diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty, tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyvien ääniaaltojen liikkumista ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

 

Tehokkaampi Continuum midbassoelementti – 700 S3 Kaiutinsarjan inspiroima tehokkaampi kaiutinelementti hyödyntää edelleen B&W:n kehittämää erityistä Continuum kartiota. Continuum kartio on suunniteltu olemaan erittäin jäykkä ja samalla kevyt. Tämä kaiutinteknologia parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

 

Midbasso -ja diskanttikaiuttimien sovitusta parannettu – Midbassokaiuttimen kaiutinkaulukseen on luotu diskanttikaiuttimen muotoinen viistetty aukko, tämän ansiosta diskanttikaiutin voidaan sijoittaa fyysisesti lähemmäksi midbassokaiutinta. Tämä asettelu mahdollistaa paremman akustisen yhteensopivuuden ja integraation kahden kaiutinelementin välillä.

 

Sama koko, vielä enemmän yksityiskohtia

Ihanteellinen pienempiin tiloihin, 607 S3 paljastaa uskomattomia yksityiskohtia ja dynamiikkaa musiikissasi. Käyttäen samoja mullistavia teknologioita kuin sisarmallinsa, 607 S3 sopii täydellisesti musiikista nauttimiseen tai surround-äänentoiston tarjoamiseen osana kotiteatterijärjestelmää.

 

 

Kerrostetut, kauniit yksityiskohdat

Uusi 600 S3 sarja esittelee upouuden titaanikalotti-diskanttikaiuttimen, joka yhdistää poikkeuksellisen tarkan äänenlaadun ja hienostuneen sekä tasaisen korkeiden äänien toiston. Lopputulos? Tarkka ja syvällinen kuva suosikkimusiikistasi.

Todella hämmästyttävä ääni

Uusi 600 S3 sarja esittelee uuden diskanttielementin suojaverkon, joka päästää äänen entistä paremmin läpi. Tämä teknologia on alun perin kehitetty kunnioitettuihin B&W Signature-malleihin. Yhdessä uuden titaanikalottidiskanttikaiuttimen kanssa, tarkkuus ja läsnäolo ovat erityisen luonnollisia.

 

Tarkkuus ja läpinäkyvyys

Kiitos komposiittirakenteensa, Continuum-kartio välttää äkilliset käyttäytymismuutokset, jotka voivat heikentää perinteisen kaiutinelementin suorituskykyä. 600 S3 Sarjan Continuum midbassoelementin avulla, voit kokea avoimemman ja neutraalimman äänikuvan. Lopputulos on tarkka ja läpivalaiseva äänimaisema.

 

Parannetut kaiutinterminaalit

600 S3 sarjan kaiutinterminaalit ovat peräisin äskettäin esitellystä 700-sarjasta. Niissä on parannettu liittimien sijoittelua ja näin saat selkeämmän signaalipolun vahvistimesi ja kaiuttimiesi väliin.

 

Tekniset tiedot

Tyyppi: Kompakti kaiutin
Tekninen periaate: 2-tiebassorefleksi (mukana 2-osaiset kaiutintulpat)
Suositeltu teho: 30 – 100 Wattia 8Ω kuormaan
Basso/midbasso kaiutin: 1 x 130 mm (5″), Continuum bassokartio
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), titaani kalotti
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 3 ohm)
Herkkyys: 84dB (2.83Vrms @ 1m)
Mitat (L x K x S, mm): 165  x 300 x 207 (+ 28mm suojaverkot ja terminaalit)
Paino: 4.65 kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta

Myydään vain pareittain