Autohifi

Autohifien Asennuspalvelu Tampereella

Suunnittelemme ja toteutamme autokohtaiset äänentoistojärjestelmät, kysy tarjous! Meillä on nykyainen ja iso asennushalli jossa pystymme toteuttamaan asennukset kaikenkokoisiin ajoneuvoihin mopoautoista asuntoautoihin!

Autohifi-valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset auton äänen- ja kuvantoistoon! Olet etsimässä sitten edullista autosoitinta tai laajempaa autohifi-ratkaisua, olet tullut oikeaan paikkaan. Verkkokaupassamme on autostereoita, kaiuttimia ja muita autohifi-tuotteita eri hintaluokissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Kuvan- ja äänentoistoon tarkoitetun laitteiston lisäksi löydät meiltä myös peruutus- ja keulakamerat sekä varashälyttimet.

Autohifi-tuotteet vaativaankin makuun

Meillä on hyvät autohifi-tuotteet vaativallekin harrastajalle. Valikoimamme on kaiuttimien ja subwoofereiden osalta erittäin kattava, ja löydät meiltä varmasti vaatimuksiasi vastaavat kaiuttimet. Saat meiltä myös muut välineet ja tarvikkeet äänentoiston optimointiin: vaimennusmatoilla voit eliminoida rengasääniä ja muita häiriöääniä, ja häiriösuojatuilla kaapeleilla ääni soi autossa kirkkaammin.

Muista myös takapenkin äänentoisto

Laadukkaiden autohifi-tuotteiden ansiosta automatka sujuu mukavammin - sekä kuskin että kyytiläisten kannalta. Muistathan huolehtia myös auton takaosan äänentoistosta! Meiltä saat myös tuotteet, joilla saat nuoremmat matkustajat viihtymään automatkan ajan takapenkillä: niskatukeen kiinnitettävä tablettipidike takaa matkarauhan.

Tutustu autohifi-valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

from 1476

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

from 1476

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5