PANASONIC TX-65MZ2000E 65″ 4K MASTER OLED TV

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 4 499,00 €.Nykyinen hinta on: 4 095,00 €.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

PANASONIC TX-65MZ2000E 65″ 4K MASTER OLED TV

Tämä on MZ2000 Panasonicin paras televisio! Master OLED televisiot käyttävät samaa kuvaprosessointi teknologiaa kuin Hollywoodin ammattinäytöt! Koe kuvanlaatu sellaisena kuin elokuvantekijä on sen tarkoittanut, äänenlaatua myöten.

Loikkaa suoraan toimintaan OLED MZ2000 -sarjan lippulaivamallilla. Edistynyt paneelitekniikka, Technicsin virittämät parannetut kaiutinryhmät ja pieniviiveinen, herkästi reagoiva HDMI 2.1 -liitäntä muuntavat jokaisen elokuvan, tapahtuman ja pelin täysin realistiseksi kokemukseksi.

Panasonic televisioissa 5 vuoden takuu!

Kuljetus -ja asennuspalvelu, kysy lisää (vain tampereen alueella) – Kuljetamme ja asennamme television paikalleen tason päälle tai vaikkapa seinälle, valinta on sinun!

Tuotetiedot
PANASONIC TX-65MZ2000E 65" 4K MASTER OLED TV

Näe se kaikki. Tunne se kaikki.

Tässä ja nyt. Arjesta tulee elokuvaa. Se on muutakin kuin ohjelman katsomista. Se lumoaa. Elokuvamaailman ammattilaisten luomassa 4K OLED -televisiossamme on henkeäsalpaavan hämmästyttävä kuvanlaatu. 3D Surround Sound hivelee kaikkia aisteja, ja tuntuu kuin olisit mukana elokuvassa. Kaikki tekniikkamme on suunniteltu liikuttamaan ja innostamaan – tekemään arkisesta elokuvamaista.

Seuraavan sukupolven tekniikka verratonta kirkkautta varten

Asetimme tavoitteeksemme paneelin toiminnan huipun. Tulos on uusi Master OLED Ultimate. Seuraavan sukupolven paneelissamme on yhdistetty kirkkautta parantava mikrolinssiryhmä, optimoitu lämmönhallinta ja alkuperäinen virransyöttöpiiri. Edistynyt HCX Pro -tekoälyprosessorimme nostaa toiminnan seuraavalle tasolle tarjoamalla tähän mennessä täsmällisimmän väritoistomme.

 

Nauti 360 asteen äänentoistosta

360° Soundscape Pro

Ainutlaatuinen integroitu 360゚Soundscape Pro -audiojärjestelmämme siirtää sinut kotisohvalta toiminnan ytimeen. Dolby Atmos® -tekniikka upottaa sinut mukaan elokuvaan integroitujen ja Technicsin virittämien sivulle suunnattujen kaiuttimien avulla.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Ryhmäkaiutinjärjestelmä

Uusi kaiutinryhmä tuottaa täsmällistä ääntä. Sen avulla käyttäjät voivat hyödyntää ainutkertaista säteenmuodostustoimintoamme. Näitä pieniä kaiuttimia voidaan käyttää erittäin tarkkaan ääniohjaukseen ja eri äänitasojen vyöhykkeiden luomiseen. Käyttäjät pääsevät kokemaan entistä virheettömämmän äänenlaadun, ja samalla järjestelmä minimoi muille aiheutuvan häiriön.

 

Automaattinen tekoäly varmistaa aina ihanteellisen kuvan ja äänen.


MZ2000 analysoi tekoälyn avulla saapuvan signaalin ja säätää välittömästi kuvan ja äänen asetusta. Automaattinen tekoäly tuntee muun muassa urheilulle, livemusiikille ja elokuvakohtauksille parhaiten sopivat asetukset ja säätää ne puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia suorituskyvystä.

Laaja yhteensopivuus HDR-muotojen kanssa
Multi HDR Format – Kaikkien HDR (High Dynamic Range) -muotojen tuen ansiosta ensiluokkaiset televisiomme takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kuvalähteestä riippumatta. Kirkkaus ja väri optimoidaan kohtaus kerrallaan, olipa lähteenä Dolby Vision, HLG, HDR10 tai uusi HDR10 + Adaptive -muoto.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 

Täydellinen kuva kaikissa valaistusolosuhteissa

Koe HDR-katselun uusi ulottuvuus

Dolby Vision IQ lisää kirjaimellisesti uuden ulottuvuuden HDR:n katseluun televisiota ympäröivän edistyneen valoanturin ansiosta. Olipa olohuone täysin pimeä tai kirkkaasti valaistu, HDR-kuva on dynaamisesti parannettu parhaan värin ja kontrastin saavuttamiseksi.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Seuraavan sukupolven Filmmaker Mode älykkäällä tunnistuksella
Nauti suosikkielokuvistasi ohjaajan vision mukaisina. Seuraavan sukupolven Filmmaker Mode säätää älykkään tunnistustekniikkamme avulla värilämpötilaa ja ympäristön kirkkautta. Siten se varmistaa, että jokainen elokuva vastaa ohjaajan visiota, myös kirkkaassa valaistuksessa.

 

Televisio on räätälöity vastaamaan elämäntyyliäsi

Hämmästyttävää Netflix-toimintaa kaikissa valaistusoloissa

Netflix-sarjat ja -elokuvat on tehty täsmällisten normien mukaisesti, jotta ne näyttävät ällistyttäviltä valkokankaalla. Netflix-adaptiivisessa kalibroidussa tilassa televisiosi näyttää sarjat parhaimmillaan, ja oma ympäristövalotunnistin säätää näyttöä automaattisesti huoneen valaistustilanteen mukaisesti. Siten elokuvat tuottavat juuri sellaisen kokemuksen kuin niiden tekijät aikoivat. *Tarvitaan Netflix-suoratoistosopimus.

My Home Screen 8.0 – lisää vaihtoehtoja, lisää vapautta

My Home Screen 8.0 – Älytelevisiosi on nyt entistäkin helppokäyttöisempi sen kautta. Käyttäjät voivat käyttää ja mukauttaa suosittuja asetuksia yhdellä painalluksella. Kiinnitä suosikit – kuten videon suoratoistosovellukset – kotinäyttöösi, jotta näet, mitä käytät.

Mukauta ympäristöäsi my Scenery -toiminnon avulla

Uusien huipputelevisioidemme my Scenery -toiminnolla voit muuttaa passiivisen ruudun aktiiviseksi näytöksi. Räätälöi ympäristösi mielialaasi sopivaksi valitsemalla joukosta levollisia kuvia ja videoita. Nyt voit lisäksi nauttia immersiivisestä äänestä lisätyn Dolby Atmos -yhteensopivan sisällön ansiosta. Täydellinen tuki tietoisuuden harjoitteluun tai nukkumaanmenolle.

 

Helppo television käyttö ilman kauko-ohjainta

Ohjaa televisiotasi Googlen avulla käyttämällä vain ääntäsi

Voit ohjata Panasonic-televisiota kädet vapaina äänelläsi. Kytke virta päälle tai pois päältä ja muuta kanavaa tai äänenvoimakkuutta puheellasi Googlen kautta. Aloita sanomalla "Hei Google".
*Google Assistant -yhteensopiva laite tarvitaan.
*Google Assistant ei ole käytettävissä joillakin kielillä ja joissakin maissa. Google, YouTube, Google Home, Nest Audio ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Nest Audio edellyttää Wi-Fi-verkkoa, lähellä olevaa pistorasiaa, yhteensopivaa mobiililaitetta ja Google-tiliä.

Intuitiivinen äänenhallinta mahdollistaa saumattoman hallinnan

Sisäänrakennettu Alexa-tuki on tietyissä vuoden 2023 televisiomalleissa. Pyydä sääennustetta, nauti Amazon-ostosten tekemisestä, soita musiikkia ja käytä kodin älylaitteita intuitiivisesti puhumalla television kaukosäätimeen.
*Amazon, Alexa eivät ole käytettävissä joillakin kielillä ja joissakin maissa. Vaatii Internet-yhteyden. Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc. -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. *Kaukosäätimen rakenne ja painikkeiden asemointi vaihtelevat maakohtaisesti.

Suurinäyttöinen 4K OLED Gaming Action

Mahtavaa nopeutta, tarkkuutta ja liikettä pelissä kuin pelissä

Game Mode Extreme tarkoittaa, että valitsemamme uudet 4K OLED -televisiot ovat valmiita toimintaan. Edistynyt paneelimme lähes puolittaa syöttöviiveen* ja HDMI 2.1 tukee suuria kuvataajuuksia (HFR) ja muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR). Näin ne kykenevät tukemaan uusimpien pelilaitteiden vaatimaa uudenlaista todentuntua.
*Verrattuna vuoden 2020 OLED-malleihin

Sujuva ja intuitiivinen määritys pelilaitteille

Nauti entistäkin helpommista ja intuitiivisemmista peliasetuksista, kun kytket pelilaitteita televisioon HDMI-liitännän kautta. Uudessa peliohjauskortissamme on yksityiskohtaiset pelitiedot, ja voit helposti tarkistaa asetusten tilan. Jotta pelaamisesta tulisi entistäkin sujuvampaa, voit käyttää sitä yhdellä toiminnolla, jos My APP -painike on määritetty.

Upea ääni, olipa pelitapasi mikä tahansa

Peliäänitilassa voi vaihtaa 2 toimintatilan välillä. Nämä optimoivat äänen käynnissä olevaa peliä varten. RPG-tila luo kiihkeän pelikokemuksen luomalla todellisuuden tuntua. FPS-tilassa keskitytään tapahtumapaikan äänimaailmaan, jolloin pelaaja voi kuulla vihollisten hienovaraiset äänet ja saada siten etulyöntiaseman. Kumpaa tilaa käytät?

Hämmästyttävää pelaamista ilman repeilyä tai nykimistä.
MZ2000-sarja tukee sekä AMD FreeSync™ Premium- että NVIDIA® G-SYNC® -yhteensopivaa tekniikkaa. Ne on suunniteltu tarjoamaan paras pelikokemus uusimmilla ja jännittävimmillä pelilaitteilla. Nauti sujuvasta 4K-pelaamisesta ilman repeilyä suurella, värikkäällä näytöllä ja pakene pelien maailmaan.
©2022 Advanced Micro Devices, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. AMD, AMD Arrow -logo, FreeSync ja näiden yhdistelmät ovat kaikki Advanced Micro Devices, Inc:n tavaramerkkejä.
©2023 NVIDIA, NVIDIA-logo ja NVIDIA G-SYNC ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Joustavan televisiovastaanoton ansiosta yksikään signaali ei jää näkemättä.

TV-vastaanotto kertaa viisi: Satelliitti-, kaapeli- ja antennisignaalin lisäksi Penta-viritin tukee kahta muuta signaalireittiä. Internet- (IPTV) ja kotiverkkovastaanoton (TVIP) ansiosta voit sijoittaa television vapaasti antennipistokkeen paikasta piittaamatta. Voit siis nauttia televisiosta huoneessa kuin huoneessa ilman TV-liitäntöjä.
Lue lisää
Sulje

Kuva:

 • Paneeliteknologia: 4K OLED/Master OLED Ultimate/Luminance Booster Technology
 • Resoluutio: 4K Ultra HD (3,840 x 2,160)
 • Liiketeknologia: Smooth Motion Drive Pro
 • Monipuolinen HDR-tuki: HDR10+ Adaptive/HDR10/HLG/DolbyVision IQ/HLG Photo
 • Häikäisysuojaus/Kontrasti: OLED/Ultimate Contrast
 • Väritila: Laaja värispektri
 • Dolby Vision IQ: Kyllä
 • HDR10+ Adaptive: Kyllä
 • Elokuvantekijätila: Kyllä (älykäs tunnistus)
 • Prosessori: HCX Pro AI Processor
 • Automaattinen tekoäly kuvalle: Kyllä
 • Kuvatila: Auto AI/Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/FILMMAKER/Custom/Professional Photo/Professional1 (isfccc)/Professional2 (isfccc)/Sport/Game/True Game (Calibrated Game)/DolbyVision (Vivid/IQ/Dark/Game)/Netflix Adaptive Calibrated Mode
 • isf-tila: Kyllä
 • Calman READY: Kyllä (Sisäinen kuviongeneraattori)

Ääni:

 • Dolby Atmos: Kyllä
 • Ympäristöäänet: 360°Soundscape Pro
 • Kaiutinteho: 160 W (Front Line Array: 80 W + Sivu: 15 W x 2 + Ylös: 15 W x 2 + Woofer: 20 W) 7ch + Mono Woofer w/Passive Radiator x 2
 • Automaattinen tekoäly äänelle: Kyllä
 • Äänitila: Auto AI/Standard/Music/Speech/Stadium/FPS/RPG/User

Älyominaisuudet:

 • Älykäs televisio: my Home Screen 8.0
 • my Scenery: Kyllä
 • Google Assistant Sisäänrakennettu: Ei
 • Toimii Google Assistantin kanssa: Kyllä
 • Alexa Sisäänrakennettu: Kyllä
 • Toimii Alexan kanssa: Kyllä
 • Panasonic TV Remote 3 -sovellus (swipe & share): Kyllä
 • Kotiverkko: Kyllä (Palvelin / Asiakas)
 • IP-kotiohjaus: Kyllä
 • Kotiverkon televisioistunto (SATIP/DVB-IP): Kyllä (Palvelin / Asiakas)
 • Verkkoselain: Kyllä
 • Helppo peilaus/Chromecast sisäänrakennettu: Helppo peilaus
 • Mediasoitin: Kyllä (2.0)
 • Tuetut tiedostomuodot: AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS/AV1, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG/HLG Photo

Pelaaminen:

 • Pelitila: Kyllä (Game Mode Extreme with Game Control Board)
 • HDMI 2.1 VRR -tuki: Kyllä
 • HDMI 2.1 HFR – 120Hz -tuki: Kyllä
 • AMD Freesync Premium: Kyllä
 • G-Sync -yhteensopiva: Kyllä

Liitettävyys:

 • Sisäänrakennettu langaton LAN: Kyllä
 • Bluetooth: Kyllä
  • HID / HOGP (Näppäimistö/Hiiri)
  • A2DP (Stereoääni: Sisään yksinkertaisena / Ulos kaksinkertaisena)
 • Bluetooth Audio Link: Kyllä

Liittimet:

 • HDMI-tulot: 4 (sivu: 1, alaosa: 3)
 • HDCP: Kyllä (HDCP2.3)
 • HDMI-tuen ominaisuudet: HDMI2.1-tuen ominaisuudet
  • eARC (Enhanced Audio Return Channel) (Tulo 2)
  • ALLM (Auto Low Latency Mode) (Kaikki tulot)
  • VRR (Muuttuva virkistystaajuus) (Tulo 1 & 2)
  • 4K HFR (Korkea kuvataajuus) (Tulo 1 & 2)
  • AMD Freesync Premium (Tulo 1 & 2)
  • G-Sync -yhteensopiva (Tulo 1 & 2)
 • HDMI-signaalin virtaliitos: Kyllä
 • USB: 3 (2 sivulla, 1 alaosa; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
 • Ethernet: 1
 • CI (Yhteinen rajapinta): 2 (CI Plus, Versio 1.4, ECP)
 • Analoginen videosyöttö: M3 x 1 (alaosa)
 • Komponenttivideosyöttö jaettuna komposiitin kanssa: —
 • Digitaalinen äänenlähtö (Optinen): 1 (alaosa)
 • Digitaalinen äänenlähtö (Koaksiaali): —
 • PC-syöttö (VGA) + PC-ääni sisään: —
 • Kuulokeliitäntä: 1 (sivu; vaihdettavissa subwooferiksi)

Lähetykset:

 • Digitaalinen viritin: DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
 • Analoginen viritin: Kyllä
 • Tiedonsiirto: Hbb TV
 • Teksti-tv-vastaanotto: 2000P
 • USB-HDD-tallennus: Kyllä (Rewind Live TV -toiminnolla)
 • Monikkonäyttö: 2T PAP/PAT
 • HDAVI-ohjaus: Kyllä
 • Ääniohjaus: Kyllä
 • Elektroninen ohjelmaopas (EPG): Kyllä
 • Näytön valikkokielet: 27 kieltä
 • Twin Tuner: Kyllä

Yleistä:

 • Mukana toimitettu lisävaruste: TV-kaukosäädin
 • Mitat (L x K x S) (ilman jalustaa): 1,448 x 888 x 69 mm
 • Mitat (L x K x S) (jalustan kanssa): 1,448 x 910 x 350 mm
 • Jalkajalustan mitat (L x S): 390 x 350 mm
 • VESA-yhteensopiva: Kyllä (300 x 300 mm)

Energia:

 • Toimittajan tavaramerkki: Panasonic
 • Mallin tunniste: TX-65MZ2000E
 • Näkyvä näytön koko (lävistäjä): 164 cm / 65 tuumaa
 • Näytön resoluutio: 3,840 x 2,160
 • Virtalähde: AC 220 – 240 V, 50/60 Hz
 • Ympäristöanturi (CATS): Kyllä