Vogels Wall 2315 VESA 400 Kallistuva TV teline

Saatavuus: Kysy lisää

124,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Enintään 65-tuumaisille televisioille WALL 2315 -seinätelineellä voi kiinnittää seinälle 40–65-tuumaisen television. Sen avulla voi kiinnittää turvallisesti ja varmasti enintään 40 kg painavan television. Portaaton kallistus jopa 15°.

Tuotetiedot

Enintään 65-tuumaisille televisioille WALL 2315 -seinätelineellä voi kiinnittää seinälle 40–65-tuumaisen television. Sen avulla voi kiinnittää turvallisesti ja varmasti enintään 40 kg painavan television.
  • Sulavalinjainen muotoilu sopii täydellisesti WALL-tuoteperheeseen.

  • Vankkarakenteinen.

  • Etusijalla turvallisuus: Vogel estää television putoamisen vahingossa tönäisystä.

  • TV:n saa aina suoraan mukana tulevan vesivaa'an avulla.

  • Portaaton kallistus jopa 15°.Enintään 65-tuumaisille televisioille WALL 2315 -seinätelineellä voi kiinnittää seinälle 40–65-tuumaisen television. Sen avulla voi kiinnittää turvallisesti ja varmasti enintään 40 kg painavan television. Onko tilaa niukasti? Kiinnitä televisio korkealle Television kiinnittäminen seinälle WALL 2315 -seinätelineellä on hyvä keino säästää tilaa, vähentää heijastuksia ja pitää televisio turvassa lemmikkien tai lasten ulottumattomissa. Kallistamalla televisiota eteenpäin voit katsoa sitä mukavasti, missä sitten loikoiletkaan. WALL-sarja: nokkelaa arvoa Television seinäkiinnitys säästää tilaa, jolloin pienikin huone tuntuu suuremmalta. Vogelin nykyaikainen ja trendikäs WALL-sarja on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen TV-seinätelineen, jossa on laadukas rakenne ja tyylipuhdas viimeistely. Se on yksinkertaisesti järkevä valinta. Lisätietoja – Helppo vaaittaa mukana tulevan vesivaa'an avulla. – Kallistus (enintään 15°) heijastusten välttämistä varten. – Pääväri: musta – Takuu: elinikäinen – Suurin etäisyys seinästä (mm): 37 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 40 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 65 – Suurin paino (kg): 40 – Reikien asettelu (mm), väh. 100x100 / enint. 600x400

Lue lisää
Sulje