Ostoskori on tyhjä.

Vogels Wall 2025 VESA 100 Vapaasti liikkuva teline

Vogels Wall 2025 VESA 100 Vapaasti liikkuva teline

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

99,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Nokkela WALL 2025 -seinäteline kiinnittää 17–26 tuuman televisiot turvallisesti seinälle. Sen kantokyky on enintään 15 kg. Ruutua voi kääntää enintään 60 ° kumpaankin suuntaan.

TUOTEKUVAUS
  • Linjakas muotoilu korostaa ohutta ulkoasua ja tuntumaa.
  • Erittäin ohut, kiiltävä, musta seinälevy.
  • Televisio on helppo vaaittaa asennuksen jälkeen.
  • Kiinnitys on aina suorassa: seinälevyssä on leveät kiinnitysraot.
  • Johtoside
  • Kääntöalue 120 °
  • Kallistus ±10 °
  • Ruutua voi kääntää enintään 60 ° kumpaankin suuntaan. Ruudun koko voi rajoittaa kääntöaluetta.

ENokkela WALL 2025 -seinäteline kiinnittää 17–26 tuuman televisiot turvallisesti seinälle. Sen kantokyky on enintään 15 kg. Hae täydellinen katselukulma WALL 2025 -TV-seinätelineellä voit asentaa pienen television kätevään paikkaan seinälle tai keittiön nurkkaan, työtilaan tai lapsenhuoneeseen. Televisiota on helppo kääntää seinältä tai kallistaa ylös-alas täydellistä katselukulmaa varten. WALL-sarja: nokkelaa arvoa Television seinäkiinnitys säästää tilaa, jolloin pienikin huone tuntuu suuremmalta. Vogelin nykyaikainen ja trendikäs WALL-sarja on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen TV-seinätelineen, jossa on laadukas rakenne ja tyylipuhdas viimeistely. Se on yksinkertaisesti järkevä valinta. Lisätietoja – Kääntöalue: 120 ° – Mukana johtoside – TV on helppo asettaa vaakasuoraan myös asennuksen jälkeen. – Kallistus (enintään ±10 °) auttaa vähentämään heijastuksia. – Pääväri: musta – Takuu: elinikäinen – Pienin etäisyys seinästä (mm): 60 – Suurin etäisyys seinästä (mm): 239 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 17 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 26 – Suurin paino (kg): 15 – Reikien asettelu (mm): – Väh. 100×100 / Enint. 100×100 – Väh. 75×75 / Enint. 75×75

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?