Vogels Wall 2305 VESA 400/600 Kiinteä TV teline

Saatavuus: Kysy lisää

90,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Suurimmille, jopa 80 tuuman televisioille Tämä erikoisen suurille televisioille tarkoitettu WALL 2305 -seinäteline mahdollistaa turvallisen ja varman kiinnityksen. Se pystyy kannattelemaan suurimpiakin televisioita 40–80 tuuman televisioita, jotka painavat enintään 80 kg.

Tuotetiedot

Suurimmille, jopa 80 tuuman televisioille Tämä erikoisen suurille televisioille tarkoitettu WALL 2305 -seinäteline mahdollistaa turvallisen ja varman kiinnityksen. Se pystyy kannattelemaan suurimpiakin televisioita 40–80 tuuman televisioita, jotka painavat enintään 80 kg. Televisio on kuin taideteos seinällä. WALL 2305 -seinätelineellä television voi kiinnittää turvallisesti seinää vasten. Se on mainio tapa säästää tilaa kapeassa huoneessa. Televisio napsahtaa varmasti paikalleen Vogelin Autolock-järjestelmän avulla. WALL-sarja: yksinkertaisesti järkevä valinta Vogelin suunnittelijat hyödynsivät yli 40 vuoden kokemusta huippukestävästä hollantilaisesta AV-muotoilusta kehittäessään WALL-sarjan puhdaslinjaiset ja nykyaikaiset telineet. Lopputulos on edullinen ja järkevä seinäteline, jolla on elinikäinen takuu. Yksinkertaisesti järkevä valinta. Lisätietoja – Helppo vaaittaa mukana tulevalla vesivaa'alla. – Televisio on vain 23 mm seinästä. – Pääväri: musta – Takuu: elinikäinen – Suurin etäisyys seinästä (mm): 23 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 40 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 80 – Suurin paino (kg): 80 – Reikien asettelu (mm), väh. 100x100 / enint. 600x400  • Sulavalinjainen muotoilu sopii täydellisesti WALL-tuoteperheeseen.

  • Television ja seinän väliin jää vain 23 mm.

  • Vankkarakenteinen.

  • Etusijalla turvallisuus: Vogel estää television putoamisen vahingossa tönäisystä.

  • TV:n saa aina suoraan mukana tulevan vesivaa'an avulla.

  • Lukitsee television turvallisesti paikalleen.


Lue lisää
Sulje