Panasonic DP-UB9000 Ultra HD Blu-ray -soitin

Saatavuus: Varastossa

1 195,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Panasonic DP-UB9000EG1 Referenssitason 4K Ultra HD Blu-Ray Soitin

UB9000- referenssiluokan Ultra HD Blu-Ray soitin käyttää Panasonicin uniikkia Chroma- sekä HDR- prosessoivaa teknologiaa tuottaakseen elokuvatason kuvanlaatua kotioloissa. Siinä yhdistyy rakenne sekä komponentit jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen äänenlaadun, sekä mielettömän kauniin kuvanlaadun.

PANASONIC DMP-UB9000EGK Referenssi 4K Bluray Soitin. THX Hyväksytty ja EISA palkittu UHD high-end 4K Blu-Ray soitin. Korkeimman laatutason Ultra HD Premium luokitus, 4K PRO HCX ammattitason kuvaprosessorilla. Tukee uusimmat HDR formaatit, mukaanlukien HDR 10 & Dolby Vision.

Wifi liitäntä ja 4K suoratoisto verkosta, 2xHDMI lähdöt, myös analogi ulostulot 7.1 aktiivikaiuttimille tai päätevahvistimelle.

Tuotetiedot
Panasonic DP-UB9000EG1 Ultra HD Blu-ray -soitin

 

Hollywood-elokuvakokemus

Tämän mallin -soittimessa on HCX-prosessori Ultra HD Blu-raylle. Se sisältää alkuperäistä kuvatekniikkaa, joka tuottaa uskomattoman kuvanlaadun. Tarkat värit ja HDR jotka muodostavat tärkeimmät Ultra HD:n elementit ovat korkean tarkkuuden kuvien perusta. Ne antavat sinulle aivan uuden katselukokemuksen, jollaista et ole ennen kokenut.
*HCX on lyhenne sanoista Hollywood Cinema Experience (Hollywoodin elokuvakokemus).
* Panasonic Hollywood Laboratoryn valvoma.

 

Koe ällistyttävät 4K-kuvat
Monen HDR-muodon tuki - Panasonic Ultra HD Blu-ray -soittimet tukevat monia HDR-formaatteja. Uutena ominaisuutena ne tukevat myös seuraavan sukupolven standardin, HDR10 ™:n, dynaamisten metatietojen HDR-toistoa. Lisäksi ne ovat Dolby Vison™ -yhteensopivia. Alkuperäisellä korkealaatuisella kuvateknologialla saavutettu synerginen efekti mahdollistaa jopa entistä tarkemman kuvanlaadun.
Lue lisää
Sulje

Madalla värinää saavuttaaksesi ensiluokkaisen äänenlaadun

Tukeva alusta ja matalampi painovoiman keskityspiste – Uusi levyasema, jossa on 3-uloitteiset, paksut teräslautaset, jotka kiinnittävät optisen levyaseman 2-kerroksisen alustan keskelle, ja tämä vähentää värinää sekä ääntä levyn pyöriessä. Paksua alumiinia on käytetty etu- ja sivupaneeleissa. Tämä parantaa alustan tukevuutta, ja vähentää värinää.
*THX sekä THX-logo ovat THX Ltd:n tavaramerkkejä, rekisteröity sekä Yhdysvalloissa että muissa maissa.

 

Huolellisesti valitut audio-osat

Erityinen piirilevy analogiselle toistolle – 2-kanavaisen ja 7.1-kanavaisen lähdön analogiset piirit on asennettu erityisiin lasi-epoksipiirilevyihin. Yhdessä laadukkaiden komponenttien, kuten hiljaisten toimintavahvistimien ja laadukkaiden elektrolyyttikondensaattoreiden kanssa saavutetaan täysin tasapainoinen signaalinsiirto käyttämällä differentiaalipiirejä D/A-muuntimen ulostulosta XLR-lähtöliittimeen.

 

Monipuoliset ja korkealaatuiset audioliittimet

Erilliset 2-kanavaiset sekä 7.1-kanavaiset liittimet – Erilliset 2-kanavaiset sekä 7.1-kanavaiset liittimet. 2-kanavainen liitin on varusteltu tasapainoisella XLR- sekä RCA-terminaalilla.

 

Tyylikäs muotoilu ja korkealaatuisia toimintoja

Viitesuunnittelu – Paksua alumiinia, käsitelty alumiitilla, on käytetty etu- ja sivupaneeleissa. Tämä auttaa vähentämään värinää ja lisäämään alustan tukevuutta, jotta malli tarjoaisi mahdollisimman korkean äänenlaadun, mutta samalla myös näyttäisi hyvältä.

 

Tästä lähtien myös verkkosisältö on 4K-tasoista

4K VOD -yhteensopiva – Koska YouTuben ja NETFLIXin kaltainen sisältö tukee nyt 4K internet -videon jakelua, ulottuvillasi on laaja valikoima laadukasta sisältöä. Panasonicin oma 4K High-Precision Chroma -prosessori käsittelee suuren tarkkuuden internet-videosignaalit ja tuottaa terävän ja kauniin kuvan.

Ultra HD Blu-ray -toisto (4K/HDR) – Uusi HCX-prosessori takaa ylivoimaisen kuvanlaadun

Monen HDR-muodon tuki – HDR10 ja Dolby Vison -tuettu

Ensiluokkainen äänenlaatu useille audiolaitteille – Uniikki audioteknologia mahdollistaa rikkaan äänentoiston

Suunniteltu älykkääseen katseluun – 4K VOD -yhteensopiva

Tyylikäs muotoilu tarjoaa korkealaatuisia toimintoja – Viitesuunnittelu

 

Korkeus
81mm

Leveys
430mm

Syvyys
300mm

Paino
7.8kg