Aktiivinen WiFi äänentoistojärjestelmä tv liitännällä

Saatavuus: Varastossa

799,00€ /


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Aktiivinen WiFi äänentoistojärjestelmä tv liitännällä

Tuo kotiisi huippuluokan äänentoisto PSB Speakersin Alpha AM5 aktiivikaiutinjärjestelmän ja Wiim Pro audiostriimerin avulla.

Nauti erittäin korkeatasoisesta äänenlaadusta kuunnellessasi musiikkia esim. Spotifyn kautta. Unohda soundbar viritykset – Aktiivisen stereokaiutinpaketin avulla saavutat todellisen tilantunteen äänentoistoon televisiosi kautta.

Tuotetiedot
Aktiivinen WiFi äänentoistojärjestelmä tv liitännällä

 

Tuo kotiisi huippuluokan äänentoisto PSB Speakersin AM5 aktiivikaiuttimien ja Wiim Pro audiostriimerin avulla. Tämä äänentoistopaketti tarjoaa erinomaisen äänentoiston, mahdollisuuden suoratoistaa suosikkimusiikkisi suoraan Spotifylta ja muilta suosituimmilta musiikkipalveluilta sekä yhdistää television äänentoiston vaivattomasti laadukkaaseen stereo aktiivikaiutinjärjestelmään.

 

PSB Speakers Alpha AM5 Aktiivikaiuttimet

 

Tehokkaat 60W kaiuttimet tarjoavat rikkaan äänenlaadun.
Monipuoliset liitännät, mukaan lukien RCA, optinen ja koaksiaalinen.
Bluetooth 5.1 ja langaton yhteys mahdollistavat helpon musiikin striimauksen.
Laaja taajuusvaste 45Hz - 23kHz takaa tasapainoisen äänentoiston.
Kompakti ja tyylikäs muotoilu sopii mihin tahansa tilaan.

 

Wiim Pro Audiostriimeri

 

Helppokäyttöinen verkkostriimeri monipuolisilla liitännöillä.
AirPlay 2 ja Google Chromecast Audio tukevat langatonta musiikin jakamista.
Striimaa musiikkia jopa 24-bit/192kHz tarkkuudella.
Yhteensopiva Spotify Connectin, TIDAL Connectin ja Amazon Music Castin kanssa.
Ääniohjaus mahdollistaa käytön Alexan, Sirin ja Google Assistantin kanssa.

 

Oehlbach Opto Star optinen välikaapeli televisiosta kaiuttimille (1 metri)

 

Optinen välikaapeli kuljettaa äänen häviöttömästi digitaalisena Wiim audiostriimerilta oikeanpuolisen PSB Alpha AM 5 aktiivikaiutinyksikön optiseen äänituloon, näin voit nauttia erittäin korkeatasoisesta ja korkearesoluutioisesta äänentoistosta (max. 24bit/48kHz).

 

Kytke televisiosi ja nauti huippuluokan äänentoistosta aktiivikaiutinjärjestelmän kautta

 

Kytke optinen kaapeli televisiosi digitaalilähdöstä Wiim audiostriimerin optiseen äänituloon (kaapeli myydään erikseen). Aseta Wiim audiostriimerin hallintasovelluksesta käyttöön automaattinen signaalintunnistus optiselle signaalille ja Wiim aktivoi automaattisesti television äänen pää-äänilähteeksi kun televisio kytketään päälle. Hallitse äänenvoimakkuutta ja säätöjä PSB aktiivikaiuttimien kaukosäätimellä.

 

Yhdessä nämä laitteet tarjoavat äänentoiston huipputason, luovat monipuolisen langattoman äänijärjestelmän ja tekevät kodin viihdekokemuksesta entistäkin nautinnollisemman. Säännölliset päivitykset varmistavat, että pysyt ajan tasalla uusista ominaisuuksista ja musiikkipalveluista. Älä tyydy vähempään – PSB Speakers Alpha AM5 ja Wiim Pro tuovat musiikin elämään kaikilla tavoilla.
Lue lisää
Sulje

Wiim Pro

WiiM Pro audiostriimeri/ multiroom- verkkosoitin. Erittäin helppokäyttöinen huippuluokan verkkostriimeri, jolla voit kuunnella eturivin musiikkipalveluita ja luoda koko kodin langattoman äänijärjestelmän.

Kytke WiiM Pro suoraan jo olemassa oleviin aktiivikaiuttimiin, ja toista suosikkimusiikkiasi WiFi:n kautta.

Liitäntäpuolelta löytyvät niin analoginen RCA-tulo ja -lähtö kuin digitaalinen optinen tulo ja lähtö sekä digitaalinen koaksiaalinen sisääntulo.

Laite saa virtansa USB-C-liitännän kautta.

AirPlay 2 -vastaanotin: Käytä iOS- ja Mac-laitteitasi sekä Apple TV:täsi striimataksesi musiikkia ja äänisisältöä suoraan kaiuttimiisi.

Google Chromecast Audio: Käytä mitä tahansa Chromecast-tuettua sovellusta striimataksesi musiikkia, TV-ääntä, radiokanavia, podcasteja tai paikallista sisältöä yhteen tai useampaan äänijärjestelmään samanaikaisesti.

Gapless Playback Hi-Res Audio: Striimaa musiikkia jopa 24-bit/192kHz (PSB AM 5 tukee max 48kHZ) tarkkuudella digitaalista äänilähtöä käyttäen. Koe gapless playback digitaalisen optisen tai koaksiaalisen äänilähdön kautta.

Kaikki musiikki yhdestä sovelluksesta: WiiM Home -sovellus tarjoaa kattavasti musiikkipalveluita, mukaan lukien Amazon Music, Deezer, Qobuz, TIDAL, iHeartRadio, TuneIN, SoundCloud ynnä muita.

Spotify Connect, TIDAL Connect, Amazon Music Cast: Suoratoista musiikkia suoraan Spotifysta, TIDAL:sta tai Amazon Music -sovelluksista. Toimii niin Spotify Free/Premium -käyttäjille, TIDAL HiFi- ja master quality (ei MQA) sekä Amazon HD- ja Ultra HD -tilauksilla.

Ääniohjaus: WiiM Pro on yhteensopiva Alexa-, Siri- ja Google Voice -puheohjauksien kanssa. Käytä äänikomentoja puhelimellasi, HomePodin, Echon tai Google Home -laitteidesi kanssa hallitaksesi musiikkivalikoimaa, äänenvoimakkuutta ja toistoa.

Säännölliset päivitykset: Nauti uusista ominaisuuksista, uusista musiikkipalveluista ja parannuksista säännöllisten softapäivitysten ansiosta ja ota kaikki irti striimeristäsi ja audioelämyksistäsi.

 

psb ALPHA AM5 aktiivikaiutinpari

Aktiivikaiuttimet monipuolisilla liitännöillä.

Alpha AM5 -kaiuttimien asentaminen on helppoa. Yhdistä vain äänilähde, kuten älypuhelin, tabletti tai tietokone, integroidun Bluetooth-tekniikan tai mukana toimitettujen langallisten liitäntävaihtoehtojen avulla.

Kaiuttimissa on myös erillinen subwoofer-ulostulo, joka mahdollistaa matalien taajuuksien laajentamisen erillisen subwooferin avulla. Myös levysoitinliitäntä. Esittelyssä PSB Alpha AM5 -kaiuttimet, joissa poikkeuksellinen äänenlaatu yhdistyy kompaktiin ja tyylikkääseen muotoiluun. Nämä hyllykaiuttimet ovat täydellinen lisä mihin tahansa äänijärjestelmään, olitpa sitten satunnainen kuuntelija tai audiofiili, joka etsii kiehtovaa kuuntelukokemusta.

Sleekki ja moderni ulkonäkö tekee Alpha AM5 -kaiuttimista vaivattoman sisustuselementin mihin tahansa huoneeseen. Kompakti koko tekee niistä ihanteelliset pienempiin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin, toimistoihin tai asuntoihin, kompromisseja tekemättä suorituskyvyn suhteen.

Älä anna koon hämätä itseäsi. Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat upean äänenlaadun. Sisäänrakennetun korkealaatuisen vahvistimen avulla nämä kaiuttimet tuottavat jokaiselle kaiuttimelle jatkuvaa 50 watin tehoa, mikä takaa rikkaan ja yksityiskohtaisen äänentoiston koko taajuusalueella. Olipa kyseessä suosikkimusiikkisi kuuntelu, elokuvien katselu tai pelien pelaaminen, Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat immersiivisen äänimaailman, joka herättää sisältösi eloon.

Yksi Alpha AM5 -kaiuttimien tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden poikkeuksellinen kaiutintekniikka. Niissä on 0,75 tuuman ferrofluidijäähdytetty silkki-dome-diskantti, joka tuottaa tasaiset ja tarkat korkeat taajuudet hämmästyttävällä selkeydellä. 5,25 tuuman polypropeeni-wooferi tuottaa selkeän basson ja keskialueen läsnäolon, täyttäen huoneen syvällä ja vaikuttavalla äänellä.

Nämä kaiuttimet myös loistavat kyvyssään toistaa laulut ja instrumentit tarkkuudella, mikä mahdollistaa jokaisen nyanssin ja yksityiskohdan arvostamisen suosikkikappaleissasi. Tarkasti suunniteltu jakosuotimen rakenne varmistaa saumattoman integraation diskantin ja wooferin välillä, mikä luo tasapainoisen ja yhtenäisen äänimaailman.

Suunniteltu monipuolisuus mielessä, Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat joustavia sijoitusvaihtoehtoja. Olipa valintasi sijoittaa ne kirjahyllylle, työpöydälle tai kiinnittää ne telineisiin, nämä kaiuttimet tarjoavat tasaisen ja mukaansatempaavan äänenlaadun.

Yhteenvetona voidaan todeta, että PSB Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat vaikuttavan yhdistelmän kompaktia muotoilua, voimakasta ääntä ja helppoa liitettävyyttä. Olitpa sitten musiikin ystävä, elokuvien harrastaja tai pelien tuntija, nämä kaiuttimet nostavat äänikokemuksesi uudelle tasolle. Upoupea äänenlaatu odottaa sinua PSB Alpha AM5 -kaiuttimien parissa.

5 ½” (133mm) Musta teräspolypropeeni-midbassokaiutin
¾” (19mm) Alumiininen ferrofluidijäähdytetty diskantti etuosan aaltoputkella
Varustettu tehokkaalla luokan D vahvistimella, jossa 50 wattia tehoa
Akustisesti suunniteltu kabinetti, jossa viritetty refleksiputki matalille bassoille
Sisäänrakennettu fonovahvistin, jossa takana RCA-sisääntulo levysoittimia varten
Qualcomm aptX HD -tekniikka korkealaatuiseen Bluetooth-suoratoistoon
Takapaneelissa äänenvoimakkuuden säätö, subwoofer-ulostulo ja AUX-sisääntulot

Wiim Pro tekniset tiedot

IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band Wi-Fi
Bluetooth 5.1 A2DP
Ethernet (100M)
DAC: TI PCM 5121
Äänitulot: Linjatasoinen RCA, optinen
Äänilähdöt: Linjatasoinen RCA, optinen SPDIF, koaksiaali
USB-C (virta)
12V Trigger vahvistimelle
Mikrofoni monihuoneäänen synkronointiin
Kapasitiiviset kosketusohjaimet: Play/Pause, Volume +/-, 1x Preset
LED: BT/WiFi/Line-in tilat
DLNA
Apple AirPlay 2
Google Chromecast Audio
Micless Amazon Alexa Voice Service
MRM (Multi-Room)
Spotify Connect/ TIDAL Connect/ Amazon Music Cast
Enintään 192 kHZ/24-bit audio
Gapless Playback
10-alueinen EQ tai 24 esiasetettua taajuuskorjainasetusta
Mitat: 140 x 140 x 42 mm
Paino: 330 g

 

PSB Alpha AM5 Tekniset tiedot

TAAJUUSVASTE
Suoraan akselilla @ 0°±3dB 55Hz-20Khz
LF-leikkaus -10dB 36Hz

VAHVISTIMEN TEHO
50 wattia x 2 rms

AKUSTINEN SUUNNITTELU
Diskantti 3/4″ (19 mm), Alumiinidome, jossa ferrofluidi, neodyymimagneetti
Wooferi 5.25″ (13 mm) kartio
Kumiripustus, teräsrunko

SISÄÄNTULOT
Analoginen
3.5 mm, Phono MM

Digitaalinen
Optinen, USB

Langaton
aptX™ Bluetooth

RAKENNE
Kotelotyyppi
Bassorefleksi

Kotelo: MDF
Kotelosuoja: Vinyyli
Etulevy: MDF
Verkko: Metallinen rei’itetty verkko

MITAT (L x K x S)
170 x 290 x 240 mm

PAINO
9.75 kg netto
10.7 kg brutto paketissa

Pakkauksen mitat:
467 x 340 x 381 mm

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?