Panasonic SC-PMX802E-S Stereosarja CD soittimella

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 690,00 €.Nykyinen hinta on: 499,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Panasonic SC-PMX802E-S Stereosarja CD soittimella, hopea/musta

Ensiluokkainen äänenlaatu ja monipuoliset toisto-ominaisuudet. Nyt poikkeuksellisen edulliseen tarjoushintaan 499€ (normaalisti 690€).

• Musiikin toistoa monipuolisesti – Nauti musiikista cd-levyltä, FM-radion kautta, usb-tikulta tai langattomasti Bluetoothin, Chromecastin ja Spotify Connectin kautta.

• Huippuluokan äänentoisto – Technics JENO vahvistin ja laadukkaat 3-tie stereo hyllykaiuttimet, varmistaa selkeän ja parhaan mahdollisen äänenlaadun

Anna musiikin täyttää huoneesi ja nauti vertaansa vailla olevasta stereo äänenlaadusta tällä helppokäyttöisellä je tehokkaalla stereosarjalla.

Tuotetiedot
Panasonic SC-PMX802E-S Stereosarja CD soittimella, hopea/musta

Panasonic SA-PMX802M on täydellinen audiolaitteiden yhdistelmä, joka tarjoaa upeaa äänenlaatua ja monipuolisuutta musiikin toistoon.

Tämän järjestelmän sydän on stereojärjestelmä CD-soittimella ja verkkosuoratoistolla (Chromecast, Spotify Connect), joka mahdollistaa musiikin kuuntelun useista eri lähteistä. Äänenlaadun viimeistelee Panasonic SB-PMX70 kompakti hyllykaiutinpari, joka täydentää kokonaisuutta laadukkaalla äänentoistolla.

Panasonic SB-PMX70 Kompaktit hyllykaiuttimet on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen hyvää äänenlaatua. Niiden 3-tie-äänijärjestelmä bassorefleksikotelossa, epäsymmetrisellä kaiutinasettelulla, tekee äänentoistosta kokonaisvaltaista ja selkeää koko taajuusalueella. Tämä tarkoittaa, että voit kuulla musiikistasi jokaisen yksityiskohdan selkeästi.

Kaiuttimissa on kolme erillistä kaiutinelementtiä, jotka on omistettu eri taajuusalueille. Kaksi erillistä diskanttielementtiä takaavat tarkat yksityiskohdat korkea- ja keskitaajuuksilla, kun taas erillinen 14 cm bassoelementti bambuhiililikartiolla bassorefleksikotelossa tarjoaa huikean tarkan basson, mukaan lukien ultramatalilla taajuusalueilla.

Epäsymmetrinen kaiutinasettelu takaa korkeiden äänien hallitun toiston ja vähentää ei-toivottuja heijastumia kaiuttimen etulevyn kulmista. Tämä parantaa stereokuvaa ja tarjoaa paremman kuuntelukokemuksen.

Yhdistä nämä upeat kaiuttimet Panasonic SA-PMX802M-stereojärjestelmään, ja saat täydellisen audioratkaisun, joka täyttää huoneesi upealla äänellä. Voit kuunnella suosikkimusiikkiasi monipuolisesti eri lähteistä ja nauttia samalla korkealaatuisesta äänestä, jonka Panasonic on tunnettu tarjoavan. 
Lue lisää
Sulje

Panasonic SA-PMX802M Pienois CD-viritinvahvistin NET

Huippuluokan Panasonic minijärjestelmän keskusyksikkö. Ensiluokan viimeistely huippuluokan materiaaleilla, alumiininen etulevy ja äänenvoimakkuuden säädin. Sisältää ylistetyn Technics JENO Engine Hi-Res -vahvistimen ensiluokkaiseen musiikintoistoon.

Puhdas ja dynaaminen ääni upeasti toteutettuna.

Toistaa musiikin jopa HighRes tasoisena USB:ltä (DSD/FLAC) tai netin suoratoistopalveluista Chromecast ja Aiplay 2:n kautta, kattaen myös CD:n ja FM radion.

RMS Kokonaisteho 35W 35W (1 kHz, THD 10%, 6Ω).

Audiophile Hi-Fi Sound Player, jossa on laaja valikoima suoratoistopalveluja

Ensiluokkainen järjestelmämme, joka sisältää Technics JENO Engine Hi-Res -vahvistimen Hi-Res-musiikin toistamiseen USB:ltä tai Chromecast built-in™:n tai AirPlay 2:n kautta, kattaa myös CD:n ja DAB:n.

Sisältää Technics JENO -moottorin uskolliseen äänentoistoon

Huolellisesti valitut komponentit varmistavat, että saat kaiken irti Hi-Res-äänilähteistä

Kiinteä Chromecast, AirPlay 2 ja Bluetooth® langattomaan monimuotoisuuteen

Paremmat CD-, MP3- ja Bluetooth®-äänet ja remasterointitoiminnot

Yksinkertainen AUX-IN Auto Play -toiminnot mahdollistavat ohjauksen television kaukosäätimellä

 

Panasonic SB-PMX70 Kompakti hyllykaiutinpari

3-Tie Kaiutinjärjestelmä bassorefleksikotelossa epäsymmetrisellä kaiutinasettelulla.

3 Eri taajuusalueille dedikoitua kaiutinelementtiä kokonaisvaltaiseen äänentoistoon koko taajuusalueelta. 2 Erillistä diskanttielementtiä takaa tarkat yksityiskohdat korkea -ja keskitaajuuksilta, erillinen 14cm bassoelementti hienostuneella bambuhiililikartiolla bassorefleksikotelossa, takaa huikean tarkat yksityiskohdat jopa ultramatalille taajuusalueille asti.

Epäsymmetrinen asettelu, kaiuttimet on toistensa peilikuvat. Asettamalla korkeaäänielementit niin että isommat silkkikalottidiskantit on toisiaan vastakkain, saavutetaan hallitumpi kontrolli korkeiden äänien toistolle. Tämä kaiutinelementtien sijoittamistapa, eliminoi ei-toivotut heijastumista kaiuttimen etulevyn kulmista ja takaa paremman stereokuvan.

Äänentoistopaketin komponentit (täppää lisätietoja varten)

Panasonic SA-PMX802M Pienois CD-viritinvahvistin NET

Panasonic SB-PMX70 Kompakti hyllykaiutinpari

Kaiutinkaapelit toimitetaan mukana