Panasonic SC-PMX90 CD-stereojärjestelmä

Saatavuus: Varastossa

339,00 - 339,00€ / srj
399,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Panasonic SC-PMX90 CD-stereojärjestelmä

Korkealuokkainen pienois stereojärjestelmä radiolla ja cd soittimella. Laajemmat kuuntelumahdollisuudet kiitos sisäänrakennetun USB-DAC:in joka tukee suuriresoluutioisia äänitiedostoja kuten DSD, FLAC, WAV ja AIFF.

Lisäksi optinen liitäntä televisiota varten ja langaton Bluetooth äänitulo mobiililaitteita varten. Valjasta kaikkien äänilähteidesi maksimaalinen potentiaali tällä huipputason stereojärjestelmällä.

Tuotetiedot
Panasonic SC-PMX90 CD-stereojärjestelmä

 

 

Todellinen suuritarkkuuksinen äänenlaatu

 

LincsD-Amp ja Silk Dome -diskanttielementeillä varustettu 3-tiekaiutin tuottavat monipuolisen äänen useista eri äänilähteistä. USB DAC -portin ansiosta on helppo nauttia suuritarkkuuksisesta äänestä, ja AUX-IN Auto Play -toiminnon avulla se toimii erilaisten laitteiden kanssa. Optinen tulo on lisätty, jotta television kytkeminen olisi helppoa. PMX90 rikastaa musiikinkuuntelukokemusta entisestään.

 

 

Monipuolinen langattomien äänilähteiden toisto

 

Bluetooth Re-Master kompensoi signaaleja, jotka katoavat tiedon pakkauksen vuoksi, kun suoratoistetaan Bluetooth-ääntä. Se tarjoaa korkealaatuisen äänentoiston Bluetooth -yhteensopivista laitteista, kuten älypuhelimista ja tableteista.

 

 

3-Tie Kaiutinjärjestelmä bassorefleksikotelossa epäsymmetrisellä kaiutinasettelulla

 

3 Eri taajuusalueille dedikoitua kaiutinelementtiä kokonaisvaltaiseen äänentoistoon koko taajuusalueelta. 2 Erillistä diskanttielementtiä takaa tarkat yksityiskohdat korkea -ja keskitaajuuksilta, erillinen 14cm bassoelementti hienostuneella bambuhiililikartiolla bassorefleksikotelossa, takaa huikean tarkat yksityiskohdat jopa ultramatalille taajuusalueille asti.

 

Epäsymmetrinen asettelu, kaiuttimet on toistensa peilikuvat. Asettamalla korkeaäänielementit niin että isommat silkkikalottidiskantit on toisiaan vastakkain, saavutetaan hallitumpi kontrolli korkeiden äänien toistolle. Tämä kaiutinelementtien sijoittamistapa, eliminoi ei-toivotut heijastumista kaiuttimen etulevyn kulmista ja takaa paremman stereokuvan.

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Suuritarkkuuksinen musiikin äänenlaatu

Nykyisten suuritarkkuuksisten äänitiedostomuotojen mahdollistaman äänenlaadun hyödyntäminen edellyttää parhaiden äänentoistokomponenttien käyttämistä. Siksi Panasonic on tehnyt kaikkensa etsiessään vain hienoimpia materiaaleja PMX90:ää varten. Laadukkaat alumiinielektrolyyttikondensaattorit ja metalloidut polyesterikalvokondensaattorit ovat vain kaksi aluetta, joilla PMX90 on suunniteltu aidosti parantamaan ääntä.

PMX90:ssä käytetään ainutlaatuista DAC-ohjainta ja USB-ajurijärjestelmää, jotka varmistavat, että kuulet nykyisten suuritarkkuuksisten äänilähteiden, kuten DSD, FLAC, WAV ja AIFF, äänen yksityiskohdat ja monipuolisuuden.

 

Monipuolinen yhteensopivuus

Perinteisten äänentoistoformaattien cd ja radio lisäksi, SC-PMX90 sisältää USB-DAC liitännän, langattoman Bluetooth audio liitännän ja optisen liitännän televisiota varten.

 

AUX-IN Automaattinen toisto

Kytke vain olemassa oleva äänentoistolaitteesi tai suoratoistolaitteesi, kuten Chromecast Audio, AUX-IN-liitäntään. Vaikka PMX90:sta olisi katkaistu virta, laitteen äänisignaali tunnistetaan, virta kytkeytyy päälle automaattisesti ja musiikki toistetaan AUX-liitännän kautta.

 

Koe huomattavasti parempi television äänenlaatu

PMX90:ssä on optiset tuloliitännät television helppoa kytkemistä varten. Voit nauttia uskomattomasta äänenlaadusta näytön kuvan kanssa.

 

Tyylikäs, kompakti muotoilu

Pääyksikön etupaneelissa, yläpaneelissa ja äänenvoimakkuuden säätimessä käytetään alumiinia, joka tekee ulkonäöstä yksinkertaisen, mutta laadukkaan. Kaiutinkotelo on tehty korkealaatuisesta puusta. Tämä korkealaatuinen, yleiskäyttöinen muotoilu tekee siitä yhteensopivan monenlaisten sisustusten kanssa.

 

Puhdas ja dynaaminen ääni

PMX90 tuottaa kauniin ilmeikkään, dynaamisen äänen, joka sopii loistavasti suuritarkkuuksisen äänen toistamiseen. Sen takaa 3-tiekaiutin, jonka Silk Dome -diskanttikaiutin pystyy toistamaan jopa 50 kHz:n taajuuksia.

 

Luonnollinen ääni, jossa on mahdollisimman vähän säröä ja vääristymiä

LincsD-Amp mahdollistaa musiikin kuuntelun juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu. Tämän tekniikan uusin innovatiivinen versio korjaa ongelmia (esimerkiksi huojuntaa ja virtalähteen aiheuttamaa kohinaa), jotka tavallisesti vääristävät digitaalista äänentoistoa.

 

Huippuluokan äänen alumiinielektrolyyttikondensaattorit

Synteettinen mica-jauhe on sekoitettu elektrolyyttipaperiin, ja näiden alumiinielektrolyyttikondensaattorien johdoissa käytetään kuparipäällysteisiä teräslankoja. Tuloksena on kirkas ja puhdas ääni, jossa riittää tehoa.

 

Metalloidut polyesterikalvokondensaattorit

Nämä kalvokondensaattorit on suunniteltu erityisesti äänentoistokäyttöön, niillä on erinomainen taajuusvaste ja lämpötilaominaisuudet, ja niissä käytetään metalloituja elektrodeja.

VAHVISTIN

Amp Type Lincs D-Amp™ (3. sukupolvi)
RMS-lähtöteho Etukanava 60 W kanavaa kohti (3 ohmia, 1 kHz, 10 % THD)
RMS-stereotilan kokonaisteho 120 W

KAIUTINJÄRJESTELMÄ

Basso Kotelo bassorefleksiportilla
3-Tie kaiutinjärjestelmä
Kaiutinelementti Bamboo Charcoal PP 14 cm
Silkki kalottidiskantti 1,9 cm
Piezo diskanttikaiutin 1,5 cm

CD Soitin

CD Toistoformaatit CD-R/RW
Formaatti CD-DA / MP3
USB 2.0 HighSpeed liitäntä
Toistomuoto DSD (2,8 MHz * ei tue 5,6 MHz), AIFF, AAC, FLAC (jopa 192 kHz/24 bittiä), WAV (jopa 192 kHz/24 bittiä)
Akun lataus Muu kannettava laite (1,5 A)
USB-DAC-toiminto Toistomuoto DSD (2,8 MHz *Ei tue 5,6 MHz), MP3, AIFF, FLAC (jopa 192 kHz/24 bittiä), WAV (jopa 192 kHz/24 bittiä)
Soitinsovellus (Windows / Mac OS)

RADIO

RDS Viritin
Automaattinen viritys k
Antenniliitin 75 ohm epäsymmetrinen
Esivalinnat 30 FM-asemaa

LIITÄNNÄT

AUX-In Automaattitoistolla
Bluetooth-versio Bluetooth® Versio 2.1 EDR, Luokka 2 (2,5mW), Langaton äänentoisto, Kauko-ohjaus, Codec SBC, AAC Monipariliitos kyllä ​​(MAX 8 laitetta)

ÄLYPUHELINSOVELLUS

Panasonic Music Streaming App Tuettu käyttöjärjestelmä iOS (Bluetooth), Android (Bluetooth)

ÄÄNENPARANNUS

Super Sound EQ, Super Bass Sound D.Bass
Surround
XBS Master
Korkearesoluutioinen AUDIO
EQ Esivalinnat 4
Manuaalinen EQ Basso / Diskantti
Re-Master Bluetooth

LIITÄNNÄT

USB-portti USB Type-A x1 / USB Type-B x1
Audio IN RCA Pin Jack (AUDIO IN) / 3,5 mm Stereo mini (AUX IN) / Opt-In (LPCM)
Audio OUT -puhelimet (3,5 mm)
Kaiuttimen liittimen ruuvityyppi

YLEINEN

Virtalähde AC 220 – 240 V, 50 Hz
Automaattinen virrankatkaisu
Virrankulutus Normaalikäyttö 40 W
Normaali valmiustila 0,35 W
Bluetooth-valmiustila 0,45 W
Uniajastin
Kello
Toistoajastin

MITAT, PAINO

Pääyksikön mitat (L x K x S) 211 x 114 x 267 mm, Paino 2,8 kg
Kaiutinyksikön mitat (L x K x S) 161 x 238 x 262 mm, Paino 2,6 kg