Denon D-M41 mikrosarja, musta

Saatavuus: Tulossa pian

Alkuperäinen hinta oli: 558,00 €.Nykyinen hinta on: 499,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon D-M41 Mini Hi-Fi Sarja CD:llä, Bluetoothilla ja radiolla

Huom! D-M41 Stereosarja toistaiseksi loppu, katso korvaava tuote tästä.

Tuotetiedot
PAKETTIIN SISÄLTYVÄT TUOTTEET

Useita palkintoja voittaneen D-M40:n seuraaja D-M41 tarjoaa käyttäjilleen parempaa ääntä, tyylikkäämmän ulkonäön ja monipuolisemmin toimintoja.

Mikrosarjan RCD-M41 vahvistimessa on CD-koneiston ja FM/AM-virittimen lisäksi kaksi optista tuloa, joten voit kytkeä siihen television, digiboksin tai muun digitaalisen laitteen, joka ansaitsee paremman äänen. SC-M41 kaiuttimet ovat viritetty eurooppalaisen musiikkimaun mukaisesti tukeakseen mikrosarjan keskusyksikön ääntä.

 

Denon RCD-M41DAB Mikro Viritinvahvistin CD:llä, Bluetoothilla ja radiolla

Useita palkintoja voittaneen RCD-M40:n seuraaja RCD-M41 tarjoaa käyttäjilleen parempaa ääntä, tyylikkäämmän ulkonäön ja monipuolisemmin toimintoja.

Bluetooth helpottaa entisestään laitteen käyttöä, ja erillisen Bluetooth-kytkimen ansiosta äänenlaatu ei kärsi, kun käytetään jotain muuta äänilähdettä.

RCD-M41 vahvistimessa on CD-koneiston ja FM/AM-virittimen lisäksi kaksi optista tuloa, joten voit kytkeä siihen television, digiboksin tai muun digitaalisen laitteen, joka ansaitsee paremman äänen. Lisäämällä SC-M41 kaiuttimet rakennat täyden D-M41 mikrosarjan upealla hifiäänellä.

 

SC-M41 D-M41 Mikrosarjan kaksitiekaiuttimet

Nämä kaiuttimet ovat suunniteltu Denonin loistavalla hifilaadulla eurooppalaisen musiikkimaun mukaisesti. Korkealaatuinen 12 cm midbasso, tarkasti erotteleva diskantti ja jakosuodin luovat yhdistelmän, joka tuottaa sulavan luonnollista ääntä. Kaiuttimet sopivat täydellisesti RCD-M41 viritinvahvistimen pariksi luoden D-M41 mikrosarjan CD:llä ja Bluetoothilla.
Lue lisää
Sulje