Marantz ja B&W Harmoninen stereopaketti

Saatavuus: Varastossa

1 389,00 - 1 389,00€ / srj
1 698,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz ja B&W Harmoninen stereopaketti

Tervetuloa äänentoiston maailmaan, jossa yhdistyy ylellinen viimeistely ja elegantti muotoilu. Marantz ja Bowers & Wilkins luovat täydellisen harmonian cd-levyistä, radiosta ja moderneista musiikin suoratoistopalveluista. Koe musiikki uudella intensiteetillä ja yksityiskohdilla – tämä Hifi-yhdistelmä on suunniteltu laatutietoisille kuuntelijoille.

Ensiluokkaisen kontaktin ja helpon liitännän takaa huippuluokan kaiutinkaapelit banaaniliittimillä. Saat nyt veloituksetta esivalmistetun, huippuluokan Oehlbach Silverline 15, 2×1.5mm²  2 x 3 metrin kaiutinkaapelit korkealuokkaisilla R-Audio banaaniliittimillä, edun arvo 99€.

Tuotetiedot
Marantz ja B&W Harmoninen stereopaketti

 

Kuvittele hetki, kun astut sisään huoneeseen ja musiikki täyttää huoneen kauniilla äänellä. Tiedät, että olet valinnut parhaan - Marantz ja Bowers & Wilkins Stereopaketin. Tämä ei ole vain stereojärjestelmä; se on intohimoisen musiikin ystävän unelma, yhdistelmä laadukasta ääntä ja eleganttia muotoilua, joka on suunniteltu laatutietoisille musiikin kuuntelijoille. Tämä kompakti ja ylellisen tyylikäs stereopaketti nostaa musiikkielämyksesi uudelle tasolle, säilyttäen samalla huoneen harmonisen tunnelman.

 

Marantz ja B&W Harmoninen stereopaketti on intohimoisen musiikin ystävän unelma. Tämä on stereopaketti jossa yhdistyy ylellinen viimeistely ja elegantti muotoilu.

 

Paketti sisältää seuraavat (täppää nimeä lisätietoja varten)
- Marantz M-CR612 CD Viritinvahvistin (musta tai hopea/kulta)
- Bowers & Wilkins 607 S3 Kompaktikaiutin (musta, valkoinen, tammi/valkoinen)
- 2 x 3 Metriä Oehlbach Silverline 2x1.5mm² kaiutinkaapeli
- 8 kpl R-Audio korkealaatuiset banaaniliittimet

 

Kaiutinkaapelit toimitetaan esivalmistettuna

 

Huippuluokan Äänenlaatu

Marantz ja B&W Harmoninen stereopaketti on suunniteltu erottumaan massasta. Marantz M-CR612 -viritinvahvistimessa yhdistyvät klassisen hifin parhaat puolet ja modernit verkkotoiminnot. Se tarjoaa äänenlaadun, joka on vertaansa vailla. Kuulet jokaisen yksityiskohdan, jokaisen nuotin täydellisesti. Bowers & Wilkins 607S3 -kaiuttimet täydentävät vahvistinta tarjoten selkeän ja tarkan äänen, joka tekee musiikista elävän ja koskettavan.

 

Huippuluokan ääni myös television kautta

Jos haluat nauttia elokuvista ja televisiosarjoista huippuluokan äänellä, Marantz M-CR612 on täydellinen valinta. Liitä televisiosi ja voit nauttia selkeästä ja voimakkaasta äänestä, joka tekee jokaisesta elokuvasta entistäkin vaikuttavamman. Älä tyydy tavanomaiseen soundbariin, vaan koe elokuvaelämykset, jotka tempaavat sinut mukaansa tarinaan.

 

Bowers & Wilkins 607 S3  tarjoavat laatuäänentoistoa kompaktissa koossa

Bowers & Wilkins 607 S3 jalusta/hyllykaiuttimien uusi titaanidiskantti ja tehokas Continuum midbassoelementti takaavat selkeän ja tarkan äänen. Sijoita nämä kaiuttimet hyllylle tai jalustalle ja nauti huippuluokan äänestä pienissä tiloissa.
Lue lisää
Sulje

Perinteisen ja modernin yhdistelmä

Vaikka Marantz ja B&W stereopaketti tarjoaa myös modernit verkkotoiminnot, se ei unohda perinteisiä musiikin kuuntelutapoja. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi cd-levyiltä tai radiosta. Stereopaketin cd-yhteensopivuus kattaa useimmat formaatit, mukaan lukien CD, CD-R/RW, WMA ja MP3. FM-radion ja DAB-tuen ansiosta voit nauttia radiolähetyksistä laadukkaalla äänellä (DAB ei kuulu Suomessa).

 

HEOS Monihuonejärjestelmä

Marantzin HEOS-monihuonejärjestelmä avaa uudenlaisen tavan nauttia musiikista kotona. Voit suoratoistaa musiikkia suosikkilähteistäsi, kuten TIDAL, Deezer jne.  suoraan HEOS-sovelluksen tai suoraan Spotify sovelluksen kautta. Voit myös nauttia Internet-radiosta ja podcasteista. Kaikki tämä on saatavilla yhden kosketuksen päässä, ja voit valita, kuunnellaanko samaa musiikkia kaikissa huoneissa vai eri musiikkia eri tiloissa. HEOS-monihuonejärjestelmä tuo musiikin lähemmäksi sinua kuin koskaan aiemmin.

 

Televisio, elokuvat ja videopelit

Marantz M-CR612:n monipuolisuus ei rajoitu pelkästään musiikkiin. Voit liittää televisiosi, blu-ray-soittimesi tai viihdeboksisi Marantzin optisiin sisääntuloihin  ja nauttia elokuvista ja televisiosarjoista parhaimmalla mahdollisella äänenlaadulla. Kokoa perheesi ympärillesi ja nauti elokuvaelämyksistä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi osaksi tarinaa.

 

Äänikomentopalvelut

Äänikomentopalvelut ovat tulleet osaksi arkeamme, ja Marantz M-CR612 on valmis ottamaan ne vastaan. Voit käyttää Amazon Alexaa, Google Assistantia tai Apple Siria ohjaamaan laitettasi äänen avulla. Käytä komentoja, kuten “Soita suosikkikappaleeni” tai “Lisää äänenvoimakkuutta”, ja saat musiikin soimaan juuri haluamallasi tavalla. Äänikomentopalvelut tuovat mukavuutta ja helppoutta elämääsi.

 

Elegantti viimeistely ja audiofiilinen rakenne

Marantz M-CR612 yhdistää elegantin viimeistelyn ja kompaktin kokoisen viritinvahvistimen cd-soittimen kanssa. Voit valita laitteellesi kiiltomustan tai klassisen hopea-kulta viimeistelyn. Laite on suunniteltu audiofiileille, jotka arvostavat sekä ulkonäköä että äänenlaatua.Marantz Melody X (M-CR612) CD ViritinvahvistinRajattomat musiikkilähteet

Tämä stereopaketti tarjoaa monipuolisuutta musiikin kuunteluun. Siinä on paitsi cd-soitin ja radioviritin, myös HEOS-monihuonevalmius, jonka avulla voit suoratoistaa musiikkia suosikkilähteistäsi, kuten Spotify, TIDAL, Deezer ja monista muista. Oletko koskaan halunnut kuunnella lempimusiikkiasi suoraan ääniohjauksella? Marantz M-CR612 tukee Amazon Alexaa, Google Assistantia ja Apple Siria, joten voit pyytää laitetta soittamaan musiikkia, säätämään äänenvoimakkuutta ja tekemään muita tehtäviä äänen avulla.

 

Tehokas ja monipuolinen

Marantz M-CR612 sisältää neljä tehokasta D-luokan vahvistinta, jotka ajavat kaiuttimiasi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lisäksi siinä on bi-amp-mahdollisuus, joka on erityisen hyödyllinen, jos käytössäsi on järeämpiä lattiakaiuttimia. Voit luottaa siihen, että ääni toistetaan täydellisesti ja voimakkaasti.

 

Liitännät

Marantz M-CR612 tarjoaa runsaasti liitäntöjä, jotka mahdollistavat monipuolisen käytön. Siinä on analogisia sisääntuloja ja lähtöjä, digitaalinen optinen tulo, subwoofer PreOut, RCA PreOut AUX:lle sekä mahdollisuus liittää kuulokkeet. Voit myös ohjata kahta erillistä kaiutinparia ja monihuonejärjestelmää. Marantz M-CR612 on monipuolinen ja valmis vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi.

 

Huippuluokan äänentoisto Bowers & Wilkins 607 Series 3 kompaktikaiuttimista

 

b&w 600 S3 sarjan varit

 

Titaanidiskantti Uudistetulla Rakenteella

Uusi titaanidiskantti on erotettu muusta kaiuttimen rakenteesta, ja diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty. Tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyviä ääniaaltojen liikkeitä ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

 

Tehokas Continuum Midbassoelementti

Tehokas kaiutinelementti hyödyntää Bowers & Wilkinsin kehittämää erityistä Continuum kartiota, joka parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

 

Parannettu Midbasso- ja Diskanttikaiuttimien Sovitus

Midbassokaiuttimen kaiutinkaulukseen on luotu diskanttikaiuttimen muotoinen viistetty aukko, mahdollistaen paremman akustisen yhteensopivuuden ja integraation kahden kaiutinelementin välillä.

 

Kerrostetut, Kauniit Yksityiskohdat

Bowers & Wilkins 607 S3 kaiuttimet tuovat yksityiskohtia esille dynaamisesti ja tarjoavat tarkan äänikuvan suosikkimusiikistasi.

 

Saatavilla Useissa Väreissä

Voit valita kaiuttimillesi sopivan värivaihtoehdon, kuten valkoinen, tammi/valkoinen tai musta. Näiden kaiuttimien tyylikäs ulkonäkö sulautuu saumattomasti osaksi sisustustasi.

 

Musiikin Uusi Ulottuvuus

Bowers & Wilkins 607 S3 tarjoaa uskomattoman yksityiskohtaista äänentoistoa, joka voi muuttaa tapasi nauttia musiikista ja äänestä. Koe musiikin uusi ulottuvuus näiden tyylikkäiden ja tehokkaiden kaiuttimien avulla.

Marantz M-CR 612 Tekniset tiedot

Lähtöteho (6 ohm, 1 kHz): 60 W
Kanavien määrä: 2
Taajuusvaste (analoginen sisään): 10 Hz-40 kHz
Signaali-kohinasuhde (ääni): 90 dB
Harmoninen kokonaissärö (ääni): 0,1 %
Vastaanottoalue (kaista III)
Signaali-kohinasuhde DAB (Mono/Stereo): 95 dB
Harmoninen kokonaissärö DAB: 0,02 %
Taajuusvaste DAB: 20 Hz – 20 kHz
Stereoerotus DAB: 75 dB
Taajuusalue FM: 87,5 – 108 MHz
Signaali-kohinasuhde (mono/stereo) FM: 74 / 70 dB
Harmoninen kokonaissärö (mono/stereo) FM: 0,4 / 0,4 %

Yleiset

Saatavilla olevat värit: musta, hopea-kulta
Kaukosäädin: RC014CR
Virrankulutus watteina: 55
Valmiustilan kulutus W: 0,3
DAB-antenni mukana (DAB ei kuulu Suomessa)
Maksimimitat (L x S x K) mm: 280 x 303 x 111
Paino kg: 3.4

 

Bowers & Wilkins 607 S3 tekniset tiedot

Taajuusvaste: 52 Hz – 28 kHz ± 3 dB
Tehonkesto: 30 W – 100 W suositeltu vahvistinteho
Herkkyys: 84 dB spl (2,83 V, 1 m)
Impedanssi: 8 ohmia (minimi 4 ohmia)
Diskanttielementti: 1″ titaanikalotti
Midbassoelementti: 5″ Continuum kartio
Diskantin suojaverkko: Kyllä
Kotelon tyyppi: Suljettu
Liitännät: Yksisuuntainen linkitys
Kaiuttimen sijoittaminen: Jalustalle tai hyllylle
Mitat (K x L x S): 300 mm x 165 mm x 207 mm
Paino: 4,7 kg /kpl