Marantz & Wharfedale 5.0 kotiteatteripaketti

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 1 449,00 €.Nykyinen hinta on: 990,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz & Wharfedale 5-kanavainen kotiteatteripaketti

Perinteinen kotiteatteripaketti pieneen tai keskisuureen tilaan. Kun kerran katsot elokuvaa tai kuuntelet konserttia tällä setillä niin haluat jättää soundbarit kaupan hyllyille!

Marantz NR1510 slim line kotiteatterivahvistin ja Wharfedale Crystal 4 Set 5.0 kaiutinsarja tarjoavat kompaktin koon ja korkealaatuisen äänentoiston.

Paranna TV-äänentoistoa, nauti musiikin suoratoistosta kaikissa huoneissa HEOS-monihuonejärjestelmällä. Tehosta viihdekokemustasi tällä vaikuttavalla kokonaisuudella. Saatavilla mustan tai hopean värinen vahvistin ja mustan tai valkoisen värinen kaiutinsarja.

Hinta normaalisti yht. 1449€, nyt 990€ (säästösi 459€).

Tuotetiedot
Marantz & Wharfedale 5.0 kotiteatteripaketti

 

Etsitkö täydellistä kotiteatteripakettia pieneen huoneeseen? Marantz NR1510 kotiteatterivahvistin yhdessä Wharfedale Crystal 4 Set 5.0 Kaiutinsarjan kanssa tarjoavat täydellisen ratkaisun!

 

Jopa 500 wattia puhdasta jatkuvaa tehoa (kaikki kanavat yhteenlaskettuna). Suuri jatkuva tehonantokyky takaa sen, että kuulet jokaisen yksityiskohdan hiljaisemmalla äänenvoimakkuudela niin, että et häiritse naapureitasi kohtuuttomasti.

 

Perinteitä kunnioittava kotiteatteripaketti

Voit liittää vahvistimeen myös levysoittimesi nauttien näin analogisen äänentoiston miellyttävyydestä ja pehmeydestä. Perinteinen tapa vetää joka kaiuttimelle oma kaiutinkaapeli on edelleen paras tapa nauttia korkealaatuisesta, aidosta monikanavakokemuksesta mihin soundbarit ei koskaan pysty. Kun kerran katsot tällä setillä elokuvaa tai konserttia, haluat satavarmasti jättää soundbarit kaupan hyllyille!

 

Nauti vaikuttavasta äänentoistosta pienissä tai keskisuurissa huoneissa


Tämä kotiteatteripaketti on suunniteltu erityisesti pienehköihin asuntoihin ja tiloihin. Marantz NR1510 kotiteatterivahvistin ja Wharfedale Crystal 4 -kaiutinsarja tarjoavat äärimmäisen korkealaatuista ääntä kompaktissa muodossa. Et usko, miten näin kompaktit laitteet voivat tuottaa niin vaikuttavaa äänentoistoa!

 

Television äänentoiston parantaminen

Unohda television sisäänrakennetut kaiuttimet. Tämän kotiteatteripaketin voi liittää suoraan television HDMI (ARC) liitäntään, nostamalla katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle. Elokuvat, TV-sarjat ja urheilutapahtumat tulevat eloon huippuluokan äänentoiston avulla, ja saat jokaisen yksityiskohdan selkeästi kuuluviin tilan joka nurkasta.

 

Suoratoista musiikkia kaikissa huoneissa

Marantz NR1510 tukee HEOS-monihuonejärjestelmää, mikä tarkoittaa, että voit nauttia suosikkimusiikistasi missä tahansa asunnossasi tai talossasi. Striimaa musiikkia suoraan verkosta ja kuuntele sitä jopa joka huoneessa. Voit luoda täydellisen äänimaailman kotiisi!

 

Tämä kotiteatteripaketti yhdistää kompaktin kokoluokan ja erinomaisen äänentoiston, mikä tekee siitä täydellisen valinnan pienehköihin tiloihin. Marantz ja Wharfedale tarjoavat huippuluokan teknologian ja suorituskyvyn, joka tekee elokuva- ja musiikkikokemuksistasi unohtumattomia. Hanki tämä paketti ja anna kodin viihtyvyyden nousta uuteen ulottuvuuteen äänentoistolla!

 

Kaiutinkaapelit ja muut tarvikkeet (HDMI kaapelit jne.) myydään erikseen.
Lue lisää
Sulje

Sisältää seuraavat tuotteet (täppää tuotteen otsikko nähdäksesi lisätietoja)

 

Wharfedale Crystal 4 Set 5.0 Kaiutinsarja

Wharfedale Crystal 4 on Wharfedalen uusin 5.0 kaiutinjärjestelmä, jonka jokainen sarjaan kuuluva kaiutin edustaa Wharfedalen viimeisimpiä elementti- ja kotelotekniikoita, kyeten takaamaan jännittäviä kuunteluelämyksiä edulliseen hintaan.

Crystal 4-sarjan kaiuttimet ovat suunniteltu musiikin kuunteluun ja elokuvien ystäville, niille jotka etsivät musikaalista äänenlaatua sekä täysivaltaista ääniratkaisua kotiteatteriin.

 

Marantz NR1510 5.1 Slim line AV-vahvistin

Marantz NR1510 on AV-viritinvahvistimien kestosuosikki. Pienikokoiseen koteloon on mahdutettu kaikki toiminnot mitä nykypäivän kuluttaja kaipaa.

Marantz NR1510 sisältää televisio integroinnin HDMI (ARC) liitäntöjen kautta. Lisäksi se on aplikaatio-ohjattava, siinä on nettiradiot, Spotify Connect, AIRPLAY ja Bluetooth sekä HEOS monihuonejärjestelmä.

Siinä on myös etukanavien pre-out liitännät aktiivikaiuttimien käyttäjiä varten ja 2 x rca subwoofer esilähdöt.