Epson EB-PU2216 3LCD WUXGA -laserprojektori

Saatavuus: Varastossa

alk.19 999,00€


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson EB-PU2216 3LCD WUXGA -laserprojektori

EB-PU2216B on erittäin kevyt ja pienikokoinen suuren valotehon 3LCD-projektori.

Pienikokoinen ja kevyt EB-PU2216B tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, helpon asennuksen ja käyttöönoton sekä yksinkertaisen ylläpidon.

Tämä erittäin kevyt ja kompakti laserprojektori on suunniteltu suuriin auditorioihin, tapahtumiin, konsertteihin ja kokoustiloihin, joissa se takaa vaikuttavan kuvan.

Tuotetiedot
Epson EB-PU2216 3LCD WUXGA -laserprojektori

 
Kompakti ja kevyt


Pienen koon ja alhaisen painon ansiosta projektorin säilyttäminen, kuljettaminen ja asentaminen on helppoa ja varastotilaa tarvitaan vähemmän. Lisäksi työvoima- ja toimituskustannukset ovat alhaisemmat.Erinomainen kuvanlaatu


Tässä suuren valotehon 3LCD-projektorissa on WUXGA-resoluutio, 4K-kuvanparannus sekä HDR, jotka tuottavat täyteläisen ja tarkan kuvan.Joustavuus


EB-PU2216:n toiminnot mahdollistavat helpon asennuksen, pinoamisen, linssin säädön ja käytön. Projektorissa on sisäinen prosessointi laitteiden pinoamiseen ilman tietokonetta, mikä tarkoittaa, että kaksi tuettua projektoria voidaan pinota kirkkauden kaksinkertaistamiseksi ilman ulkoista tietokonetta.Luotettavuus


Sisältää erinomaisen pölynkestävyyden, sillä hermeettisesti suljettu optinen moottori ja laservalonlähdeyksikkö takaavat vakaan kirkkauden pitkillä ajanjaksoilla myös erittäin pölyisissä ympäristöissä.
Lue lisää
Sulje

Epson PU2216 on edistynyt laserprojektori, suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista kuvanlaatua ja monipuolisuutta ammattikäyttöön. Olipa kyseessä sitten yritysmaailma, oppilaitos tai viihdetila, tämä projektori yhdistää huipputeknologian käytännön ominaisuuksiin vastatakseen modernien esitysten vaatimuksiin.

Tässä ovat keskeiset ominaisuudet:

 Projektiojärjestelmä: Käyttää 3LCD-tekniikkaa RGB:llä ja nestekidesuljin tarjoten elävän ja tarkan värin toiston.

Näyttöpaneeli: Ominaisuutena korkealaatuinen 1,03 tuuman C2 Fine LCD-paneeli terävää ja selkeää kuvaa varten.

Kirkkaus: Ylpeilee vaikuttavalla kirkkausalueella 16 000 lumenista 11 200 lumeniin (ekotilassa), noudattaen alan standardia kirkkauden mittauksessa.

Tarkkuus: Tarjoaa WUXGA-tarkkuuden (1920 x 1200), mahdollistaen yksityiskohtaiset ja terävät kuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kuvasuhde: 16:10 kuvasuhteella PU2216 sopii hyvin laajakuvan esityksiin.

High Definition ja HDR-tuki: Parantaa visuaalista kokemusta tarjoamalla 4K-parannuksen korkean määritelmän sisältöön ja tukee HDR10:ä ja HLG:tä kontrastin ja värisyvyyden parantamiseksi.

Kontrastisuhde: Saavuttaa poikkeuksellisen kontrastisuhteen 2 500 000:1 (natiivi 2000:1), takaen syvät mustat ja kirkkaat valkoiset.

Valonlähde: Varustettu luotettavalla laserivalonlähteellä, joka tarjoaa 20 000 tuntia kirkkaana ja 30 000 tuntia ekotilassa, vähentäen huoltotarvetta.

Trapetsikorjaus: Tarjoaa manuaalisen pysty- ja vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen joustavaan ja helppoon asennukseen.

Värintoisto: Kykenee näyttämään jopa 1,07 miljardia väriä rikasta ja immersiivistä katselukokemusta varten.

Heijastussuhde: Ominaisuudet vaihtelevalla heijastussuhteella (0,35 – 7,41:1, riippuen linssistä), mahdollistaen monipuoliset heijastusetäisyydet ja -koot.

Moottoroitu Zoom ja Tarkennus: Moottoroitu zoom tekijällä 1 – 1,6 sekä moottoroitu tarkennus tarjoavat käteviä säätövaihtoehtoja.

Liitännät: Sisältää kattavan joukon liitäntöjä, kuten USB, RS-232C, Ethernet, VGA, DVI, HDMI, HDBaseT ja muita, varmistaen saumattoman integraation erilaisten laitteiden kanssa.

Älypuhelinliitäntä: Tukee ad-hoc- ja infrastruktuuriliitettävyyttä älypuhelimen kanssa lisätyn joustavuuden saavuttamiseksi.

Turvallisuusominaisuudet: Sisältää Kensington-lukon, turvavivun, salasanasuojauksen ja langattoman LAN-turvaominaisuudet laitteen turvallisuuden parantamiseksi.

Verkkohallinta: Mahdollistaa helpon hallinnan ja ohjauksen verkon kautta, tukeen protokollia kuten HTTPS, IPv6, SNMP, ESC/VP.net ja PJLink.

Energiatehokkuus: Kuluttaa 1083 wattia käytössä, 773 wattia ekotilassa ja vain 0,4 wattia valmiustilassa.

Mitat ja Paino: Kompakti muotoilu mitoilla 586 x 492 x 218 mm ja painolla 24,3 kg helpottavat asennusta ja liikuteltavuutta.

Ohjelmistopaketti: Toimitetaan mukana Epson Creative Projection, EasyMP Multi PC Projection, Epson Projector Config Tool, Epson Projector Content Manager, Epson Projector Management ja Epson Projector Professional Tool.

Takuu: 36 kuukauden carry-in -takuu

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin kevyt ja kompakti Helppo säilyttää, kuljettaa ja asentaa
  • Loistava kuvalaatu 16 000 lumenia, 4K-skaalaustekniikka, WUXGA-resoluutio
  • Helppokäyttöinen Yksinkertainen asennus, pinoaminen, linssin säätö ja käyttö
  • Luotettava Parannettu pölynkestävyys – IP5X-sertifioitu
  • Ympäristöhyödyt Pienempi virrankulutus, vähemmän pakkausjätettä, kevyempi

Tekniset tiedot:

Projektiojärjestelmä:3LCD-tekniikka, RGB, nestekidesuljin

LCD-paneeli:1,03 tuumaa – C2 Fine

Valoteho:Värivaloteho: 16.000 lumenia – 11.200 lumenia (säästötila)

Valkovaloteho: 16.000 lumenia – 11.200 lumenia (säästötila)

Tarkkuus:WUXGA, 1920 x 1200

Kuvasuhde:16:10

High Definition:4K-parannus

HDR-tuki:HDR10 ja HLG

Kontrastisuhde:2.500.000:1 (natiivi 2000:1)

Valonlähde:Laser, 20.000 tuntia kirkas, 30.000 tuntia säästötila

Trapetsikorjaus:Manuaalinen pystysuuntainen: ± 30 °
Manuaalinen vaakasuuntainen ± 30 °

Värintoisto:Jopa 1,07 miljardia väriä

Heijastussuhde:0,35 – 7,41:1 (riippuu linssistä, joka hankitaan erikseen)

Zoom:Motorized, Factor: 1 – 1,6

Linssinsäätö:Moottoroitu – Pystysuuntainen ± 60 %, vaakasuuntainen ± 18 % (riippuu linssistä, joka hankitaan erikseen)

Kuvakoko:60 tuumaa – 1000 tuumaa (riippuu linssistä, joka hankitaan erikseen)

Tarkennus:Moottoroitu

Liitännät:USB 2.0-A (2x), USB 2.0, tyyppi B (vain huolto), RS-232C, Ethernet-liitäntä, VGA-tulo, DVI-tulo, HDMI-tulo, HDBaseT, Jakkiliitin lähtö, Langaton lähiverkko IEEE 802.11a/b/g/n (Lisävaruste), Near Field Communication (NFC), USB content playback, Remote

Älypuhelinliitäntä:Ad hoc / infrastruktuuri

Turvallisuus:Kensington-suoja, Security bar, Salasanasuojaus, Langattoman LAN-yksikön lukitus, Langattoman lähiverkon turvaominaisuudet, Salasanasuojaus

2D-väritilat:Dynaaminen, Elokuva, Esitys, sRGB, DICOM SIM

Verkkoprotokolla:HTTPS, IPv6, SNMP, ESC/VP.net, PJLink

Ominaisuudet:Monipuoliset väritilat, 4K-parannus, A/V mute, Automaattinen virrankäynnistys, Automaattinen signaalilähteen haku, Direct Power On/Off -toiminto, Reunojen häivytys, Linssin asennon tallennus, Pitkä valonlähteen kesto, OSD-kopiointitoiminto, Point correction, Power on button, Quick Corner, Ajoitustoiminto, Jaettu näyttö -toiminto, Tarkkuustekniikka, Hallinta verkon kautta, Verkkokaukosäädin, iProjection-sovellus

Väritilat:Elokuva, Dynaaminen, Luonnollinen, Esitys, DICOM SIM, Multi Projection, BT709

Projector control:AMX, Crestron (verkko), Extron, Crestron (vain RS-232c), Crestron Integrated Partner, Crestron RoomView, Extron IP Link, Extron XTP, AMX-laitetunnistus, Control4 Simple Device Discovery Protocol

Energiankulutus:1083 Wattia, 773 Wattia (säästötila), 0,4 Wattia (Valmiustilassa)

Mitat:586 x 492 x 218 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)

Paino:24,3 kg

Melutaso:Normaali: 38 dB (A),Säästötila: 34 dB (A)

Sisältyvä ohjelmisto:Epson Creative Projection, EasyMP Multi PC Projection, Epson Projector Config Tool, Epson Projector Content Manager, Epson Projector Management, Epson Projector Professional Tool

Toimituksen sisältö:Kaapelisuoja, Lens connector cap, Virtakaapeli, Kaukosäädin ml. paristot, Käyttöohje, Takuuasiakirja

Takuu: 36 Kuukautta Carry-in takuu