Epson EH-LS12000B 3LCD 4K PRO-UHD -Laser-kotiteatteriprojektori

Saatavuus: Varastossa

4 499,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson EH-LS12000B 3LCD 4K PRO-UHD -Laser-kotiteatteriprojektori

Nauti valkokangaselämyksestä kotonasi tällä 4K-laserprojektorilla, joka on HDR10+-yhteensopiva ja käyttää Epsonin 3LCD-tekniikkaa.

Elokuvaharrastajat nauttivat suuresti tämän tehokkaan projektorin vaikuttavasta kuvasta. Yhdistelmä huipputekniikoita muodostavat yhdessä poikkeuksellisen laadukkaan kuvan suuren dynaamisen kontrastisuhteen (2 500 000:1), 4K-resoluution (8,3 miljoonaa pikseliä), 3LCD-tekniikan, laservalonlähteen sekä HDR10+-tuen avulla.

Moottoroidun linssin siirron ja zoom-objektiivin ansiosta saat tarkan kuvan helposti.

Tuotetiedot

Epson EH-LS12000B 3LCD 4K PRO-UHD -Laser-kotiteatteriprojektori


 
Laserprojektori kotikäyttöön


Osana valmistusfilosofiaa, jonka tavoitteena on tuottaa tinkimätön kirkkaus, kontrasti,
väri ja paras mahdollinen kuvanlaatu, EH-LS12000B on varustettu ainutlaatuisesti
suunnitellulla optisella lasermoottorilla. Erittäin tehokas LD-paketti, hiljattain kehitetty paneeli ja optisten komponenttien optimointi, jonka vain Epson kykenee tarjoamaan, tuottavat 2 700 lumenin kirkkauden, suuren kontrastin ja erinomaisen värintoiston.
Lasermoottorin pitkä, jopa 20 000 tunnin käyttöikä² takaa huolettoman käytön. Projektorin lämpenemistä tai jäähtymistä ei myöskään tarvitse odotella, sillä projektori kykenee lähes välittömästi sekä saavuttamaan maksimikirkkauden että sammumaan.

 

Koe upea 4KKoe upea 4K


Tee kodistasi elämyskeskus edistyksellisellä pikselinsiirtotekniikalla, joka tuottaa yhdessä kolmen erillisen teräväpiirtoisen LCD-sirun kanssa poikkeuksellisen tarkan 4K-resoluution (8,3 miljoonaa pikseliä) kuvan kirkkaudesta tinkimättä.
Optimaalisen suorituskyvyn takaavat dynaaminen kontrastisuhde (jopa 2 500 000:1), 4K-skaalaustekniikka, 3LCD-tekniikka, 4K-kuvan interpolointi, 4K super-resolution ja HDR10+ -tuki.
Epsonin ZX-kuvaprosessoria hyödyntävän kohteeseen mukautuvan gammakorjauksen ansiosta käyttäjä pystyy säätämään kuvanlaadun automaattisesti kohteen tietojen perusteella. Näin voidaan yksinkertaisella tavalla saada vaikuttavat värit ja upea kontrasti näytettävästä sisällöstä riippumatta.

 

Edistyksellinen HDR:n väriesitysEdistyksellinen HDR:n väriesitys


HDR on elokuvantekijöiden tärkeänä pitämä tekniikka, jonka avulla elokuvan visuaalinen ilme saadaan näkymään mahdollisimman toivotunlaisena. HDR-tekniikan uusin edistysaskel varmistaa, että jopa vaaleat varjot näkyvät erittäin yksityiskohtaisesti.

 


Herätä kuvat eloon


Herätä kuvat eloon


Super resolution tarkentaa ja terävöittää
vakio- ja 4K-sisällön epätarkkoja kuvia ja tekee niistä uskomattoman yksityiskohtaisia,
minkä ansiosta kuvat näyttävät erittäin todenmukaisilta.

 

 

Nopeatempoinen, terävä ja sulava 4K-videoNopeatempoinen, terävä ja sulava 4K-video


Projektorissa on hyödynnetty uusinta kuvan interpolointitekniikkaa, mutta lisäksi siinä on entistä parempi epätarkkuuden poisto. Tämän ansiosta ääriviivat pysyvät terävinä ja liike sulavana jopa pelatessa tai nopeatempoista urheilua katsellessa. Näin 4K-videot ovat todentuntuisempia ja dynaamisempia kuin koskaan ennen.

 

Suunniteltu erityisen joustavasti asennettavaksiSuunniteltu erityisen joustavasti asennettavaksi


Laaja-alaisen moottoroidun linssin siirron (±96,3 % pystysuunnassa ja ±47,1 % vaakasuunnassa) sekä vain huippuluokan kotikäyttöön tarkoitetuista malleista löytyvän (2,1-kertaisen) zoomin ansiosta EH-LS12000B voidaan asentaa sekä olohuoneisiin että kodin elokuvahuoneisiin.

Voit käyttää linssin siirtotoimintoja kaukosäätimen, projektorin ohjauspaneelin tai hallintakomentojen avulla.
Projektori on myös yhtä hiljainen kuin aiemmat mallit (25 dB 75 %:n valoteholla), ja lisäksi korkeataajuisten äänten voimakkuus on aiempaa matalampi, minkä ansiosta häiriöitä on vähemmän ja kokemus on entistä mukaansatempaavampi.

 

Käytännölliset toiminnot ja kätevät liitännät


Käytännölliset toiminnot ja kätevät liitännät


eARC/ARC-tuki

ARC:n ansiosta ääni voidaan siirtää projektoriin HDMI-kaapelilla. Lisäksi eARC tukee laadukasta äänentoistoa³, minkä ansiosta voidaan nauttia upean yhtenäisestä videokuvasta ja äänestä aiempaa helpommin.

Tuki 4K- ja 120 kuvaa sekunnissa -tuloille

Optimoitu tuki nopeatempoisten pelien videolähdölle.

  

Calman-valmius

Calman-valmius


Väriasiantuntijoiden ja elokuvantekijöiden suosittelema ammattilaistasoinen värikalibrointi
Lue lisää
Sulje

Elokuvaharrastajat nauttivat suuresti tämän tehokkaan projektorin vaikuttavasta kuvasta. Yhdistelmä huipputekniikoita muodostavat yhdessä poikkeuksellisen laadukkaan kuvan suuren dynaamisen kontrastisuhteen (2 500 000:1), 4K-resoluution (8,3 miljoonaa pikseliä), 3LCD-tekniikan, laservalonlähteen sekä HDR10+-tuen avulla.

Moottoroidun linssin siirron ja zoom-objektiivin ansiosta saat tarkan kuvan helposti.

Nauti ensiluokkaisesta kuvanlaadusta

Paranna kotiteatterikokemustasi tällä 4K‑resoluution projektorilla. Epsonin 3LCD-tekniikan ja yhtä suuren valkoisen ja värillisen valotehon (2 700 lumenia) ansiosta voit välttää ”sateenkaariefektin” ja nauttia täyteläisistä väreistä. HDR10+-tuki mahdollistaa tarkat yksityiskohdat ja kuvan syvyyden, jolloin värit näkyvät täyteläisinä mutta luonnollisina. Lisäksi varjoissa näkyy uskomattoman tarkat yksityiskohdat syviä mustan sävyjä tuottavan suuren kontrastisuhteen (2 500 000:1) ansiosta. 4K-kuvan interpoloinnin, 4K Super Resolution -tarkkuuden ja kohteen mukautuvan gammakorjauksen/automaattisen kontrastinparannuksen ansiosta kotiteatterikokemus on kätesi ulottuvilla.

Kestävä ratkaisu

Projektorin pitkäkestoisen laservalonlähteen ansiosta energiankulutus on pienempi, ja voit nauttia viihdesisällöstä jopa seuraavan 10 vuoden ajan.

Helppo mutta kestävä järjestelmä

Asennus on yksinkertaista ja täsmällistä moottoroidun optiikan ansiosta, johon kuuluu moottoroitu 2,1-kertainen optinen zoomaus, moottoroitu tarkennus ja moottoroitu linssin siirto (±96,3 % pystysuunnassa ja ±47,1 % vaakasuunnassa).

Tehokas hallinta

Elokuvien katsominen oikealla kuvasuhteella on helppoa, kun voit tallentaa kymmenen suosikki kuvakokoasi. Projektori on myös yhteensopiva Calman-kalibrointiohjelmiston kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Vaikuttava, terävä näyttö 4K-resoluutio (8,3 miljoonaa pikseliä) ja HDR10+-tuki
 • Tasainen ja nopea toiminta 4K-kuvan interpolointi ja 4K Super Resolution
 • Kestävä ratkaisu Nauti viihteestä, jota laservalonlähde tarjoaa jopa 10 vuoden ajan¹
 • Täysin moottoroitu optiikka Moottoroitu zoomaus, tarkennus ja linssin siirto
 • Laaja linssin säätöalue Pysty ±96,3 % ja vaaka ±47,1 %

Tekniset tiedot:

 • Projektiojärjestelmä: 3LCD-tekniikka
 • Valkovaloteho: 2700 lumen
 • Värivaloteho: 2700 lumen
 • Tarkkuus: 4K PRO UHD
 • UHD BD- ja HDR-tuki
 • Kuvasuhde: 16:9
 • Kontrastisuhde: 2 500 000:1
 • Lamppu: Laser, 72 mW 20.000 Tuntia Hyvä kestävyys, 20.000 Tuntia Kohtalainen kestävyys, 20.000 Tuntia Kestävyys, säästötila
 • Trapetsikorjaus: Manuaalinen pystysuuntainen: ± 30 °, Manuaalinen vaakasuuntainen ± 30 °
 • Zoom: 2,1 x moottoroitu
 • Heijastussuhde: 1,35 – 2,84:1
 • Kuvakoko: 50″ – 300″
 • Heijastusetäisyys laajakuva/tele: 3 m – 6,3 m (100″ kuvakoko)
 • Linssinsäätö: Moottoroitu – Pystysuuntainen ± 96,3 %, vaakasuuntainen ± 47,1 % (10 muistiasetusta)
 • Turvallisuus: Kensington-suoja
 • Mitat ja paino: 520 x 193 x 447 mm / 12,7 kg
 • Liitännät: USB 1.1 tyyppi A (2x), USB 2.0 tyyppi Mini-B, RS-232C, Ethernet-liitäntä (100 Base-TX / 10 Base-T), Trigger-lähtö, HDMI eARC, HDMI (HDCP 2.3) (2x)
 • Ominaisuudet: 4K-parannus, Digitaalinen zoomaus, Frame-interpolaatio, Vaaka- ja pystysuuntainen trapetsikorjaus, ISF-sertifikaatio, Pikakäynnistys/-sammutus, Linssin asennon tallennus, Pitkä valonlähteen kesto, Quick Corner, Tarkkuustekniikka
 • Melutaso: normaali 24 dB (A), säästötila 20 dB (A)
 • Energiankulutus: 302 Wattia, 198 Wattia (säästötila), 0,4 Wattia (Valmiustilassa)
 • Paketin sisältö: Kaapelisuoja, Päälaite, Virtakaapeli, Kaukosäädin ml. paristot, Käyttöoppaat.

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?