Epson EH-TW7100 3LCD 4K PRO-UHD -kotiteatteriprojektori

Saatavuus: Varastossa

1 599,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson EH-TW7100 3LCD 4K PRO-UHD -kotiteatteriprojektori

Edullinen ja helppokäyttöinen 4K PRO-UHD1 -projektori tarjoaa valkokangaselämyksen ja suuren kontrastisuhteen.

Saat 4K PRO-UHD1 -projektorin edistyneet huippuluokan ominaisuudet edulliseen hintaan. Jopa 500 tuuman näyttökoon ansiosta voit nauttia uusimmasta 4K-sisällöstä ylivoimaisella kuvanlaadulla ja suurella kontrastisuhteella.

Kuvan kohdistaminen on vaivatonta käyttämällä linssin siirtoa, optista zoomausta ja trapetsikorjausta.

Helppo asennus, sisällön suoratoisto ja äänentoisto sisäänrakennetuilla kaiuttimilla tai Bluetooth-yhteydellä.

Tuotetiedot
Epson EH-TW7100 3LCD 4K PRO-UHD -kotiteatteriprojektori

 
Epson EH-TW7100 on täyteen pakattu kotiteatteriprojektori, joka on suunniteltu tarjoamaan immersiivisen viihdekokemuksen. Yhdistämällä edistynyttä teknologiaa käyttäjäystävällisiin ominaisuuksiin, tämä projektori on erinomainen valinta elokuvaharrastajille ja kotiviihteen ystäville.

 Täydellinen kuva


Nauti kirkkaista ja eloisista väreistä valitsemalla tämä edullinen 4K PRO-UHD1 -projektori. Yhtä kirkas 3 000 luumenin valkoisen ja värillisen valon tuotto mahdollistaa suuren kirkkauden ja voimakkaat värit. Suuri kontrastisuhde 100 000:1 tarjoaa syvät mustan sävyt ja selkeästi erottuvat varjot. Kuvan interpolointi taas tarjoaa aiempaa terävämmät nopealiikkeiset kuvat.
Laajakangaselämys


Uppoudu kotiteatterisi tarjontaan mukaansatempaavalla valkokangaskokemuksella. Projektorilla voidaan luoda jopa 500 tuuman näyttökoko ja toistaa 2D- ja 3D-sisältöä. Lisäksi se on varustettu vastamelutekniikalla. Linssin siirto, zoomaus ja trapetsikorjaus takaavat, että kuva näkyy juuri haluamassasi paikassa.
Suoratoista sisältöä helposti


Vaivaton 4K¹-sisällön toisto: kytke vain suoratoistolaite projektorin taakse, niin voit käynnistää toiston hetkessä. 4K¹-sisältöä voidaan toistaa myös pelikonsolista, digisovittimesta, Blu-ray-soittimesta, tabletilta tai muulta laitteelta kahden HDMI-liitännän kautta. Muodosta langaton yhteys äänentoistoosi SCMS-T-tuetun Bluetoothin kautta.
Nauti elokuvista jopa seitsemän vuoden² ajan


Lampun uskomattoman pitkän käyttöiän ansiosta voit katsoa elokuvan valkokankaalla joka päivä seuraavan seitsemän vuoden ajan², joten lampunvaihtoa tarvitaan hyvin harvoin. Epson-projektorit tunnetaan luotettavuudestaan, joten sinun ei tarvitse murehtia sitä, että suosikkielokuvastasi, -pelistäsi tai -ohjelmastasi jäisi minuuttiakaan näkemättä.
Muutakin kuin tarkkuutta


Epsonin 4K PRO-UHD¹ -projektorit tarjoavat kokonaisvaltaisen hyvän kuvanlaadun, jonka luomisessa on panostettu 4K¹-sisällön vastaanottoon, käsittelyyn ja heijastamiseen. Loistava kuva syntyy eri tekniikkojen, kuten yhtä suuren värikirkkauden ja valkoisen valon kirkkauden, 3LCD-tekniikan, kontrastin hallinnan, HDR10:n ja värien käsittelyn, yhdistelmän tuloksena.
Kirkas, eloisa kuva


Pelkkä valkoisen valon kirkkaus ei herätä joka päivä näkemiäsi värejä eloon. 3LCD-tekniikan ansiosta kaikkien Epson-projektoreiden valkoinen valoteho ja värivaloteho (CLO) ovat yhtä suuret, joten voit nauttia eloisasta ja luonnollisesta kuvasta.
Merkityksellistä innovaatiota


3LCD-tekniikan ansiosta Epson-projektorien värikirkkaus on yksisiruisia DLP-projektoreita huomattavasti suurempi. Näin Epson-projektorit tarjoavat jopa kolme kertaa kirkkaammat värit3, minkä ansiosta kuvista tulee eloisampia ja värikkäämpiä.
Välkkymättömät kuvat


Yksisiruisissa projektoreissa ja LED-projektoreissa voi ilmetä ”sateenkaariefekti”, joka kuvaa, miten jotkin ihmiset näkevät häiritsevän välkynnän nopeasti liikkuvissa kuvissa. Kuvien tasaisuuden varmistamiseksi Epsonin projektoreissa käytetään 3LCD-tekniikkaa, joten ”sateenkaariefektiä” ei koskaan voi olla.Lue lisää
Sulje

Full HD -tarkkuus: Nauti upeasta selkeydestä ja terävyydestä EH-TW7100:n Full HD -tarkkuuden avulla. Olitpa sitten elokuvien, pelaamisen tai sisällön suoratoiston parissa, projektori tarjoaa eloisia ja yksityiskohtaisia kuvia.

3LCD-teknologia: Epsonin 3LCD-teknologian voimalla projektori varmistaa tarkan värien toiston ja vaikuttavan väri kirkkauden. Koe eläväiset värit ja laaja värimaailma todella immersiivisen visuaalisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Korkea dynaaminen alue (HDR): HDR-tuki parantaa kontrastia tarjoamalla syvemmät mustat ja kirkkaammat valkoiset. EH-TW7100 tuo esiin yksityiskohdat sekä varjoissa että kohokohdissa, luoden dynaamisemman ja realistisemman kuvan.

Joustava liitettävyys: Projektori tarjoaa monipuoliset liitäntävaihtoehdot, kuten HDMI-portit ja USB:n. Liitä Blu-ray-soitin, pelikonsoli, suoratoistolaitteet tai muut medialähteet vaivatta saumattoman viihdekokemuksen saavuttamiseksi.

Linssin siirto ja zoomaus: Linssin siirron ja zoomausmahdollisuuksien avulla EH-TW7100 tarjoaa joustavuutta projektorin sijoittelussa. Säädä kuvan asentoa vaarantamatta laadun, mikä helpottaa sen integroimista erilaisiin kotiteatterijärjestelmiin.

Cinema-suodatin: Cinema-suodatin parantaa värientarkkuutta tuoden elävät värit ja tarjoten elokuvamaisen kokemuksen. Nauti elokuvista ja sisällöstä juuri niin kuin tekijät ovat sen tarkoittaneet.

Edistynyt kuvanparannus: Hyödynnä edistyneitä kuvanparannusominaisuuksia, kuten kehyksen interpolointia ja yksityiskohtien parannusta. Nämä teknologiat takaavat sulavamman liikkeen ja paremman kuvanlaadun.

Sisäänrakennetut kaiuttimet: Projektorissa on sisäänrakennetut kaiuttimet kätevää äänen toistoa varten. Vaikka ulkoiset kaiuttimet voidaan lisätä entistä tehokkaamman äänielämyksen saavuttamiseksi, sisäänrakennetut kaiuttimet tarjoavat kohtuullisen ääneratkaisun suoraan paketista.

Helppo asennus ja käyttö: EH-TW7100 on suunniteltu helppoon asennukseen ja käyttöön. Intuitiivinen käyttöliittymä ja valikkojärjestelmä tekevät asetusten säätämisestä ja katselukokemuksen mukauttamisesta vaivatonta.

Ympäristöystävälliset ominaisuudet: Energiatehokkaat ominaisuudet, kuten Eco-tila ja automaattinen virrankatkaisu, edistävät energiansäästöä kompromisoimatta suorituskykyä.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 4K PRO-UHD1 tarjoaa selkeän ja terävän kuvatoiston Katsele alkuperäistä 4K-sisältöä ja paranna muita sisältöjä
 • Helppo asennus ja sisältöjen käyttö Suoratoista sisältöä kytkemällä laitteita kahteen HDMI-porttiin
 • Laadukas ja edullinen Joustavat ominaisuudet, jotka tuottavat 4K-elämyksen edulliseen hintaan
 • Mukaansatempaava valkokangaselämys Nauti elokuvista, urheilusta ja pelaamisesta parhaalla mahdollisella tavalla
 • Katso elokuva joka päivä seitsemän vuoden ajan2 Lampun käyttöikä 5 000 tuntia säästötilassa

Tekniset tiedot:

 • Projektiojärjestelmä: 3LCD-tekniikka
 • Valkovaloteho: 3000 lumen
 • Värivaloteho: 3000 lumen
 • Tarkkuus: 4K UHD (3840 x 2160)
 • 3D tuki
 • Kuvasuhde: 16:9
 • Kontrastisuhde: 100 000:1
 • Heijastussuhde: 1,32 – 2,15:1
 • Zoom: Manual, Factor: 1,62
 • Kuvakoko: 40 tuumaa – 500 tuumaa
 • Lamppu: 250 W (käyttöikä: 3500 h, tai säästötilassa 5000 h)
 • Trapetsikorjaus: manuaalinen pystysuuntainen: ± 30 °, manuaalinen vaakasuuntainen ± 30 °
 • Linssinsiirto: manuaalinen pystyuuntainen ± 60 %, manuaalinen vaakasuuntainen ± 24 %
 • Turvallisuus: Kensington-suoja
 • Muut ominaisuudet: 3D depth adjustment, 4K enhancement, Frame interpolation, Horizontal and vertical keystone correction, Quick Corner, Wireless LAN capable
 • Liitännät: USB 2.0 Type A (2x), USB 2.0 Type Mini-B, HDMI in (2x), Stereo mini jack audio out, Bluetooth
 • Mitat ja paino: 410 x 310 x 157 mm / 6,6 kg
 • Melutaso: 32 dB normaali / 24 dB säästötila
 • Virrankulutus: 296 W normaali / 227 W säästötila / 0,2 W valmiustila
 • Pakkauksen sisältö: Päälaite, Virtakaapeli, Pikaopas, Kaukosäädin ml. paristot, Käyttöohje (CD), Warranty card

Lampun takuu: 36 kk tai 3000 tuntia riippuen siitä kumpi tulee ensin täyteen.