Epson EB-PU2010 3LCD WUXGA -laserprojektori

Saatavuus: Varastossa

12 999,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson EB-PU2010 3LCD WUXGA -laserprojektori

EB-PU2010 on pieni, monipuolinen ja kirkas projektori, jossa on valinnaiset vaihdettavat linssit sekä edistykselliset asennusominaisuudet.

Tämä erittäin monipuolinen 10 000 lumenin installaatioprojektori on saatavana ”vain runkona” ja se on täysin yhteensopiva Epsonin nykyisen linssivalikoiman kanssa. Projektori tuottaa kirkkaan, todenmukaisen kuvan monenlaisissa ympäristöissä, olipa kyse nähtävyyksistä, luentosaleista, museoista tai kokoushuoneista.

EB-PU2010-projektorissa on korkea lumenarvo, WUXGA-resoluutio, 4K-kuvanparannus ja edistykselliset asennusominaisuudet.

Tuotetiedot
Epson EB-PU2010 3LCD WUXGA -laserprojektori

 


Tuota eloisia ja mukaansatempaavia kuvia


Tuota eloisia ja mukaansatempaavia kuvia


Valloita asiakkaasi mieleenpainuvilla kuvilla. 10 000 lumenin EB-PU2010W heijastaa kirkkaat valkoiset, syvät mustat sekä selkeät varjot ja elävät värikkäät yksityiskohdat suurella kontrastilla HDR-kuvantamisen ja 3LCD-tekniikan ansiosta. 4K-kuvanparannuksella saadaan aikaan poikkeuksellisen tarkkoja ja selkeitä kuvia.
Rakenna täydellinen projektoriratkaisu


Rakenna täydellinen projektoriratkaisu


EB-PU2010W-projektori on yhteensopiva erilaisiin käyttöympäristöihin soveltuvien linssien kanssa, mukaan lukien erittäin lyhyen heijastusetäisyyden linssit, jossa pystypoikkeama on nolla (zero-offset). Epson toimittaa projektorin ”vain runkona”, ilman linssiä. Näin käyttäjä voi rakentaa itselleen juuri oikeanlaisen projektoriratkaisun oikeaan käyttötarkoitukseen.
Kuljeta ja säilytä helposti


Kuljeta ja säilytä helposti


Tätä kevyttä ja pienikokoista installaatioprojektoria on helppo kuljettaa, minkä ansiosta säästät varastotilaa sekä projektorikaluston koossa ja kustannuksissa. Huomaamattoman rakenteensa ansiosta laite sulautuu saumattomasti valitsemaasi ympäristöön.
Monipuolinen asennus


Monipuolinen asennus


Tuota suurikokoisia, erittäin kirkkaita kuvia jopa osana usean projektorin asennuksia, joissa reunojen häivytys, pinoaminen ja linssien joustavuus ovat avainasemassa. Epson Projector Professional Tool -työkalun ansiosta edistykselliset asennustekniikat, kuten projection mapping sujuvat helposti, kun taas lisävarusteena saatava ulkoinen kameramoduuli (ELPEC01) käyttää sisäänrakennettua prosessointia, joka korjaa geometrian ilman tietokonetta pinoamista varten. EB-PU2010-projektori mahdollistaa useiden projektoreiden käyttöönoton NFC-toiminnolla sekä helpottaa vianmääritystä ja asennusta Epson Projector Config Tool ‑ohjelmiston avulla. Sisältää myös SDI-tulo- ja ‑lähtöliitännän.
Nauti ilman tietokonetta tapahtuvan pinoamisen eduista


Nauti ilman tietokonetta tapahtuvan pinoamisen eduista


ELPEC01 on lisävarusteena saatava ulkoinen kamera, jonka voi helposti yhdistää EB-PU-sarjan projektoreihin ja ELPLX-sarjan linsseihin. Se mahdollistaa sisäisen prosessoinnin käyttämisen pinoamiseen, mikä tarkoittaa, että kaksi tuettua projektoria voidaan pinota kirkkauden kaksinkertaistamiseksi ilman tietokonetta. Tämä vähentää ulkoisten lisälaitteiden tarvetta ja niihin liittyviä kustannuksia.
Hallitse heijastettuja kuvia


Hallitse heijastettuja kuvia


Paranna kuvien käsittelyn ja hallinnan tasoa Epson Projector Professional Tool -ohjelmistolla. Tämän ilmaisen ja intuitiivisen työkalun ansiosta edistykselliset toiminnot, kuten reunojen häivytys, pinoaminen, projektiokartoitus ja usean projektorin ohjaus sujuvat helposti.
Luo mukautettua sisältöä


Luo mukautettua sisältöä


EB-PU2010W-projektorissa on sisäänrakennettu mediasoitin, jossa on verkkosisällön latausmahdollisuus. Näin soittolistat voidaan ladata USB-tallennuslaitteelle ja toistaa suoraan projektorista². Luo mukautettua sisältöä älypuhelimella tai tabletilla Epson Creative Projection -sovelluksella tai luo ja aikatauluta soittolistoja Epson Projector Content Manager -ohjelmistolla.Luota maailman johtavaan projektorivalmistajaan¹


Luota maailman johtavaan projektorivalmistajaan¹


Epson on maailman johtava projektorivalmistaja¹ vuodesta 2001. Olemme sitoutuneet tuotteiden laatuun, tekniikkaan ja yhteyksiin, ja näitä tekijöitä tukee vertaansa vailla oleva palvelu ja tuki.Lue lisää
Sulje

Epson EB-PU2010 on edistyksellinen laserprojektori, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista kuvanlaatua ja monipuolisuutta ammattikäyttöön. Se soveltuu erilaisiin ympäristöihin, yrityksen neuvotteluhuoneista oppilaitoksiin, ja se hyödyntää huipputeknologiaa vastatakseen modernien esitysten vaatimuksiin.

Tässä ovat keskeiset ominaisuudet:

Laservalonlähde: EB-PU2010 käyttää tehokasta laservalonlähdettä, varmistaen jatkuvan kirkkauden ja värintarkkuuden. Laser-tekniikka pidentää käyttöikää ja vähentää huoltotarpeita verrattuna perinteisiin lamppuprojektoreihin.

WUXGA-tarkkuus: WUXGA (1920 x 1200) -tarkkuudella projektori tuottaa teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia. Olipa kyse monimutkaisista esityksistä tai korkean määritelmän videoista, EB-PU2010 varmistaa selkeyden ja tarkkuuden.

Korkea kirkkaus: Ylpeillen korkeilla kirkkaustasoilla, tämä projektori sopii hyvin valaistuihin ympäristöihin ja suurille näytöille. Se takaa erinomaisen näkyvyyden ja vaikuttavat esitykset, jopa haastavissa valaistusolosuhteissa.

Dynaaminen kontrastisuhde: Dynaaminen kontrastisuhde parantaa kuvan syvyyttä, tarjoamalla syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Tämä ominaisuus edistää immersiivisempää katselukokemusta, erityisesti kohtauksissa, joissa on vaihtelevia valoisuuden tasoja.

Edistykselliset liitettävyysvaihtoehdot: EB-PU2010 tarjoaa kattavan valikoiman liitäntävaihtoehtoja, kuten HDMI, USB ja verkkoliitännät. Tämä varmistaa saumattoman integraation erilaisten laitteiden kanssa, kannettavista tietokoneista ja Blu-ray-soittimista suoratoistolaitteisiin ja verkkosisältölähteisiin.

Joustavat asennusvaihtoehdot: Suunniteltu mukautuvuutta varten, projektorissa on linssinsiirto, zoomaus ja keystone-korjaus. Nämä toiminnot helpottavat asennusta, mahdollistaen EB-PU2010:n helpon mukauttamisen erilaisiin huoneen asetteluihin ja projisointitarpeisiin.

Usean projektion mahdollisuus: Hyödynnä usean projektion mahdollisuutta yhdistämällä useita projektori yhdeksi suureksi, saumattomaksi kuvaksi. Tämä on erityisen hyödyllistä laajojen näyttöjen luomisessa auditorioissa, teattereissa tai suurissa tiloissa.

Reunansiirto: Projektori tukee reunansiirtoa, mikä mahdollistaa useiden heijastettujen kuvien saumattoman yhdistämisen yhdeksi yhtenäiseksi visuaaliseksi kokemukseksi ilman huomattavia rajoja.

Luotettava toiminta: Luotettavuutta varten EB-PU2010 sisältää pölynkestävän suunnittelun ja suljetun optisen moottorin. Nämä ominaisuudet edistävät johdonmukaista suorituskykyä ja vähentävät ylläpitotarpeita ajan myötä.

Verkon Seuranta ja Hallinta: Integroi projektori verkkoon etäseurantaa ja -hallintaa varten. Tämä helpottaa useiden projektoreiden hallintaa suuremmissa asennuksissa, varmistaen käytön ja ylläpidon helppouden.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Kompakti ja kevyt Huomaamaton ja helpompi kuljettaa
 • Linssien tuki Tukee laajaa valikoimaa Epsonin vaihdettavia linssejä
 • Parannettu muotoilu Selkeä, yksinkertainen ja huomaamaton rakenne.
 • Kuvanlaatu 10 000 lumenia, 3LCD, WUXGA-tarkkuus ja 4K-kuvanparannus
 • Edistykselliset asennustyökalut Maksuttomia ohjelmistotyökaluja ja valinnainen ulkoinen kameramoduuli

Tekniset tiedot:

 • Projektiojärjestelmä: 3LCD-tekniikka, RGB, nestekidesuljin
 • LCD-paneeli: 1,03 tuumaa – C2 Fine
 • Värivaloteho: 10.000 lumenia- 7.000 lumenia (säästötila) IDMS15.4 -standardin mukaisesti
 • Valkovalotehto: 10.000 lumenia – 7.000 lumenia (säästötila) ISO 21118:2020 -standardin mukaisesti
 • Tarkkuus: WUXGA, 1920 x 1200
 • Kuvasuhde: 16:10
 • High Definition: 4K-parannus
 • HDR-tuki: HDR10 ja HLG
 • Kontrastisuhde: 2.500.000:1 (natiivi 2000:1)
 • Valonlähde: Laser, 20.000 tuntia kirkas, 30.000 tuntia säästötila
 • Trapetsikorjaus: Manuaalinen pystysuuntainen: ± 45 °, Manuaalinen vaakasuuntainen ± 30 °
 • Värintoisto: jopa 1,07 miljardia väriä
 • Heijastussuhde: 0,35 – 7,41:1 (riippuu linssistä, joka hankitaan erikseen)
 • Zoom: Motorized, Factor: 1 – 1,6
 • Linssinsäätö: Moottoroitu – Pystysuuntainen ± 60 %, vaakasuuntainen ± 18 %, (riippuu linssistä, joka hankitaan erikseen)
 • Kuvakoko: 60 tuumaa – 1000 tuumaa (riippuu linssistä, joka hankitaan erikseen)
 • Tarkennus: Moottoroitu
 • Liitännät: USB 2.0-A (2x), USB 2.0, tyyppi B (vain huolto), RS-232C, Ethernet-liitäntä (100 Base-TX / 10 Base-T), Langaton lähiverkko IEEE 802.11a/b/g/n (Lisävaruste), VGA-tulo, DVI-tulo, HDBaseT, Jakkiliitin lähtö, HDMI (HDCP 2.3), 3G-SDI-tulo, 3G-SDI-lähtö, Near Field Communication (NFC), USB content playback, Remote
 • Älypuhelinliitäntä: Ad hoc / infrastruktuuri
 • Turvallisuus: Kensington-suoja, Käyttöpaneelin lukitus, Riippulukko, Turvakaapelin reikä, Langattoman LAN-yksikön lukitus, Langattoman lähiverkon turvaominaisuudet, Salasanasuojaus
 • 2D-väritilat: Dynaaminen, Elokuva, Esitys, sRGB, DICOM SIM
 • Verkkoprotokolla: HTTPS, IPv6, SNMP, ESC/VP.net, PJLink
 • Ominaisuudet: 21:9 aspect ratio support, 4K-parannus, A/V mute, Automaattinen virrankäynnistys, Automaattinen signaalilähteen haku, Direct Power On/Off -toiminto, Reunojen häivytys, Pitkä valonlähteen kesto, OSD-kopiointitoiminto, Point correction, Power on button, Quick Corner, Ajoitustoiminto, Tarkkuustekniikka, Hallinta verkon kautta, Verkkokaukosäädin, iProjection-sovellus
 • Väritilat: Elokuva, Dynaaminen, Luonnollinen, Esitys, DICOM SIM, Multi Projection, BT709
 • Projector control: Crestron Integrated Partner, Extron IP Link, Extron XTP, AMX-laitetunnistus
 • Energiankulutus: 535 Wattia, 452 Wattia (säästötila), 0,5 Wattia (Valmiustilassa)
 • Mitat: 545 x 436 x 189 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)
 • Paino: 16,8 kg
 • Melutaso: Normaali: 38 dB (A) – Säästötila: 34 dB (A)
 • Sisältyvä ohjelmisto: Epson Creative Projection, EasyMP Multi PC Projection, Epson Projector Config Tool, Epson Projector Content Manager, Epson Projector Management, Epson Projector Professional Tool
 • Toimituksen sisältö projektorin lisäksi: Kaapelisuoja, Lens connector cap, Virtakaapeli, Kaukosäädin ml. paristot, Käyttöoppaat, Takuuasiakirjat
 • Takuu: 36 Kuukautta Carry-in takuu