Epson EH-TW9400 3LCD 3D 4K PRO-UHD -kotiteatteriprojektori

Saatavuus: Varastossa

2 499,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson EH-TW9400 3LCD 3D 4K PRO-UHD -kotiteatteriprojektori

Koe elokuvateatterin taika kotonasi tällä HDR-valmiilla 4K PRO-UHD1 ‑projektorilla, joka hyödyntää Epsonin tekniikkaa sekä 3LCD-tekniikkaa.

Elokuvaharrastajat nauttivat suuresti tämän tehokkaan 4K PRO-UHD1 -projektorin vaikuttavasta näytöstä. Yhdistelmä huipputekniikoita tuottaa poikkeuksellisen laadukkaan kuvan suuren dynaamisen kontrastisuhteen (1 200 000:1), 4K-skaalaustekniikan, 3LCD-tekniikan sekä Full HD-, UHD BD- ja HDR-tuen avulla.

Moottoroidun optiikan ja kalibrointityökalujen ansiosta tarkan kuvan säätäminen on helppoa.

Tuotetiedot

Epson EH-TW9400 3LCD 3D 4K PRO-UHD -kotiteatteriprojektori


 

Epson EH-TW9400 Kotiteatteriprojektori on viimeistä huutoa oleva viihderatkaisu, yhdistäen 4K PRO-UHD -tarkkuuden, edistyneet kuvantamisteknologiat ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet. Kohota kotiteatterikokemuksesi vertaansa vailla olevilla visuaaleilla ja uppoudu elokuvamaailman kiehtovaan tunnelmaan.

 

4K PRO-UHD -tarkkuus: EH-TW9400 ylpeilee 4K PRO-UHD -tarkkuudella, tarjoten henkeäsalpaavaa selkeyttä, terävyyttä ja eloisia värejä. Nauti elämänkaltaisista yksityiskohdista ja uppoutuvasta visuaalisesta kokemuksesta, joka herättää suosikkielokuvasi ja -sisältösi eloon.

 

3LCD-teknologia: Epsonin maineikkaan 3LCD-teknologian voimalla tämä projektori varmistaa tarkan ja elämänmukaisen värien toiston. Laaja värimaailma ja suuri dynaaminen alue luovat upean ja realistisen katselukokemuksen.

 

Korkea dynaaminen alue (HDR): Koe parannettu kontrasti ja laajempi värien kirjo HDR-tuen avulla. EH-TW9400 tarjoaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, tehostaen jokaista kohtausta dynaamisemmaksi ja visuaalisesti vaikuttavammaksi.

 

Ultralaaja värimaailma: Nauti ultralaajasta värimaailmasta, joka ylittää tyypilliset projektorien kyvyt, tarjoten rikkaan ja eloisankirjopaletin. Tämä varmistaa, että jokainen sävy toistetaan tarkasti ja tarkasti.

 

Edistynyt linssiteknologia: Projektori sisältää edistynyttä linssiteknologiaa, kuten moottoroidut optiikat ja linssimuistin, mahdollistaen helpon säädön ja mukautuksen näytön ja sisällön kuvasuhteen mukaan.

 

Korkea kirkkaus ja kontrasti: Korkeiden kirkkaustasojen ja dynaamisen kontrastisuhteen ansiosta EH-TW9400 tarjoaa upeita kuvia jopa hyvin valaistuissa ympäristöissä. Tämä varmistaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan poikkeuksellista katselukokemusta varten.

 

Joustavat asennusvaihtoehdot: EH-TW9400 tarjoaa joustavuutta asennuksessa ominaisuuksien kuten linssin siirron, zoomin ja keystone-korjauksen avulla. Tämä mahdollistaa helpon integroinnin erilaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja tarjoaa monipuolisuutta sijoittelussa.

 

Immersiivinen 3D-kyky: Muuta olohuoneesi 3D-elokuvateatteriksi EH-TW9400:n immersiivisen 3D-kyvyn avulla. Koe elokuvat ja sisältö aivan uudessa ulottuvuudessa yhteensopivien 3D-lasien kanssa.

 

Parannettu liitettävyys: Liitä erilaisia laitteita saumattomasti useilla HDMI-liitännöillä, USB:llä ja langattomilla vaihtoehdoilla. Olipa kyse sitten pelikonsolista, Blu-ray-soittimesta tai suoratoistolaitteesta, EH-TW9400 varmistaa helpon integroinnin.

 

Tehokas jäähdytysjärjestelmä: Projektori on varustettu tehokkaalla jäähdytysjärjestelmällä ylläpitämään optimaalista suorituskykyä pitkäaikaisessa käytössä, varmistaen luotettavuuden ja kestävyyden
Lue lisää
Sulje

Erinomainen kuvanlaatu verratonta kotiteatterielämystä varten

Nauti valkokangaselämyksestä kotonasi uusimmalla 4K-sisällöllä tällä edullisella kotiteatteriprojektorilla, joka tarjoaa tarkan kuvan ja uskomattoman korkean kontrastisuhteen sekä kattavat liitännät ja helpon asennuksen.

Koolla on väliä

Tuota elämyksiä Epsonin kotiprojektoreilla. Mullista arkesi, tarkoitti se sitten lempiurheilulajisi tai elokuvaklassikoiden katselua, lempisarjasi suoratoistoa tai uusimpien pelien pelaamista. Voit vangita kaikkien huomion vaikuttavalla 300 tuuman näytöllä ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan nämä unohtumattomat hetket.

Epson 4K PRO-UHD

Mahtava 4K UHD -kokemus kehittyneellä pikselisiirrolla, joka on resoluutiota parantava tekniikka1.

Epson 4K PRO-UHD ei ole pelkkä resoluutiomääritys, vaan se kattaa kaikki kuvan suorituskykyyn vaikuttavat tekijät, mukaan lukien värin ja valkoisen kirkkauden, kontrastin, HDR10:n, väriprosessoinnin sekä kyvyn 4K-sisällön vastaanottamiseen, käsittelyyn ja projisointiin.

HDR

HDR saa aikaan optimaalisen visuaalisen elämyksen kasvattamalla kontrastisuhdetta, jolloin näytön tummimpien ja vaaleimpien alueiden vaihteluväli on huomattavasti suurempi. Se antaa kuville enemmän syvyyttä ja tuo esiin uskomattomia yksityiskohtia tavalla, joka ei aiemmin ole ollut mahdollista. Eikä siinä kaikki. Se tekee väreistä myös runsaampia, mikä saa kuvat tuntumaan luonnollisemmilta ja kuitenkin voimakkailta ja ennen kaikkea vaikuttavammilta. HDR-tuen ansiosta voit nyt hyödyntää uusinta saatavilla olevaa HDR-sisältöä.

Korkea värivaloteho

Valkoisen kirkkaus ei yksinään riitä herättämään eloon elämän todellisia värejä. Siksi Epsonin projektorien 3LCD-tekniikka tuottaa yhtä paljon valkoista ja värillistä valoa. Miksi tyytyä haaleaan ja elottomaan näyttöön? Koe eloisa ja luonnollinen kuva Epsonin projektoreilla.

3LCD-tekniikka – ei sateenkaariefektiä

Vältä sateenkaariefekti Epsonin projektoreilla, jotka käyttävät kolmea erillistä LCD-sirua tuottamaan samanaikaisesti punaista, vihreää ja sinistä valoa.

Yksisiruisella DLP-tekniikalla toimivat projektorit käyttävät puolestaan pyörivää kiekkoa tuottamaan värit yksi toisensa jälkeen. Tällöin terävien reunojen sijaan jotkut katsojat voivat kokea sateenkaariefektin, eli häiritsevän ja luonnottoman värireunuksen.

Huippulaaja värintoisto

Huippulaaja värintoisto laajentaa luonnollisien värien aluetta, ja suuri kontrastisuhde tuottaa syvät mustat lisäämään varjojen yksityiskohtia.

Sulavampaa ja nopeasti liikkuvaa toimintaa

Jopa nopeimmissa toimintakohtauksissa kuvan interpolointi ja yksityiskohtien parannus varmistavat, että elokuvat ovat teräviä ja tasaisia. Kuvan interpolointitekniikka vähentää nopeasti liikkuvien kohtausten liike-epäterävyyttä lisäämällä uusia kuvia alkuperäisten väliin. Tämä vähentää kuvan epätarkkuutta ja tekee liikkuvista kuvista sujuvampia ja terävämpiä.

Joustava sijoittelu ja ominaisuudet takaavat todellisen teatterikokemuksen kotona

Kaipaatko joustavuutta asennukseen? Epsonin asennustoimenpide on nopea ja yksinkertainen ensiluokkaisen optisen zoomaussuhteen ansiosta, ja linssinsiirto-ominaisuuden avulla kuvaa voi säätää korkeussuunnassa jopa ± 96,3 prosenttia ja vaakasuunnassa jopa ± 47,1 prosenttia. Lisäksi moottoroitu zoomaus, tarkennus ja linssin siirto voi tallentaa jopa 10 eri asentoa, joten voit helposti vaihtaa kuvasuhdetta yhdellä painikkeen painalluksella. Laadukkaan optisen zoomauksen ansiosta kaapelitkin voivat olla lyhyempiä, mikä varmistaa, että mahdollinen signaalin heikkeneminen jää mahdollisimman pieneksi. Lisäksi projektori voidaan kalibroida ammattimaisten ISF-standardien mukaisesti, mikä lisää hallintaa entisestään.

Nauti viihteestä jopa seitsemän vuoden ajan yhdellä lampulla

Lamppujen käyttöikä on jopa 5 000 tuntia, joka perustuu keskimäärin 1 tunnin ja 45 minuutin päivittäiseen katseluun, joten voit katsoa elokuvan joka päivä seitsemän seuraavan vuoden ajan niitä vaihtamatta. Epson-projektorit tunnetaan luotettavuudestaan, joten sinun ei tarvitse murehtia sitä, että kiinnostavasta elokuvasta, pelistä tai TV-ohjelmasta jäisi minuuttiakaan näkemättä.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 4K PRO-UHD1 terävien ja selkeiden kuvien tuottamiseen 4K-skaalaus, Full HD-, UHD BD- ja HDR-tuki
 • Tasainen ja nopea toiminta Kuvan interpolointi ja yksityiskohtien parannus
 • Katso elokuva joka päivä seuraavan 7 vuoden ajan2 Lampun käyttöikä 5 000 tuntia säästötilassa
 • Täysin moottoroitu optiikka Moottoroitu zoomaus, tarkennus ja linssin siirto
 • Laaja linssin säätöalue Pysty ±96,3 % ja vaaka ±47,1 %

Tekniset tiedot:

 • Projektiojärjestelmä: 3LCD-tekniikka
 • Valkovaloteho: 2600 lumen
 • Värivaloteho: 2600 lumen
 • Tarkkuus: 4K PRO UHD
 • UHD BD- ja HDR-tuki
 • Kuvasuhde: 16:9
 • Kontrastisuhde: 1 200 000:1
 • Lamppu: 250 W, (käyttöikä: 3 500 h, tai 5 000 h säästötilassa)
 • Trapetsikorjaus: manuaalinen pystysuuntainen ± 30°
 • Zoom: 2,1 x moottoroitu
 • Heijastussuhde: 1,35 – 2,84:1
 • Kuvakoko: 50″ – 300″
 • Heijastusetäisyys laajakuva/tele: 3 m – 6,3 m (100″ kuvakoko)
 • Linssinsäätö: Moottoroitu – Pystysuuntainen ± 96,3 %, vaakasuuntainen ± 47,1 % (10 muistiasetusta)
 • Turvallisuus: Kensington-suoja, Langattoman lähiverkon turvaominaisuudet
 • Mitat ja paino: 520 x 450 x 193 mm / 11 kg
 • Liitännät: Ethernet-liitäntä (1000 Base-T/ 100-Base TX/ 10-Base-T), HDMI (HDCP 2.2), HDMI-tulo (2x), VGA-tulo, Trigger-lähtö, WLAN (Lisävaruste), RS-232C, USB 2.0 Type B (Service Only), USB 2.0 tyyppi A
 • Ominaisuudet: 3D-syvyyden säätö, 4K-parannus, DCI-värintoisto, Epson Cinema Filter, Epson Super White, Frame-interpolaatio, ISF-sertifikaatio, Linssin asennon tallennus, Tarkkuustekniikka, Langaton LAN-valmius
 • Melutaso: normaali 24 dB (A), säästötila 20 dB (A)
 • Mukana tulevat lisävarusteet: HDMI-johtokiinnike, Päälaite, Virtakaapeli, Kaukosäädin taustavalolla ml. paristot, Käyttöoppaat
 • Energiankulutus: normaali 355 W, säästötila 271 W, valmiustila 0,35 W.

Lampun takuu: 36 kk tai 3000 tuntia riippuen siitä kumpi tulee ensin täyteen.