Ajax MultiTransmitter -yleislähetin

Saatavuus: Varastossa

179,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ajax MultiTransmitter -yleislähetin

MultiTransmitter-moduuli mahdollistaa langallisten hälytyslaitteiden liittämisen Ajax-järjestelmään ja niiden hallinnan sovelluksen kautta. Moduulin ansiosta voit hyödyntää jo olemassa olevia vanhan järjestelmän laitteita osana nykyaikaista ja älykästä Ajax-järjestelmää.

MultiTransmitter 3EOL tukee 2EOL- ja 3EOL-liitäntöjä, useampia erilaisia hälytystyyppejä sekä laajempaa päätevastusten resistanssialuetta.

MultiTransmitter-moduulin kanssa käyttäjät pystyvät hallitsemaan koko järjestelmää sovelluksen kautta paikallisesti tai etänä mistä tahansa. Sovellus antaa myös selkeät ja kuvaavat ilmoitukset järjestelmän tapahtumista.

Tuotetiedot


Ajax MultiTransmitter


Ajax MultiTransmitterin avulla voidaan vanha, langallinen hälytysjärjestelmä, liittää osaksi modernia Ajax-hälytysjärjestelmää. MultiTransmitterin avulla voidaan järjestelmään liittää myös uusia langallisia antureita, joita ei löydy Ajaxin valikoimasta. Langallinen asennus voi joskus olla myös ainoa vaihtoehto, esim. paksujen betonirakenteiden takia, jolloin langaton signaali ei kuulu. Laitteessa on 18 silmukkaa.

Langallisia antureita voivat olla esim. kaasutunnistimet, radioaaltotunnisimet tai vaikkapa nestepinnan korkeutta tarkkaileva anturi sekä perinteiset liike- tai ovianturit.

Ajax Multitransmitterissä on myös erillinen virransyöttö langallisille palovaroittimille ja virrankatkaisu hälytyksen nollaamista varten!

Jopa 2000 m langaton kantama Ajax Hub -keskusyksikköön.

Häirintätunnistimet ja akkuvarmennus


Ajax MultiTransmitter on varustettu kahdella häirintätunnistimella: mikäli laitteeseen kosketaan tai suojakotelo aukaistaan, tehdään siitä välittömästi hälytys.

Laitteessa on myös paikka 7 Ah vara-akulle, jonka ansiosta laite toimii jopa neljä päivää ilman verkkovirtaa esim. sähkökatkoksen aikana. Akku ei sisälly tuotepakkaukseen. Tilaa myös akku

Erittäin helppo asennus


Ajax Relay MultiTransmitter on erittäin helppo ja nopea asentaa. Laite lisätään Ajax Hubiin muutamassa sekunnissa.

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin. 

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

 

Lue lisää
Sulje
  • Liitettävien laitteiden määrä: enintään 18 (NO, NC, EOL)
  • Virransyöttö: 110-255 V, 50/60 Hz
  • Varavirta: paikka 12 V akulle
  • Akun kapasiteetti: 7 Ah (ei sisälly toimitukseen)
  • Akkutilan mitat: 150 x 64 x 94 mm
  • Käyttöaika akulla: jopa 4 päivää
  • Käyttölämpötila-alue: -10° – +40°C
  • Mitat: 196 x 238 x 100 mm