AJAX MotionCam Outdoor PHOD ULKOTILOJEN PIR KAMERA

Saatavuus: Varastossa

319,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

AJAX MotionCam Outdoor PHOD ULKOTILOJEN PIR KAMERA

Langaton ulkotilojen Dual-PIR -liikeilmaisin lemmikkieläintunnistuksella, valokuvakameralla ja Antimasking-ominaisuudella, G2

Photo-on-demand (PhOD) -mallilla kameran kuvaa voidaan pyytää sovelluksella koska tahansa sekä kuvan lähetys voidaan liittää skenaarion ominaisuudeksi.

Tuotetiedot

Ajax MotionCam Outdoor PhOD langaton liiketunnistin kameralla ja kuvapyynnöllä


Ajax on ammattitason turvajärjestelmä kiinteistöjen turvaamiseen. Euroopan palkituin ja laajasti tunnustusta saanut hälytinjärjestelmä sopii skaalautuvuuden ansiosta monipuolisesti niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Ei sitoutumista eikä kuukausimaksuja!

Ajax MotionCam Outdoor PhOD PIR liiketunnistin kameralla


Ajax MotionCam Outdoor on langaton, kameralla varustettu liiketunnistin Ajax-hälytysjärjestelmään. Jopa 1700 m langaton kantama ja kolmen vuoden paristojen kesto. Luotettava lämpösäteilyyn reagoiva tunnistin. Maksimi tunnistusetäisyys 15 metriä sekä kolmiportainen herkkyyden säätö.

Ulkokäyttöön soveltuva liiketunnistin


Ajax MotionCam Outdoor liiketunnistin on suunniteltu ulkokäyttöön. Kahdella PIR-ilmaisimella varustettu liiketunnistin valvoo 90° sektoria jopa 15 m päähän asti. Ajaxin kehittämä LISA algoritmiin perustuva tunnistusmenetelmä elminoi ympäristön aiheuttamia vääriä hälytyksiä, kuten eläinten, auringonvalon tai liikkuvien puiden liikkeestä johtuvia.

Liiketunnistimen suositeltava asennuskorkeus on 0.8 – 1.3 metriä.

Katso lisätietoja liiketunnistimessa käytetystä tekniikasta

Liiketunnistin ja kamera samassa paketissa – hälytykset kuvan kera


Ajax MotionCam Outdoor liiketunnistinkamera sisältää perinteisen PIR-liiketunnistimen lisäksi kameran, joka ottaa kuvan liiketunnistimen havaitessa liikettä. Hälytyksen saapuessa voidaan hälytyksen aiheuttaja tarkistaa suoraan mobiiliohjelmasta kuvasarjan avulla. Kuvien avulla väärät hälytykset on helppo tarkistaa.

Laadukas ja laajakulmainen kamera tukee HDR-kuvausta ja sisältää myös IR-valon hämäräkuvausta varten.

MotionCam Outdoor vaatii toimiakseen Hub 2 -sarjan keskusyksikön.

Kuvapyyntö


Ajax MotionCam PhOD eli Photo on Demand kameratunnistin on varustettu kuvapyynnöllä, eli käyttäjä voi halutessaan pyytää kuvan kohteesta myös ilman hälytystä.

Eläinystävällinen liiketunnistin


MotionCam Outdoor PhOD liiketunnistin on ns. eläinystävällinen, eli se ei reagoi alle 20 kg painaviin ja alle 50 cm korkeisiin lemmikkeihin. Hälytinjärjestelmä voi olla siis aktiivisena vaikka kohteessa on pieniä kotieläimiä.

Peitto- ja häirintätunnistimet


Ajax MotionCam Outdoor PhOD liiketunnistin on varustettu myös peitto- ja häirintätunnistimilla. Mikäli liiketunnistin peitetään, se hälyttää siitä välittömästi. Myös langattoman signaalin häirintä aiheuttaa hälytyksen, sillä Ajax Hub -keskusyksikkö tarkkailee kaikkien antureiden tilaa.

Liiketunnistimessa on myös lämpötila-anturi.

Erittäin helppo asennus


Ajax liiketunnistimen asennus on erittäin helppoa. Käyttöönotto tehdään älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella ja liiketunnistin kiinnitetään joko ruuveilla tai tarrakiinnityksellä.

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista – ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

 

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

 

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

 

Lue lisää
Sulje
 • Tunnistusetäisyys: säädettävä, 3-15 m
 • Tunnistusalue (vaaka/pysty): 88,5°/80°
 • Säädettävä, 3-tasoinen herkkyys
 • Lemmikkieläintunnistus: korkeus alle 80 cm
 • Antimasking-peittosuojaus
 • Kameran resoluutio (maks./oletus): 640 x 352 / 320 x 176
 • Kameran kuvakulma (vaaka/pysty): 105°/50°
 • Kuvasarjan pituus: 1-5 kuvaa
 • Suositeltu asennuskorkeus: 0,8-1,3 m
 • Paristo: 4 x CR123A, 3 V (sisältyy toimitukseen)
 • Pariston kesto: jopa 3 vuotta (2,5 vuotta, jos Delay when entering -toiminto* on käytössä)
 • Yhteensopivuus: Hub 2- ja Hub 2 Plus -keskukset
 • Käyttölämpötila-alue: -25° – +60°C, ulko- ja sisäkäyttöön
 • Suojausluokitus: IP55
 • Mitat: 206 x 108 x 93 mm
  * Delay when entering -toiminto asettaa viiveen (5-120 s), jonka aikana hälytysjärjestelmä on deaktivoitava, kun alueelle saavutaan.