AJAX-Keypad Langaton näppäimistö

Saatavuus: Varastossa

109,90 - 109,90€ / kpl
119,90

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

AJAX-Keypad Langaton näppäimistö

Langaton näppäimistö helpottaa Ajax-turvajärjestelmän käyttöä. Voit kytkeä järjetelmän päälle omalla koodillasi tai yhdellä painikkeella. Uhkakoodin avulla voit lähettää äänettömän hälytyksen suoraan vartiointiliikkeeseen.

  • Langaton käyttönäppäimistö Ajax hälytysjärjestelmään
  • Kytke järjestelmä helposti päälle/pois tai yötilaan

Tuotetiedot
Ajax KeyPad  langaton käyttönäppäimistö


Langaton kosketusnäppäimistö Ajax-järjestelmän virittämiseen ja virityksen purkamiseen. Asennetaan sisäänkäynnin yhteyteen, mistä näppäimistö on nopeasti saavutettavissa.

Järjestelmä on viritettävissä hälytystilaan yhdellä painalluksella. PIN-koodin virheellinen syöttö voidaan asettaa aktivoimaan hiljainen hälytys. Näppäimistö myös lukittuu liian monesta virheellisestä yrityksestä. Erityisen pakotuskoodin ansiosta voit tehdä hiljaisen hälytyksen samalla, kun purat hälytysjärjestelmän virityksen, mikäli ulkopuolinen henkilö uhkaa sinua.

Näppäimistö pystyy ilmaisemaan järjestelmän tilan, mahdolliset ongelmat ilmaisimissa sekä yhteysongelmat keskuksen kanssa.

Helppo ottaa käyttöön valmiiksi asennettujen paristojen ja kätevän SmartBracket-kiinnitysalustan ansiosta.Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

 


Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen. 

Lue lisää
Sulje
Valmistaja Ajax
Tuotekoodi KeyPad
Käyttöetäisyys Max. 1700m avoimessa tilassa
Virta Paristot 4x AAA (sisältyvät pakkaukseen), paristojen kesto noin. 2 vuotta
Radiosignaalin teho 20mW
Käyttölämpötila -10°С – 50°С
Mitat (mm): 150 х 102.5 х 13.2 mm