Mondo BT Speaker Large Bluetooth tehokaiutin

Saatavuus: Varastossa

399,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Mondo BT Speaker Large Bluetooth tehokaiutin

Uusi Mondo BT Speaker Large painaa ehkä kuin kivi, mutta sisältä se on täynnä tehoa ja tyyliä, ja saa seinät tärisemään! BT Speaker Large näyttää vanhanajan boomboxilta, mutta sisältä se on täynnä viimeisintä tekniikkaa.

Mondo BT Speaker Large on myös täysin kustomoitavissa! Voit tehdä siitä yksilöllisen kiinnittämällä siihen personoidun etulevyn ja jos et heti lämpene soundista, niin ei sekään ei haittaa. Voit muokata äänentoistoa juuri haluamaksesi Mondo apin tai kaiuttimen omien säätimien avulla.

Simppelisti sanottuna: uusi Mondo BT Speaker tarjoaa loistavan, mukana kulkevan musiikkielämyksen!

Tuotetiedot
Mondo BT Speaker Large Bluetooth tehokaiutin

Kaipaatko musiikillesi uutta virtaa? Esittelyssä Mondo BT Speaker Large - langaton Bluetooth-kaiutin, joka nostaa äänentoiston uudelle tasolle!

80-luku on uusi must!
Muotoilusta huokuu 80-luvun henki, joka nostaa hymyn suupieliin. Samaan aikaan retro ja kuitenkin nykyaikainen, juuri sellainen kuin pitääkin.


Kompakti design mutta raskas kuin kivi!
Sanotaan se suoraan, tämä kaiutin on melkoinen mötikkä. Mutta juuri se tekee siitä niin luotettavan ja vankan sekä helposti kuljetettavan. Kuljettamista helpottaa kantohihna ja/tai kantokahva.Viimeisin


Bluetooth-versio 5.3
Uusin Bluetooth-versio takaa paremman äänenlaadun ja entistä luotettavamman yhteyden, jotta voit nauttia musiikistasi täysin siemauksin


USB-C-lataus ja järeä 6000mAh akku
Unohda lataushuolet! Tämä kaiutin tarjoaa jopa 8 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella, joten voit rokata koko ajan ilman keskeytyksiä.


Valtava määrä kaiutinelementtejä ja passiivisia bassosäteilijöitä
Dynaaminen ääni ja mahtava bassotoisto ovat taattuja! Kuusi kaiutinelementtiä 96 watin kokonaisteholla ja kolme passiivista bassosäteilijää takaavat, että kaiutin soi LUJAA! Kaksi aktiivista kaiutinelementtiä bassoille ja mideille, kaksi aktiivista kaiutinelementtiä korkeille äänille ja kolme passiivista bassosäteiliää takaa super vahvan soundin, joka pistää vaikka maan tai huoneen tärisemään.


Mikrofoniliitäntä karaokeen, kunto-ohjaajille tai artisteille
Ota musiikki mukaasi treenien ajaksi! Tämä kaiutin on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, joten se soveltuu myös ammattimaiseen käyttöön, esimerkiksi liikunnanohjaamisen boomboxina. Voit liittää siihen myös karaokemikin ja järjestää päräyttävän karaokeillan!


Auracast-toiminto
Jaa musiikkisi koko porukan kesken! Auracast-toiminnon avulla voit jakaa ääntä rajoittamattomaan määrään kaiuttimia ja kuulokkeita, mikä mahdollistaa uudenlaisen jaettujen musiikkielämysten luomisen.


Kiinnitettävät etulevyt
Tee kaiuttimestasi oma persoonallinen taideteoksesi! Kiinnitettävien etulevyjen avulla voit kustomoida kaiuttimen ulkonäön oman maun mukaiseksi.
Lue lisää
Sulje

Kompakti mutta voimakas – Se on kuin kallio!

Mondo BT Speaker Large ei ole mikä tahansa kaiutin. Se on kuin kallio, joka seisoo tukevasti musiikin maailmassa. Sen kompakti design tekee siitä helposti kuljetettavan, mutta sen voimakas ääni tekee siitä korvaamattoman. Kantohihna ja kantokahva tekevät sen mukana kuljettamisesta helppoa ja vaivatonta – juuri niin kuin sen kuuluukin olla.

 

Tunne Historian Syke – 80-luku on uusi must!

Muotoilusta huokuu 80-luvun henki, joka herättää nostalgisia tunteita ja nostaa hymyn huulille. Se on kuin matka menneisyyteen, mutta samalla täysin moderni ja ajaton.

 

Tee se omaksesi – Kiinnitettävät etulevyt!
Tee Mondo BT Speaker Large omaksesi. Kiinnitettävien etulevyjen avulla voit kustomoida kaiuttimen ulkonäön oman maun mukaiseksi, tehdä siitä oman persoonallisen taideteoksesi. Se ei ole vain kaiutin, se on osa sinua – se on Mondo BT Speaker Large.

Tekniset tiedot

• Bluetooth versio: 5.3
• Lataus USB-C latausjohdon kautta
• Akkukapasiteetti: 6000 mAh
• 6 Kaiutinelementtiä
• 3 Passiivista bassosäteilijää
• Akun kesto: 8 tuntia (lopullinen käyttöaika riippuu kuunteluvoimakkuudesta ja olosuhteista)
• Lähtöteho: 96db @ THD 1%
• Mikrofoniliitäntä
• Latausaika: 1.5h
• Auracast yhteensopiva
• Paino 6.48kg
• Kustomoitavissa irroitettavilla etulevyillä