Roberts Radio Petite miniatyyri akkuradio Bluetooth

Saatavuus: Varastossa

179,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Roberts Radio Revival Petite akkuradio Bluetooth

Miniatyyrikokoinen radio, nätti kuin karkki! Lisää ripaus luksusta sisustukseen ja elämäntyyliisi.

Aidon puukotelon ympärille kääritty ylellinen keinonahkaviimeistely, saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä. Eleganttisen kokonaisuuden kruunaa kullatut yksityiskohdat.

Upea yhdistelmä retro tyyliä ja moderneja ominaisuuksia. Miniatyyrikokoinen akkuradio sopii helposti vaikkapa kämmenellesi ja ällistyttää hyvällä äänenlaadulla ja syvälle ulottuvalla bassotoistolla.

FM/DAB Radio (DAB ei kuulu Suomessa) digitaalisella virittimellä ja 20:llä esivalinnalla. Voit käyttää sitä myös Bluetooth kaiuttimena, jopa 20 tuntia langatonta soittoaikaa kertalatauksella.

Vieraile Robertsradio.fi maahantuonnin sivustolla ja tutustu tarinaan tuotemerkin takana

Tuotetiedot
Roberts Radio Revival Petite akkuradio Bluetooth

 

"Äänentoistosta on lyhyessä ajassa tullut keskeinen osa elämäämme. Kuunteletpa sitten perinteisiä radiolähetyksiä, äänikirjoja tai mieleistäsi soittolistaa tai podcastia, Petite radiomme tekee joka kuunteluhetkestä ainutlaatuisen kokemuksen."

 

Nauti aidosta luksuksesta missä ja milloin vain! Aito Roberts Revival radioiden maineikas suunnittelu miniatyyrisessa kokoluokassa joka sopii helposti vaikkapa kämmenellesi.

 

  

 

Alkuperäinen Roberts Radio Revival mallisto esiteltiin vuonna 1956 Iso-Britanniassa ja on ollut tuotannossa jo siitä asti. Sarjan ensimmäisen radion suunnittelijana toimi toinen Roberts Radion alkuperäisistä perustajista, Harry Roberts, joka käytti suunnittelussa mallinaan vaimonsa käsilaukkua. Revival Petite radio kunnioittaa tätä alkuperäistä suunnittelua, moderneilla ominaisuuksilla varustettuna.

 

Tämä minimalistinen radio on ulkomitoiltaan vain 7.6 x 12.4 x 7.3 cm ja painaa 436 grammaa, se on siis helppo sujauttaa vaikkapa reppuun tai laukkuun ja ottaa matkaan mukaan. Sisäänrakennettu akku mahdollistaa jopa 20 tuntia langatonta musiikin kuunteluaikaa.

 

Älä anna minimalistisen kokoluokan hämätä sinua. Tämä miniatyyrikokoinen akkuradio ällistyttää sinut hyvällä äänenlaadulla ja syvälle ulottuvalla bassotoistollaan. Radion taakse integroitu bassosäteilijä takaa kokoluokkaansa isomman äänentoiston myös matalilla taajuusalueilla. Nauti perinteisen radion tai Bluetooth äänilähteen kuuntelusta huippuluokan äänenlaadulla.

 

Ylellinen keinonahkainen viimeistely, saatavilla seuraavissa väreissä: 
Lue lisää
Sulje

Kaikkein pienin Roberts Revival radio koskaan

Revival sarjan klassinen muotoilu ja mahtava äänentoisto sopii nyt hienosti kämmenellesi. Petite merkitsee siroa ja se kuvaakin hyvin tätä miniatyyrikokoista radiovastaanotinta. Sisältää kaikki Revival sarjan kohokohdat, pyöristetyt kulmat, hienot värivaihtoehdot ja klassiset Roberts yksityiskohdat.

 

Digitaalinen radio jossa Bluetooth

Voit kuunnella suosikki FM radioasemiasi tai suoratoistaa langattomasti soittolistasi ja podcastit Bluetooth yhteyden kautta.

 

Siro mutta tehokas

Älä anna pienen koon hämätä sinua. Vaikka Petite radiomme on niin pieni, että se mahtuu helposti vaikka kämmenellesi, bassosäteilijän ansiosta sen matalien taajuuksien toisto on jotain aivan ainutlaatuista kokoluokkaansa suhteutettuna.

 

Jopa 20 tunnin akunkesto

Sisäänrakennettu lithium ion akku mahdollistaa jopa 20 tunnin langattoman musiikin kuuntelun.

 

Nauti erinomaisesta äänentoistosta koko taajuusalueella passiivisella bassosäteilijällä

Radion äänentoistoa täydentää passiivinen bassosäteilijä, erinomainen äänentoisto koko taajuusalueella.

Ominaisuudet

• FM Radio korkealaatuisella digitaalisella virittimellä

• Langallinen lisäantenni ja micro usb latausjohto (huom. ei sis. usb virtalähdettä) sis. toimitukseen

• AUX Äänitulo 3.5mm

• Bluetooth äänitulo mobiililaitteille

• Digitaalinen taustavalaistu näyttö

• Aito puukuorikotelo korkealaatuisella keinonahkaviimeistelyllä

• DC-Virtaliitäntä 5V/1A

• Ulkoisen antennin liitäntä (3.5mm), adapteri antennirasiaan liitäntää varten myydään erikseen

• Ulkomitat (LxKxS): 124x76x73mm

• Paino: 436gr