R-Audio FM Dipoliantenni 75 ohm / 300 ohm

Saatavuus: Varastossa

9,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

R-Audio FM Dipoliantenni 75 ohm / 300 ohm

Kuuluvuusongelmat ratkaiseva FM-antenni, ns. lapamato malli. T-kirjaimen mallinen helposti asennettava radion antennijohto parantaa stereosignaalien vastaanottoa ja tarjoaa parhaan mahdollisen vastaanoton.

Antenni soveltuu niin vanhoille kuin uusille radioille. Haarukkaliittimet sopivat vanhojen radioiden ruuvikiinnikkeisiin ja mukana toimitettu adapteri sopii suoraan f-liittimellä varustettuihin radioihin kuten Tivoli Audio, Roberts Radio ja Sangean jne.

Tuotetiedot
R-Audio FM Dipoliantenni 75 ohm / 300 ohm

Soveltuu niin vanhoille kuin uusille radioille. FM antennin haarukkaliittimet voidaan kiinnittää suoraan vanhojen radioiden ruuvikiinnikeiden alle jolloin antenni operoi 300-ohmisena. Nykyaikaisia radioita varten toimitetaan mukana 75-ohmin pistoke johon haarukat voidaan ruuvata ja silloin pistoke sopii suoraan f-liittimellä varustettuihin radioihin kuten Tivoli Audio, Roberts Radio, Sangean jne.

T-Kirjaimen mallinen Dipoli antenni levitetään seinälle tai kirjahyllyn reunaan t kirjaimen mallisesti, kiinnitys nauloilla tai esim. sinitarralla.

Huom. Mukana toimitettu antenniadapteri soveltuu vain sellaisiin antenniliittimiin joissa on ulkokierre tai ns. f-liitäntä. Tarvitset f-liitin adapterin joka on f-poika - IEC naaras (ks. kuva alla, myydään erikseen) jotta voit liittää antennin sellaisiin radioihin joissa on perinteinen antenniliitäntä (ei ulkokierteitä).

Lue lisää
Sulje

T-Kirjaimen mallinen dipoliantenni, ns. “lapamato” on helppo asentaa ja tarjoaa erinomaisen vastaanoton FM taajuuksille.

Antenni venytetään radiovastaanottimesta niin pitkälle kuin mahdollista. Parhaan vastaanoton takaa se, että antenni levitetään t-kirjaimen mallisesti suoraan seinälle, kirjahyllyn kulmaan tms.

Toimitus sisältää

1 x FM Dipoliantenni

1 x 300-ohm – 75-ohm Antennidapterin f-liitännän varustettuihin vastaanottimiin (tivoli, roberts, sangean jne.)

Kaapeli horisontaalinen pituus 1.5 metriä, vertikaalinen pituus 1.6 metriä