AJAX HOOD -sadesuoja, MotionProtect Outdoor

Saatavuus: Varastossa

14,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

AJAX HOOD -sadesuoja, MotionProtect Outdoor

Älä anna sääolosuhteiden häiritä! Hood-sadesuoja estää sateen aiheuttamat häiriöt ja väärät hälytykset ulkokäyttöön tarkoitetulta MotionProtect Outdoor -liikeilmaisimelta. Suoja ehkäisee myös lumen kertymisen sensorien eteen.
Suoja on helppo asentaa paikalleen irrottamatta liikeilmaisinta kiinnikkeestään. Sisältää kaksipuolisen tarran kiinnityksen varmistamiseksi.

Tuotetiedot


Ajax sääsuoja MotionProtect Outdoor ilmaisimeen


Sääsuoja Ajaxin MotionProtect Outdoor -liikeilmaisimeen. Sääsuoja estää lumen kertymisen liikeilmaisimen anti-maskaus sensorien eteen, vähentäen vääriä hälytyksiä ja estää laitteen toimimattomuuden. Rankka vesisade voi myös itsessään aiheuttaa väärän hälytyksen, kun vesi sataa suoraan liikeilmaisimen sensoreihin. Sääsuoja estää suoran vesisateen liikeilmaisimen sensoreihin.

 

Sääsuoja on myös erittäin helppo asentaa: painat sen vain ylhäältä päin sensorin hatuksi. Ei ruuveja, ei työkaluja. Liikeilmaisinta ei tarvitse edes välttämättä poistaa sääsuojan asennusta varten. Pakkauksen mukana tulee myös kaksipuolinen teippi, joka varmistaa suojan paikalla pysymisen. 

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

 

Lue lisää
Sulje
  • Yhteensopivuus: MotionProtect Outdoor
  • Kiinnitystapa: Dual Lock -tarra (sisältyy toimitukseen)
  • Käyttölämpötila-alue: -25° – +60°C
  • Mitat: 110 x 96 x 90 mm