Ostoskori on tyhjä.

Blogi

Marantz Cinema 70s Korkealuokkainen kotiteatterivahvistin passiivi -ja aktiivikaiuttimille

70 Vuotta puhdasta musiikintoistoa

Vuodesta 1953 Marantz on uskollisesti pyrkinyt puhtaaseen musiikilliseen äänentoistoon

Marantz Cinema 70s 7.2 AV viritinvahvistin passiivi -ja aktiivikaiuttimille

Etsitkö korkealaatuista kotiteatterivahvistinta joka olisi myös siron kokoinen? Silloin oikea valinta on Marantz Cinema 70s AV kotiteatterivahvistin.

Slimline 7.2 kanavainen 50 wattia per kanava, Dolby Atmos DTS:X ja 8k Ultra HD, HEOS streemaus sisäänrakennettu. CINEMA 70s on hillitty ja korkealaatuinen av viritinvahvistin.

Vuosikymmenten kokemuksella rakennettu. Marantzia on aina ajanut eteenpäin intohimo musiikkiin. Tämä ajattomalla designilla ja vakuuttavalla suorituskyvyllä varustettu, Marantz CINEMA sarjan av-viritinvahvistin on tehty soveltuvaksi vaativimpiinkin kotiteatterijärjestelmiin.

cinema70s tunnelma 70 Vuotta puhdasta musiikintoistoa

Vaikuttavaa äänentoistoa passiivi -ja aktiivikaiuttimille

Marantz Cinema 70s toimii tehokkaana 7-kanavaisena vahvistimena tarjoten 50 wattia vahvistustehoa per kanava perinteisille passiivikaiuttimille.

Ylivertainen äänenlaatu aktiivikaiuttimia varten – Jos etsit laadukasta monikanavaista vahvistinta Geneleciä varten niin Cinema 70s tarjoaa ylivertaisen äänenlaadun aktiivikaiuttimia varten. Vahvistin voidaan kytkeä puhtaaseen esivahvistintilaan jolloin pääteastepuoli ei kuormita esivahvistinlähtöjä, tämä uusi ominaisuus parantaa huomattavasti äänenlaatua.

Monipuoliset HDMI liitännät eARC tuella

Kuusi HDMI-tuloa joista kolme on 8K yhteensopivia, tarjoaa mahdollisimman laajan yhteensopivuuden HDMI lisälaitteita varten. eARC yhteensopiva HDMI lähtö mahdollistaa liitännän viimeisimpiin huipputelevisioihin parhaan äänenlaadun tuella. Voit integroida vahvistimen osaksi televisiota ja ohjata vahvistimen perustoimintoja, kuten äänenvoimakkuutta ja virrankytkentää suoraan televisiosi kaukosäätimestä.

Streameri langattoman monihuoneohjauksen tuella

Nauti suosituimpien musiikin suoratoistopalveluiden korkealaatuisesta sisällöstä sisäänrakennetun HEOS & Airplay 2 monihuoneintegraation kautta. Vahvistin voidaan liittää suoraan langattomaan tai langalliseen kotiverkkoon ja musiikin toistoa voi hallita erillisen HEOS aplikaation kautta jopa huoneesta huoneeseen.

Nauti samasta musiikista joka huoneessa tai eri musiikista eri huoneessa, lisävarusteena myytävien HEOS yhteensopivien aktiivikaiuttimien tai vahvistimien kautta. Voit toistaa myös vahvistimeen liitettyjen äänilähteiden ääntä yhteensopivien HEOS lisälaitteiden kautta eri huoneissa.

Spotify Connect, Tidal, Deezer jne. yhteensopiva, toistaa myös nettiradiolähetykset TuneIN palvelun kautta.

Vuosikymmenten kokemuksella rakennettu, ajattomalla designilla ja suoritustehoilla varustettu, Marantz CINEMA sarjan av viritinvahvistimet ovat tehty vaativimpiinkin kotiteatterijärjestelmiin.

Erinomaisuus alkaa suorituskyvyllä

Monipuoliset liitäntämahdollisuudet

Kuusi HDMI-tuloa, digitaaliset, analogiset ja levysoitin-tulot sekä kaiutin- ja esivahvistinlähdöt varmistavat liitettävyyden käytännössä kaikkiin muihin laitteisiin.

2-Suuntainen Bluetooth liitäntä mahdollistaa äänen langattoman toistamisen vahvistimeen tai vahvistimen äänen toistamisen langattomiin Bluetooth yhteydellä toimiviin laitteisiin kuten kuulokkeisiin, kaiuttimiin tai muihin langattomiin äänentoistojärjestelmiin.

Musikaalinen äänentoisto

Marantz soundmasterit ovat hienosäätäneet vahvistimen äänentoiston vastaamaan Marantzin tunnusmerkkiä, musikaalista äänentoistoa.

Avara, lämmin ja täyteläinen ääni sekä dynaamisuus ovat Marantz äänen perusominaisuuksia.

cinema 70s potikka 70 Vuotta puhdasta musiikintoistoa

Ajaton design

CINEMA 70s esittelee ajattoman ja kompaktin designin, ikonisen Marantz portholen ja symmetrisen tyylin. Erinomaisuus on kuunneltavissa ja nähtävissä. Ainutlaatuinen Slimline design, CINEMA 70s on kapeampi kuin moni kilpailijansa, mutta on erittäin tyylikäs.

Auton äänentoiston ja akustiikan parantaminen

Auton äänentoisto ja auton akustiikka ovat tärkeä osa kuljettajan ja matkustajien kokemaa ajon / kyydin laatua. Onneksi auton akustiikan parantamiseen on monia erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin budjetteihin ja tarpeisiin.

Auton äänentoistoa ja akustiikkaa voi parantaa monin eri tavoin

Yksi tapa parantaa auton akustiikkaa on vaihtaa alkuperäiset autokaiuttimet laadukkaampiin kaiuttimiin. Laadukkaat kaiuttimet tuottavat paremman äänenlaadun ja vähentävät tarvetta korkealle äänenvoimakkuudelle.

Toinen tapa parantaa auton akustiikkaa on asentaa äänieristysmateriaaleja autoon. Äänieristysmateriaalit vähentävät ulkoisia ääniä, kuten liikenteen ääniä, jotka saattavat häiritä kuunteluelämystä. Materiaaleja voi asentaa esimerkiksi auton kattoon, seiniin ja lattiaan.

lapsi aanentoisto autossa Auton äänentoisto ja auton akustiikka ovat tärkeä osa kuljettajan ja matkustajien kokemaa ajon / kyydin laatua. Onneksi auton akustiikan parantamiseen on monia erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin budjetteihin ja tarpeisiin.

Kolmas tapa parantaa auton akustiikkaa on asentaa akustisia paneelit. Nämä paneelit on suunniteltu heijastamaan ääntä takaisin kuuntelualueelle, mikä parantaa äänenlaatua. Paneelit voidaan asentaa esimerkiksi auton takaseinään tai kattoon. Panelit soveltuvat parhaiten paketti- tai muihin kookkaisiin autoihin, ei niinkään henkilöautoihin.

Neljäs tapa parantaa auton akustiikkaa on asentaa subwoofer. Subwoofer on erityinen kaiutin, joka tuottaa matalia ääniä, kuten bassoääniä. Subwooferin asentaminen autoon parantaa äänenlaatua ja lisää kuunteluelämystä.

Viides tapa parantaa auton akustiikkaa on asentaa vahvistin, eli äänenvahvistin. Vahvistin parantaa äänenvoimakkuutta ja laatua, mikä tekee kuunteluelämyksestä entistä paremman. Vahvistimen voi asentaa etu-, taka tai subwoofer -kaiuttimien eteen, tai vaikka kaikille kaiutinryhmille.

On tärkeää huomata, että jokainen auto on erilainen ja että parhaat ratkaisut vaihtelevat auton mukaan. On suositeltavaa kääntyä ammattilaisen puoleen ennen minkäänlaisten parannusten tekemistä auton akustiikkaan. Ammattilainen pystyy arvioimaan auton nykyisen tilan ja suosittelemaan parhaat ratkaisut auton akustiikan parantamiseksi.

Näin asettelet kaiuttimesi oikein

Miksi kaiuttimen sijoittelulla on merkitystä

Niille meistä, jotka uskovat, että musiikin pitäisi silti olla mukaansatempaava kokemus ei vain taustakuuntelussa, tässä on neuvoja kaiuttimien sijoittamiseen saadaksesi niistä parhaan hyödyn.

Kaiuttimien asettelu

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää muistaa, että jokainen huone kuulostaa erilaiselta ja jokainen kuunteleva kuulee äänen hieman eri tavalla. Huoneen lattia ja pehmeät kalusteet voivat vaikuttaa valtavasti äänikokemukseen, samoin kuin sijoittaminen liian lähelle seiniä tai vastakkaisia ​​ikkunoita. Ajattele vain päivää, jolloin käänsit uuden kotisi avaimen ja kuinka paljon huone kaikui sen ollessa tyhjä, mutta nyt et huomaa tätä, kun olet laittanut verhot  ja täyttänyt tilaa huonekaluillasi ja muilla esineillä.

Sijoittelu

Heti kun olet purkanut uudet kaiuttimesi pakkauksistaan, aloita pyrkimällä tasasivuiseen kolmioon niiden ja kuuntelupaikkasi välille. Tämä asettelu tarjoaa parhaan stereokuvan mukaisen paikan.

Ihannetapauksessa kaiuttimet ovat 1,5–4,5 metrin päässä toisistaan, vähintään 1 metrin etäisyydellä sivuseinistä ja 0,5 metrin etäisyydellä takaseinästä.

Kirjahylly ja Standmount kaiuttimet

Hylly- ja jalustakaiuttimet ovat yleensä pienempiä, ja siksi niitä käytetään usein pienemmissä tiloissa.

Nämä tulee silti sijoittaa huoneeseen kello 10 ja 2 paikkeilla. Korvan korkeudelle sijoitettujen kaiuttimien ympärillä tulisi olla mahdollisimman paljon tilaa ympäröivistä seinistä ei-toivottujen “booming” efektien vähentämiseksi.

AV-asetukset

Etukanava

Kun määrität AV-äänen (Audio Visual), oikean ja vasemman kanavan etukaiuttimet tulee sijoittaa samalla tavalla kuin 2-kanavainen Hi-Fi-sijainti. Keskikaiuttimen tulee olla yhtä kaukana sekä vasemman että oikean kanavan välillä ja samalla korkeudella, mikä taas olisi ihanteellisesti korvan tasolla.

Takakanava

Kun käytetään elokuvamaisia surround-äänitehosteita, takakanavan kaiuttimet tulee sijoittaa taaksesi etukaiuttimien peiliasentoon ja kuunteluasentoon täysin mukaansatempaavan elokuvakokemuksen luomiseksi.

Subwoofer

Subwoofer on suunniteltu tuomaan enemmän matalia taajuuksia kuuntelukokemukseesi, ja sen suorituskykyyn voi vaikuttaa suuresti myös sijoittaminen huoneessa. Sen istuttaminen nurkkaan etukaiuttimien viereen lisää basson määrää, kun taas niiden sijoittaminen keskelle seinää tai kauemmaksi huoneesta tuo paljon vähemmän basson vahvistusta.

Menikö perille?

Kuten aiemmin mainittiin, jokainen huone on ainutlaatuinen ja äänenlaatu vaihtelee huoneesta toiseen, joten älä unohda, että lattiapäällysteet yms. materiaalit voivat vaikuttaa äänikuvaan. Esimerkiksi puiset tammilattiat auttavat heijastamaan ääniaaltoja ympäriinsä ja tuottavat  epäyhtenäisemmän ja sekavamman äänen. Toisaalta matot, pehmeät tyynyt ja tekstiilit auttavat vaimentamaan ei-toivottua energiaa. Joten jos ”soundi” kuulostaa epämiellyttävältä, sijoittele huoneeseen pehmeitä kalusteita tai esimerkiksi paksummat verhot.

Parhaan mahdollisen äänikuvan löytyminen saattaa vaatia kokeilua, mutta se on osa hauskuutta!

Tee kokeiluja löytääksesi juuri sinulle sopiva kokoonpanon ajan kanssa.
Siirtele esineitä ja kokeile kaiuttimiasi eri asennoissa löytääksesi tarkan itseäsi miellyttävän äänikuvan.

Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuinka suuri on riittävän suuri? Näin valitset sopivan kokoisen TV:n

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque. Nulla porttitor massa id neque aliquam. Dui ut ornare lectus sit. Vulputate odio ut enim blandit volutpat maecenas volutpat blandit. Aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lectus. Amet nisl suscipit adipiscing bibendum est ultricies integer quis auctor. Orci dapibus ultrices in iaculis nunc sed augue lacus. Nullam eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus. Adipiscing elit duis tristique sollicitudin nibh sit. Lobortis mattis aliquam faucibus purus in massa tempor nec. Nec ultrices dui sapien eget. Consectetur adipiscing elit duis tristique sollicitudin nibh. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes. Consequat semper viverra nam libero justo laoreet.

Velit egestas dui id ornare arcu odio. Purus in mollis nunc sed id. Nisi scelerisque eu ultrices vitae auctor eu augue. Aliquam malesuada bibendum arcu vitae. Congue nisi vitae suscipit tellus mauris a diam maecenas sed. Ornare arcu dui vivamus arcu felis bibendum. Sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac. Nisi est sit amet facilisis magna etiam tempor orci eu. Scelerisque in dictum non consectetur a erat nam. Tincidunt dui ut ornare lectus. Commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar sapien.

Parhaat vinkit olohuoneen akustointiin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.