Ostoskori on tyhjä.

Blogi

Radiokulman tarina: Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Radiokulma Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1994. Yrityksen tarina alkoi myymälästä Tampereella, joka on edelleen yrityksen päätoimipaikka. Alun perin Radiokulma myi kodinkoneita, televisioita ja stereoita, mutta nykyään se on erikoistunut laadukkaiden audiovisuaalisten laitteiden myyntiin erityisesti ammattikäyttöön.

Radiokulman vahvuutena on ollut perheyrityksen perinteet ja sitoutuminen laatuun. Radiokulman asiakkaat tietävät, että he saavat aina henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Radiokulma onkin jatkuvasti kehittänyt palvelujaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja pysynyt ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista.

Kuva-arkiston aarteita vuodelta 2008

DSCI0003 Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Radiokulman asiantuntemus näkyy erityisesti heidän tarjoamassaan suunnittelu -ja asennuspalveluissa, joissa yrityksen ammattilaiset varmistavat, että asiakkaan audiovisuaaliset ratkaisut toimivat moitteettomasti. Radiokulman ammattilaiset auttavat asiakkaita suunnittelemalla juuri oikeanlaiset audiovisuaaliset ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Asennus -ja suunnittelupalveluun kuuluu laitteiden valinta ja sijoittelu, johdotus ja liitännät sekä tarvittavien lisälaitteiden hankinta ja asennus asiakkaan toivomalla tavalla.

Radiokulma on erikoistunut erityisesti ammattikäyttöön suunnattuihin audiovisuaalisiin ratkaisuihin, kuten äänentoistojärjestelmiin ja videomatriisijärjestelmiin. Radiokulman asiantuntemus ja laadukkaat tuotteet ovatkin tehneet siitä suositun valinnan monille yrityksille ja organisaatioille ympäri Suomen.

Radiokulmasta löytyy myös laaja valikoima laadukkaita äänentoistolaitteita ja televisioita kotiin. Radiokulman asiantuntevat työntekijät auttavat asiakkaita valitsemaan oikeanlaiset laitteet heidän tarpeisiinsa ja tarjoavat myös ammattitaitoista ja luotettavaa suunnittelu -ja asennuspalvelua koteihin.

Radiokulmassa on myös yli 20 vuoden kokemus asiantuntevasta autohifien asennuspalvelusta kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Suunnittelemme ja rakennamme myös luotettavia audiovisuaalisia ratkaisuja retkeilyautoihin ja takseihin. Meillä on moderni asennushalli ja lupaamme tarjota parhaan mahdollisen äänenlaadun ja tyytyväisyystakuun.

Kuva-arkiston aarteita vuodelta 2002 messuosastoltamme

DVC00044 Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Radiokulma on ollut alansa johtava yritys Suomessa jo vuosien ajan. Yrityksen maine laadukkaana audiovisuaalisten laitteiden myyjänä sekä ammattitaitoisena custom hifi -asennusten tarjoajana on vakiintunut ja se on edelleen tärkeä toimija alalla.

Radiokulman myymälä palvelee osoitteessa Satamakatu 2, Tampere.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +35832140222.

Verkkosivuiltamme löydät lisää tietoa tuotteistamme www.radiokulma.fi

Bowers & Wilkins 600 Signature hyllykaiuttimet

Esittelyssä Bowers & Wilkins Signature juhlamalliston hyllykaiuttimet, jotka edustavat seitsemättä sukupolvea yli 25 vuotta valmistetusta 600-kaiutinsarjasta.
bowers wilkins S606 S2 feeling radiokulma.fi Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

Intohimo suunnitteluun kuuluu kaiuttimista ja siksi Bowers & Wilkins kaiuttimia käytetään johtavissa äänitysstudioissa ympäri maailman, kuten legendaarisella Abbey Road studiolla, tarkan ja luotettavan äänikuvan ansiosta.

“600-Sarjan mullistavin ominaisuus on midbasson Continuum kartio”

Yli 8 Vuotta kehitetty Continuum kartio esiteltiin ensimmäisen kerran 800 Diamond lippulaivamallistossa.

Continuum kartio on käytössä myös 800 D3 kaiuttimissa, joita käytetään mm. Abbey Roadin studiolla. Se todella elävöittää musiikin, toistaen puhtaasti tärkeimmät äänialueet jotka täydellistävät kuuntelukokemuksen.

Bowers & Wilkins kehitti Continuumin korvaamaan aikaisemmin käytössä olleen Kevlar kartion. Kuten Kevlar, Continuum soveltaa punottua komposiittirakennetta. B&W käytti 8 vuotta tämän materiaalin kehittämiseen ja se kuulostaa paremmalta kuin Kevlar sillä sen taipuisuus on paremmin hallittavissa. Tämä materiaali vähentää äänen säröytymistä ja takaa värittymättömämmän sekä täyteläisemmän keskialueen toiston.

Esittelyssä 600-Sarjan jalusta/hyllykaiutinmallit.

600 Series Anniversary Edition Speakers Bowers Wilkins Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

607 S2 Anniversary Edition: Malliston pienikokoisin kaiutin tarjoaa loistavan taajuustoiston matalillekin bassotaajuuksille ja tarkan, yksityiskohtaisen äänentoiston sen 5″ Continuum midbasso elementin ansiosta.

607s2 fiilis Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

606 S2 Anniversary Edition: Suunniteltu sijoitettavaksi hyllylle tai jalustalle, tämä kompakti kaiutin tarjoaa vaikuttavan erottelukykyisen ja luonnollisen äänikuvan, erittäin alas ulottuvalla bassotoistolla. Siinä yhdistyy kaksoiskalottidiskantti mullistavaan 6.5″ Continuum midbasso elementtiin.

606s2 fiilis Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

Nauti jokaisesta kuunteluhetkestä, kiitos elävän ja luonnollisen äänentoiston jonka 600-sarjan kaiuttimet tarjoavat. Tervetuloa kuuntelemaan myymälässämme Tampereen Laukontorilla.

Alpine johtava autohifi valmistaja

Alpine laadukasta autohifiä jo vuodesta 1967

Alpine on yksi maailman johtavista autohifijärjestelmien valmistajista, jolla on pitkä ja rikas historia. Yritys on tunnettu laadukkaista äänentoistojärjestelmistään, joita on käytetty monissa eri ajoneuvoissa ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Alpinen historiaa ja sen merkitystä autohifin kehittämisessä.

Alpinen tarina alkoi vuonna 1967, kun perustaja Tetsuo Hayashi aloitti autohifijärjestelmien valmistuksen Tokiossa, Japanissa. Yrityksen nimi tuli Alppien maisemista, jotka Hayashi oli kokenut vaikuttaviksi ja inspiroiviksi. Alpinen ensimmäiset tuotteet olivat kasettisoittimia, jotka olivat suunniteltu sopimaan erityisesti Japanin markkinoille.

Alpine aloitti nopeasti laajentumisen muille markkinoille, mukaan lukien Yhdysvallat. 1970-luvulla Alpine alkoi keskittyä yhä enemmän korkealaatuisten äänentoistojärjestelmien valmistukseen, joiden suosio kasvoi nopeasti autoharrastajien keskuudessa. Alpinen tuotteet olivat erityisesti suosittuja urheiluautojen omistajien keskuudessa, jotka halusivat parantaa ajokokemustaan ​​korkealaatuisella äänentoistolla.

Banner Alpine Europe Emotion Alpine on yksi maailman johtavista autohifijärjestelmien valmistajista, jolla on pitkä ja rikas historia. Yritys on tunnettu laadukkaista äänentoistojärjestelmistään, joita on käytetty monissa eri ajoneuvoissa ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Alpinen historiaa ja sen merkitystä autohifin kehittämisessä.

Alpinen kehitysvaiheet

1980-luvulla Alpine jatkoi kasvuaan ja tuli yhdeksi johtavista autohifijärjestelmien valmistajista maailmassa. Yritys kehitti monia innovatiivisia tuotteita, kuten ensimmäisen digitaalisen prosessorin, joka mahdollisti tarkan säädön äänentoistolle. Alpine oli myös yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka yhdisti äänentoiston ja navigoinnin yhdeksi järjestelmäksi.

1990-luvulla Alpine jatkoi edelleen tuotekehitystään ja toi markkinoille monia uusia innovaatioita. Yksi tärkeimmistä oli V-Drive -teknologia, joka mahdollisti tehokkaamman virrankäytön ja paremman äänenlaadun. Alpine kehitti myös ensimmäisen CD-vaihtajan, joka mahdollisti useiden levyjen vaihdon yhdessä järjestelmässä.

2000-luvulla Alpine siirtyi digitaaliseen aikaan ja toi markkinoille monia uusia tuotteita, kuten iPod-yhteensopivat järjestelmät ja Bluetooth-yhteydellä varustetut puhelinjärjestelmät. Yritys jatkoi myös yhteistyötä autonvalmistajien kanssa, jotta Alpinen äänentoistojärjestelmät tulisivat vakiovarusteeksi monien eri ajoneuvovalmistajien automalleihin.

Viime vuosina Alpine on jatkanut tuotekehitystään ja keskittynyt erityisesti äänentoistojärjestelmien integrointiin autojen infotainment-järjestelmiin. Yhtiö on myös kehittänyt älykkäitä järjestelmiä, kuten Alpine Halo9, joka oli markkinoiden ensimmäinen 9-tuumainen keskusyksikkö, joka voidaan asentaa useimpiin ajoneuvoihin. Halo9: n avulla käyttäjät saattoivat nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta, navigoinnista, käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä ja monista muista ominaisuuksista. Tällä hetkellä Halo-tuoteperheestä on menossa mallisarja Halo 11.

Uusin Alpine Status sarja tarjoaa vaihtoehtoja heille, jotka haluavat vain parasta.

Alpinen merkitys autohifin kehitykselle on ollut merkittävä. Yritys on ollut edelläkävijä monissa äänentoiston kehityksessä, kuten digitaalisten prosessorien, CD-vaihtajien ja älykkäiden järjestelmien kehityksessä. Yhtiön tuotteet ovat olleet suosittuja autoharrastajien keskuudessa ja useat automerkit ovat myös sisällyttäneet Alpinen järjestelmiä vakiovarusteeksi moniin eri automalleihin.

Alpine on edelleen merkittävä tekijä autohifin maailmassa ja jatkaa innovaatioiden kehittämistä. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia äänentoistojärjestelmiä, jotka vastaavat kuluttajien kasvaviin tarpeisiin. Jatkossa voidaan odottaa, että Alpine jatkaa kehitystyötään ja tuottaa edelleen innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat ajokokemusta ja tarjoavat käyttäjille korkealaatuisen äänentoiston.

alpine adventure audio artikkeli Alpine on yksi maailman johtavista autohifijärjestelmien valmistajista, jolla on pitkä ja rikas historia. Yritys on tunnettu laadukkaista äänentoistojärjestelmistään, joita on käytetty monissa eri ajoneuvoissa ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Alpinen historiaa ja sen merkitystä autohifin kehittämisessä.

Alpinen menestystarina jatkuu

Alpinen historia autohifin parissa on todella merkittävä, ja sen vaikutus alan kehitykseen on ollut valtava. Alun perin yritys keskittyi radiovastaanottimien ja muiden sähkölaitteiden valmistukseen, mutta siirtyi myöhemmin erikoistumaan autohifijärjestelmiin. Tämä keskittyminen osoittautui menestyksekkääksi, ja yhtiö tuli nopeasti tunnetuksi erittäin korkealaatuisista ja innovatiivisista äänentoistojärjestelmistään.

Yksi Alpinen merkittävimmistä innovaatioista oli sen ensimmäinen äänentoistojärjestelmä, joka oli suunniteltu erityisesti autoihin. Tämä järjestelmä tarjosi laadukkaan äänenlaadun ja oli samalla kompakti ja helppo asentaa. Seuraavaksi Alpine kehitti ensimmäisen CD-soittimen autoihin, joka mahdollisti korkealaatuisen äänentoiston digitaalisessa muodossa. Tämä oli merkittävä edistysaskel autohifin kehityksessä, sillä se tarjosi huomattavasti paremman äänenlaadun ja tallennuskapasiteetin verrattuna perinteisiin kasettisoittimiin.

Alpine jatkoi innovointiaan digitaalisten äänentoistojärjestelmien kehityksessä ja kehitti ensimmäisen digitaalisen signaaliprosessorin autoihin. Tämä mahdollisti äänentoiston entistä tarkemman säädön ja paransi merkittävästi äänenlaatua.

Alpinen järjestelmät ovat löytäneet tiensä moniin eri automalleihin, ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä useiden automerkkien kanssa. Alpinen järjestelmiä on tarjolla monissa eri hintaluokissa ja eri ominaisuuksilla, joten kuluttajat voivat valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kaiken kaikkiaan Alpine on ollut merkittävä toimija autohifin maailmassa ja sen historia on esimerkki siitä, kuinka yritys voi menestyä keskittymällä yhteen alueeseen ja kehittämällä jatkuvasti uusia innovaatioita. Yhtiö jatkaa edelleen kehitystyötään ja tarjoaa kuluttajille korkealaatuisia äänentoistojärjestelmiä, jotka parantavat ajokokemusta. Tustustu Alpine mallistoon . Tarjoamme autohifisennukset yli 25 vuoden kokemuksella. Tule tutustumaan ja suunnitellaan yhdessä juuri sinule sopiva kokonaisuus!

Alpine banneri artikkeli Alpine on yksi maailman johtavista autohifijärjestelmien valmistajista, jolla on pitkä ja rikas historia. Yritys on tunnettu laadukkaista äänentoistojärjestelmistään, joita on käytetty monissa eri ajoneuvoissa ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Alpinen historiaa ja sen merkitystä autohifin kehittämisessä.

Äänentoiston suunnittelua nykyaikaisiin koteihin

Huippuluokan äänentoistoa koteihin nykyaikaisilla ominaisuuksilla

marantz nr 1200 lifestyle 6 24 19 157 silver Onko jokin maalaus tehnyt sinuun vaikutuksen? Mestariteoksen luomiseksi tarvitaan taiteellisen näkemyksen lisäksi välineet, joilla taiteilija saa luotua teoksensa kankaalle sellaisena kuin hän sen on mielessään nähnyt. Jotta musikaaliset mestariteokset saadaan eloon sellaisena kuin musiikintekijä on sen tarkoittanut, tarvitaan äänentoistolaitteet, jotka tuovat herkästi esille jokaisen pienen yksityiskohdan joista muodostuu kokonaisuus, tunteita herättävä ääniteos.

Onko jokin maalaus tehnyt sinuun vaikutuksen? Mestariteoksen luomiseksi tarvitaan taiteellisen näkemyksen lisäksi välineet, joilla taiteilija saa luotua teoksensa kankaalle sellaisena kuin hän sen on mielessään nähnyt. Jotta musikaaliset mestariteokset saadaan eloon sellaisena kuin musiikintekijä on sen tarkoittanut, tarvitaan äänentoistolaitteet, jotka tuovat herkästi esille jokaisen pienen yksityiskohdan joista muodostuu kokonaisuus, tunteita herättävä ääniteos.

Tämä on johtoajatuksenamme kun suunnittelemme erilaisia äänentoistokokonaisuuksia. Meillä Radiokulmassa on tavoitteena luoda tunteita kohottavia kokemuksia ja tässä Sinä olet keskeisessä roolissa. Meistä jokainen kuulee ja havainnoi tätä maailmaa eri tavalla ja siksi tavoitteenamme on Sinua kuuntelemalla luoda sellainen äänentoistokokonaisuus joka vastaa Sinun tarpeitasi ja kuuntelutottumuksiasi.

Me olemme suunnitelleet laadukkaita äänentoistokokonaisuuksia koti -ja ammattikäyttöön lähes 30 vuoden ajan ja viimeisimpänä osoituksena huolellisesti mietitystä äänentoistokokonaisuudesta on meidän Marantz & B&W Stereo pakettimme.

Äänentoiston suunnittelua Sinua kuuntelemalla

Suunnittelimme edellä mainitun äänentoistopaketin alun perin eräälle iäkkäämmälle henkilölle jolle musiikki oli ollut tärkeä osa koko hänen elämänsä ajan. Hän halusi nauttia hienosta äänenlaadusta kerrostaloasunnossaan jossa kuunteluvoimakkuudet olivat kuitenkin maltillisia eivätkä äänentoistolaitteet saaneet olla liian hallitsevia. Lopputulos oli lopulta niin vaikuttava, että asiakkaamme tuli vielä jälkikäteen kiittelemään meitä siitä kuinka hienosti musiikki nyt kuuluu hänen asunnossaan.

b w yksittain Onko jokin maalaus tehnyt sinuun vaikutuksen? Mestariteoksen luomiseksi tarvitaan taiteellisen näkemyksen lisäksi välineet, joilla taiteilija saa luotua teoksensa kankaalle sellaisena kuin hän sen on mielessään nähnyt. Jotta musikaaliset mestariteokset saadaan eloon sellaisena kuin musiikintekijä on sen tarkoittanut, tarvitaan äänentoistolaitteet, jotka tuovat herkästi esille jokaisen pienen yksityiskohdan joista muodostuu kokonaisuus, tunteita herättävä ääniteos.

Useiden kuuntelutestien perusteella valikoimme tähän kokonaisuuteen kaiuttimiksi Bowers & Wilkinsin erittäin korkeatasoiset ja 607 S2 Anniversary Edition kaiuttimet sekä huippuluokan Marantz NR1200 integroidun stereo viritinvahvistimen. Lopputuloksen viimeisteli Oehlbachin hopeoidut Silverline kaiutinkaapelit huippuluokan QED Airloc puristettavilla kokometallisilla banaaniliittimillä jotka valmistimme mittojen mukaan myymälässämme käyttäen apuna erityistyökaluja.

Kokonaisuutena saimme luotua äänikuvan joka oli niin herkkä, että sen kautta kuuli äänitteen kaikki musikaaliset yksityiskohdat ja samalla niin täyteläinen, että musiikkielämys kuulosti todella miellyttävältä.

Sokerina kakun päälle oli erittäin kattavat liitäntämahdollisuudet. Edellä mainitun asiakkaamme televisio liitettiin vahvistimen HDMI (ARC) liitäntään jolloin myös television äänentoisto saatiin nostettua aivan uudelle tasolle. Lisäksi vahvistimeen liitettiin olemassa olevat cd soitin ja levysoitin jonka kautta asiakkaamme sai nautittua kattavasta vinyylilevy ja cd levy kokoelmastaan.

Myös netin suorakuuntelumahdollisuuksia pystyttiin hyödyntämään ja löydettiin aivan uusia ja mieleisiä nettiradio asemia, puhumattakaan Spotifyn tuomista kuuntelumahdollisuuksista.

Katso tästä äänentoistopaketti jota tämä artikkeli koskee.

Katso myös lisää äänentoistollisia kokonaisuuksia joita olemme suunnitelleet eri tarpeisiin verkkosivuilta, linkki tästä.

Laadukasta bassotoistoa kotiin

Uudet REL HT sarjan aktiiviset subwooferit kotiin

REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

Uudet HT sarjan MKII aktiivisubwooferit tuottavat jopa 50% enemmän äänenpainetta kuin edeltäjänsä.

REL HT 1003 MK2 radiokulma.fi huoneessa REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

REL HT/1003 MK II 10″ aktiivinen subwoofer 300Wrms

HT/1003MKII (alias “vasara”) tarjoaa mielettömän hyvän suorituskyvyn hintaisekseen ja kokoisekseen.

Jos tilaa on rajalliseti tai et tarvitse isompien mallien korkeampia äänenpainevaroja, niin silloin HT/1003MKII on valintasi. Se on kompakti ja kaunis ja se on yhtä korkealaatuisesti valmistettu kuin isovelimallinsa.

Kokonaan uusi 300 watin Class D vahvistin tarjoaa enemmän suorituskykyä ja se vahvistaa kokonaan uuden CarbonGlas 10″ (250mm) bassoelementin. Tämä yhdistelmä tuottaa petollisen viettelevän bassotoiston ja jopa puolet enemmän äänenpainevaroja kuin edellinen malliversio. Sokerina kakun päälle on se, että kuten kaikki uudet HT subwooferit, siinä on erittäin herkkä vaste musiikin kuunteluun ja HT-Air (myydään erikseen) tarjoaa mahdollisuuden myös langattomaan liitäntään.

REL HT 1003 MK2 radiokulma.fi huoneessa 2 REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

Kun sydämesi sanoo HT/1205… mutta lompakkosi sanoo ei.

Kenties dramaattisin uudistus HT subwoofersarjassa tapahtuu juurikin vaikuttavan HT/1003MKII mallin kohdalla. Kotiteatterikäytössä raa’at äänenpainevarat ovat ratkaisevia tekijöitä ja tekee vaikutuksen kuuntelijaan, vaikka voimaa jäisi vielä reserviinkin. HT/1003MKII mallin kohdalla sen äänenpainevarat ovat jopa 10db enemmän kuin edeltäjämallissaan. Uudelleen säädetyt jakosuotimet mahdollistavat energian kontrolloimisen hallitummin mahdollistaen rajummat räjähdykset kuin koskaan.

Lisäksi kokonaan analoginen PerfectFilter nostaa ja laajentaa matalien äänien toistoaluetta kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla. Lisäksi, analoginen subsonic suodin filtteröi kaikki alle 20hz signaalit pois, jotka saattaisivat vahingoittaa bassoelementtiä.

Kaikki tämä on paketoitu kiehtovasti muotoiltuun pakettiin hienolla korkeakiiltoisella kannella joka sulautuu paremmin kalliimpien T/x ja S sarjojen ulkonäköön. Viimeisimmät kehitysaskeleet elementin, vahvistimen ja jakosuotimien kanssa tarkoittaa että tämä viimeisin kehitysversio on myös erittäin musikaalinen subwoofer.

REL HT 1205 MK2 radiokulma.fi tausta 3 1 REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

REL HT/1205MKII 12″ Aktiivinen subwoofer 500Wrms

HT Sarja on suunniteltu kokonaan uusiksi vastaamaan haasteeseen luoda kohtuuhintainen ja huomattavan suorituskykyinen, puhdas sointinen aktiivisubwoofer. HT/1205MKII yhdistää uuden kevytkartioisen 12″ CarbonGlas elementin, huippusuorituiskykyiseeen 500 watin Class-D vahvistimeen. Tämä yhdistelmä tuottaa uskomattoman dynamiikan joka ulottuu niinkin alas kuin 20 hertsiin.

Vahvistimet kantavat raskaimman taakan kotiteatteri subwoofereissa. REL suunnitteli uudelleen ykkösluokan vahvistimensa ja paransivat huomattavasti sen suorituskykyä, mm. piirilevyjä ja virtamuuntajia parannettiin, jonka lopputuloksena on brutaalin tehokas vahvistin, huomattavalla käyttövarmuudella.

Lisäksi peräti 800 watin MOSFET-tehomodulit tarkoittavat, että tämä vahvistin kulkee vain pintakaasulla 500 watin tehoalueella. Se kykenee tuottamaan leuat loksauttavan suorituskyvyn, unohtamatta silti hienoja musikaalisia yksityiskohtia. Iso ja muhkea äänikuva tekee siitä välittömän klassikon.

REL PerfectFilter jakosuotimet

RELin tulofiltterit ovat tunnettuja koko audiofiilimaailmassa. Ne yhdistävät ultranopeat jakosuotimet, korostusfiltterit jotka tuovat esiin matalien taajuuksien yksityiskohdat ja räjähtävän kuuloiset integroidut limiitterit. Nämä RELin yksinoikeudella valmistamat analogiset piirit ovat RELin “salainen resepti” sekä musiikin kuunteluun ja elokuviin.

Näissä toisen sukupolven aktiivisubwoofereissa, jakosuotimet on entistä hienostuneempia, tarkoittaen sitä, että kuulet entistä paremmin matalien taajuuksien kaikki yksityiskohdat. HT Sarjan uudet subwooferit kuulostavatkin entistä hienostuneemmilta varsinkin musiikilla.

PerfectFilter subsonic jakosuotimet suodattavat lisäksi tarpeettoman matalat taajuudet jolloin kaikki voima pystytään keskittämään tehokkaasti taajuusalueille jossa sitä tarvitaan, tarjoten näin hengästyttävän nopean ja voimakkaan bassotoiston.

htmk2 testit REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.
Vaikuttavat testikrediitit. Vaikka kyseessä onkin verrattain uusi subwoofermalli niin se on herättänyt jo positiivista pöhinää äänentoiston huippuammattilaisten keskuudessa.

Langaton huippukaiutin moderniin sisustukseen

Laadukas äänentoisto osana sisustusta

ELIPSON W35 AKTIIVIKAIUTTIMEN PYÖREÄ DESIGN ON VISUAALISESTI KIEHTOVA JA AKUSTISESTI IHANTEELLINEN MUOTO KAIUTTIMELLE.
w35 maisema edited Laadukas äänentoisto osana sisustusta
W35+ on varustettu neljällä kaiutinelementillä. Tämän rakenteen ansiosta Elipson W35+ pystyy toistamaan stereoäänen ja erittäin laajan äänialueen sijoittamalla diskanttikaiuttimen ja keskiäänen/bassokaiuttimen kummallekin puolelle.

Saatavilla olevat kaiutinmallit: Elipson W35 Langaton Aktiivikaiutin & Elipson W35+ Langaton aktiivikaiutin

Erilaisia tapoja sijoittaa kaiuttimesi

Kaiuttimen ei tarvitse näyttää kaiuttimelta. Voit sijoittaa W35+ kaiuttimen kolmijalkaiselle design jalustalle kuin taulun ja näin se hivelee näkö -ja kuuloaistejasi.

Kaiutin osa elämäntyyliäsi

sijoita se vapaasti sisustuksen mukaan ja nauti loistavasta äänenlaadusta

Ripusta kaiuttimesi katosta kuin valaisin

Elipson Ceiling mount on suunniteltu erityisesti W35+ kaiuttimellesi. Tämän sarjan ansiosta sinun ei tarvitse uhrata tilaa lattialta tai seiniltä ja voit nauttia täyteläisestä äänentoistosta koko huoneessa.

Elipson W35+ Langaton aktiivikaiutin suoratoistolla

Vahvistettua eleganssia. Uudistetussa W35+ mallissa säilytetään sama ainutlaatuinen design kuin W35 mallissa, parantaen korkeaäänien toistoa uuden tyyppisellä silkkikalottidiskantilla, sisältää myös Bluetooth vastaanottimen version 5.0 aptX tuella.

Sen langattomat liitäntämahdollisuudet (WiFi ja Bluetooth) sekä langallinen (Ethernet) liitäntä mahdollistaa välittömän pääsyn miljoonien musiikkikappaleiden online palveluihin erittäin korkealla äänenlaadulla. Elipson Connect sovellus avaa uuden äänentoistomaailman suosituimpien musiikin suoratoistopalveluiden kautta (Spotify, Deezer, Tidal…), lisäksi sovelluksen kautta voit hallita kaikkia kotiverkkoon yhdistämiäsi langattomia Elipson suoratoistokaiuttimia ja toistaa samaa tai eri musiikkia eri huoneissa.

Voit liittää kaiuttimeen olemassa olevat oheislaitteesi kuten television, viihdeboksi, pelikonsolin yms. langallisten liitäntöjen kautta (analoginen / digitaalinen optinen).

Ensiluokkainen äänentoisto uudelleen suunnitelluilla kaiutinelementeillä

W35+ Aktiivinen suoratoistokaiutin sisäänrakennetulla 350 watin d-luokan vahvistimella. W35+ kaiutin toimii yksittäisenä stereokaiuttimena tai voit tehdä kahdesta W35+ kaiuttimesta aidon vasemman ja oikean kanavan, saavuttaen äänentoistoon ainutlaatuista syvyyttä ja erottelukykyä.

Elipson määrittelee pallomaisen kaiuttimen käsitteen uudelleen W35+ kaiuttimellaan. W35+ on varustettu peräti kahdella 16.5cm midtaajuuselementillä sekä kahdella 2.5cm diskantilla, sijoitettuna kaiuttimen kummallekin puolelle stereoasetelmana. Alumiinirengas keskellä sisältää kaiuttimen ohjauspainikkeet ja pallokaiuttimen molemmat sivut on rakennettu ABS materiaalista joka on päällystetty antrasiitin harmaalla akustisella kankaalla.

80 Vuotta erinomaista kaiutinsuunnittelua

Elipsonilla on pitkä historia kaiuttimien suunnittelusta ja valmistamisesta.

Multimoteurista Elipsoniin

Elipsonin historia liittyy erottamattomasti sen toimitusjohtajaan Joseph Léoniin. Perustettu Arts et Métiersissä, hänen kekseliäisyytensä ja ideoimiensa ratkaisujen yksinkertaisuus tekevät hänestä yhden edelläkävijöistä äänentoiston maailmassa. ​ Joseph Léon liittyi Multimoteur-yritykseen vuonna 1946, joka oli tuolloin pieni lelujen sähkömoottoreiden valmistukseen erikoistunut yritys, joka oli ollut olemassa vuodesta 1938 lähtien. Yritys valmisti myös pienoissähkölaitteita, joita käytettiin muuntajien, generaattoreiden ja vaihtovirtageneraattoreiden rakentamisessa. Ensimmäiset Bazinin ja Mr. Latourin tekemät äänitutkimukset suoritettiin vuonna 1940, ja siitä syntyi myöhemmin kuuluisa “BS50 Chambord” -malli: pallo, jossa on elliptinen heijastin. Joseph Léonin tulo yrityksen johtoon vuonna 1948 toi uusia tuulia, ja yhtiö aloitti laajan heijastimien ja resonaattoreiden tutkimuksen. Lopulta vuonna 1951 Multimoteurista tuli Elipson, “ellipsi” ja “poika” (ja siksi se lausutaan “Elipson” eikä “Elipsonne”).

elipson history Laadukas äänentoisto osana sisustusta