Thorens TD 101 A Levysoitin, täysautomaattinen

Saatavuus: Varastossa

549,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Thorens TD 101 A Levysoitin, täysautomaattinen

Thorens TD 101 A on laadukas ja helppokäyttöinen täysautomaattinen levysoitin, joka tekee vinyylilevyjen kuuntelusta vaivatonta.

Levysoittimen sisäänrakennetun RIAA-korjaimen ansiosta sen voi liittää myös laitteisiin, joissa ei ole erillistä levysoitinliitäntää (phono). Lisäksi RIAA-korjain voidaan halutessa kytkeä pois päältä.

Tuotetiedot
Thorens TD 101 A Levysoitin, täysautomaattinen

 
Alun perin vuonna 1883 Sveitsissä perustettu Thorens suunnittelee nykyään huippuluokan levysoittimia Saksassa, säilyttäen kunnioittavasti alkuperäiset suunnitteluperiaatteensa.

 

Thorens TD 101 A on täysautomaattinen levysoitin, joka tekee vinyylilevyjen kuuntelusta nautinnollista. Se on Thorensin perinnettä jatkaen suunniteltu avaamaan uusi luku äänentoistossa. Pieni ja tyylikäs, tämä musta kaunokainen varmistaa kitkattoman musiikin toiston.
 

Levysoittimessa on hiljattain kehitetty alumiininen äänivarsi, joka pitää sisällään valmiiksi asennetun Audio Technican AT3600 -äänirasian. Sisäänrakennettu RIAA-korjain tekee liittämisestä nykyaikaisiin äänijärjestelmiin helppoa, myös sellaisiin jossa ei ole levysoitinliitäntää. Thorens TD 101 A:ta on saatavana mustana, ja se on kruunu hienolle musiikkikokemukselle.

 

Tämä on täydellinen levysoitin sinulle, joka haluat nauttia helposti vinyylilevyjen tuomasta lämpimästä äänestä. Thorens TD 101 A yhdistää perinteen ja modernin teknologian, tarjoten sinulle laadukkaan ja vaivattoman musiikkielämyksen.Lue lisää
Sulje

Thorens TD 101 A on hienostunut täysautomaattinen levysoitin, joka jatkaa Thorensin yli vuosisadan mittaista levysoitinperinnettä. Uudelleen kehitetty mekaniikka takaa, että musiikin toisto on saumatonta ja kitkatonta.

 

 

Levysoittimessa on kevyt alumiininen äänivarsi, jossa on valmiiksi asennettu Audio Technican AT3600 -äänirasia. Sisäänrakennettu phono-vahvistin mahdollistaa helpon liittämisen moderniin äänentoistojärjestelmään. Musta mattaviimeistely antaa laitteelle tyylikkään ulkonäön, ja sen kompakti koko sopii helposti mihin tahansa tilaan.

Toiminta: Täysautomaattinen
Voimansiirto: Sisäinen hihna
Moottori: Elektronisesti ohjattu tasavirtamoottori
Nopeudet: 33-1/3, 45 rpm (elektronisesti valittavissa)
Levylautanen 12“ Valualumiini
Äänirasia: Audio Technica AT3600
Phono-vahvistin: Kyllä (kytkettävissä MM)
Sammuu automaattisesti
Virtalähde: Ulkoinen verkkosovitin (110-230 V, 50-60 Hz)
Mitat: 420 x 141 x 360 mm (L x K x S)
Paino: 5,4 kg
Viimeistely: Musta
Toimitus sisältää: Verkkosovitin, pölykansi (akryyli), RCA-kaapelit, käyttöohjeet