Soundcraft Signature 12 Mikseri

Saatavuus: Kysy lisää

422,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Soundcraft Signature 12 Mikseri DSP:llä

Laadukas 12-kanavainen mikseri upeilla Lexicon kaikuefekteillä ja dbx kompressorilimiitterillä kriittisimmissä kanavissa.

Soundcraft  Signature-mikserisarjan tuotekehityksessä on kuunneltu markkinoiden tarpeita herkällä korvalla ja poimittu sen mukaan ominaisuuksia Soundcraftin yli 40 vuoden historiasta – säilyttäen silti hintalapun kuluttajaystävällisellä tasolla.

Mikserissä on Master lähdön lisäksi rinnalle Group 1-2 lähdöt johon voit valita saman tai eri äänilähdön eri tulokanavista, voit lisäksi valita onko Group 1-2 lähtö stereona vai summattuna mono signaalina.

Tuotetiedot
Signature-sarjan etuaste on peräisin Ghost-studiomiksereistä:

Tarjoten alhaisen kohinatason ja dynaamisen soundin kattavalla headroomilla sekä 100 Hz bassoleikkurin.
Taajuuskorjain on peräisin Sapphyre-sarjasta:

Lähes poikkeuksetta taajuuskorjailussa korostuksiin halutaan käyttää leveää Q-arvoa kun taas vaimennettaessa halutaan pureutua kapeampaan kaistaan. Sapphyren asymmetrinen taajuuskorjain toimii juuri näin, jolloin käyttäjä saa täysparametrisen käyttökokemuksen puoliparametrisen helppokäyttöisyydellä.
GB-sarja tunnetaan signaalireitin monipuolisuudesta:

Tästä periytyy joustavat pre/post -mahdollisuudet, subgroupit ja mahdollisuus käyttää auxia samaan aikaan niin monitorointiin kuin sisäisen kaikulaitteen ruokkimiseen.
dbx tunnetaan kompressoinnin keksijänä

Niinpä mikserien kriittisimmät kanavat on varustettu kiinteällä kompressorilimitterillä, joka voidaan kytkeä päälle yhdellä painikkeella. Tällöin dbx-piiri käsittelee signaalia noin 7:1 –kompressiosuhteella tehden signaalista joko soundillisesti paksumpaa tai kevyemmällä gain-asetuksella käytettynä suojellen signaalitietä yllättäviltä transienttipiikeiltä.
Lexicon on laadukkaiden kaikujen synonyymi

Signaturesta löytyy uusi Lexiconin kaikuprosessori live- ja studiokäyttöön sopivilla algoritmeilla varustettuna.
USB-äänitys

Ensimmäistä kertaa Soundcraftin historiassa analogimiksereihin on yhdistetty USB-äänitys- ja toistomahdollisuus. Signaturen perusversiot hallitsevat tietokoneeseen kytkettynä stereoäänityksen ja MTK-mallit moniraitaisemman (12/22) taltioinnin. Kaikissa malleissa on myös USB power out-portti, johon voi kytkeä mikserivalon tai vaikkapa älypuhelimen latautumaan.
Mukaan Ableton Live Lite-ohjelma

Kaikkien mikserien mukana tulee Ableton Live Lite-ohjelma (Win/OSX). Sekvensseriohjelman taltioima signaali on mahdollista lähettää takaisin mikseriin analogista käsittelyä ja summaamista varten ja ajaa masterbussin kautta valmiina stereoraitana takaisin. Signaalireititys valitaan helposti kanavakohtaisella painikkeella, joten ns. "vanhan liiton miehetkin" ottavat asian helposti haltuun. MTK-mallien USB-lähettää signaalia koko ajan tietokoneelle ja valitsemalla kanavan lähteeksi USB, voidaan kanavia myös efektoida Ableton Liven efekteillä latenssin ollessa tietokoneesta riippuen jopa vain 4ms. Käyttömahdollisuudet ovat siis loputtomat teknokeikkailusta kirkkokuoron äänitykseen.

Tekniset tiedot

Kanavat 12
Soundcraft Ghost Etuvahvistimia 8
Soundcraft Sapphyre Ekvalisaattori, 3-taajuuksinen (mid-taajuuksissa portaaton taajuusalueen valinta)
Tulot jotka varustettu DBX Limiitterillä, 2
Lexicon Efektit, Single Engine
USB Liitäntä, 2-sisään / 2-ulos
Auxit, 3
Alaryhmät kanaville, 2 mono / 1 stereo
Liukusäädin 60mm
Lue lisää
Sulje