Rotel RAS-5000 Striimaava vahvistin

Saatavuus: Varastossa

alk.2 999,00€


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rotel RAS-5000: Tehokas streamaava stereovahvistin HDMI ARC -liitännällä

Integroitu streamaava Rotel RAS-5000 vahvistin tarjoaa loistavaa äänenlaatua ja tehokkuutta. Peräti 220 wattia (4Ω) puhdasta AB-luokan tehoa, kiitos Rotelin itse tuottaman massiivisen lineaarisen virtalähteen.

Spotify Connect, Tidal Connect ja Internet-radio suoratoistotuki. Suoratoista musiikkia myös mistä tahansa striimauspalvelusta, joka on saatavilla tietokoneellasi, tabletillasi tai mobiililaitteellasi Airplay 2:n, Google Castin, Roonin tai aptXTM HD Bluetoothin kautta.

RAS-5000 on täydellinen yhdistelmä edistynyttä audioteknologiaa ja modernia käytännöllisyyttä

Tuotetiedot
Rotel RAS-5000: Tehokas streamaava stereovahvistin HDMI ARC -liitännällä

 

Rotel RAS-5000 on uusi mittapuu huippuluokan äänenlaadulle ja tehokkuudelle. Tämä integroitu stereovahvistin on suunniteltu tarjoamaan vaikuttavaa 220 watin Class AB tehoa 4 ohmin kuormaan, ja sen erityisvalittu virtalähde takaa äänen, jossa yhdistyvät syvä basso ja poikkeuksellinen äänen selkeys.

 

Laite on varustettu premium luokan ESS DAC:lla, joka tukee jopa 32-bittistä/384kHz PCM-digitaalitoistoa, varmistaen musiikin toiston äärimmäisellä tarkkuudella. Laaja liitäntävalikoima, mukaan lukien HDMI ARC, mahdollistaa monipuolisen käytön televisiosta suoratoistopalveluihin. RAS-5000 ei ole vain vahvistin – se on äänen taideteos.

 

Musiikin suhteen RAS-5000 tukee Spotify Connect, TIDAL Connect, Airplay 2, Roon (Roon-Ready), Google Cast, Qobuz ja tuhansia internet-radiokanavia.  Perinteisiä liitäntöjä ovat digitaaliset tulot (koaksiaali/optinen), analoginen RCA stereotulo ja langaton aptX HD Bluetooth liitäntä. PC-USB -liitäntä tukee PCM- ja native MQA- ja MQA Studio -dekoodausta.

 

 

Lue lisää
Sulje

Kuten kaikki Rotelin vahvistimet, RAS-5000 on rakennettu massiivisen lineaarisen virtalähteen ympärille, joka sisältää räätälöidyn rengassydänmuuntajan.

Tämä ratkaisu kustomoidulla virtalähteellä, varmistaa minimaaliset häiriötasot ja maksimoi virransyötön kriittisille piireille. Tämä mahdollistaa sen, että RAS-5000 tuottaa vaikuttavat 220 wattia Class AB -tehoa 4 ohmin kuormaan ja 140 wattia 8 ohmin kuormaan.

Ylimitoitettu virtalähde varmistaa erittäin matalat häiriötasot kaikille kriittisille komponenteille ja vahvan virransyötön vahvistimen päätetransistoreille, tuottaen syvää, hallittua bassoenergiaa poikkeuksellisen luotettavalla äänikuvalla.

Tyylikäs RAS-5000 on saatavana sekä tyylikkään mustana että hienostuneen hopeisena, sulautuen saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä takaa vaivattoman käytön.

Tekniset tiedot

Teho: 220 W / ch (4 ohmia), 140 W / ch (8 ohmia)
Kokonaisjänniteharmoninen vääristymä (THD): < 0,03%
Liitännät: HDMI ARC, Coaxial, Optical, RCA Analog, Bluetooth, PC-USB
DAC: Premium ESS DAC (32-bit/384kHz)
Mitat (L × K × S): 431 x 144 x 425 mm
Paino: 15.7 kg
Virrankulutus: 380 W (toiminnassa), <0.5 W (valmiustila)
Taajuusvaste: 10 Hz – 100 kHz (±0.5 dB)
Signaali-kohinasuhde (S/N): 103 dB (linjataso), 105 dB (digitaalitulot)
Vaimennuskerroin: 290
HDMI tuki: eARC toiminto
Roon Ready
Eurooppa (230 V, 50 Hz)