Rotel A11Mk2 Integroitu stereovahvistin

Saatavuus: Varastossa

alk.799,00€


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rotel A11Mk2 Integroitu stereovahvistin

Integroitu stereovahvistin Rotel A11MKII tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja monipuoliset liitännät musiikin ystäville jotka haluavat parantaa kuuntelukokemustaan.

Sisältää analogiset ja digitaaliset liitännät korkealaatuisella Texas Instruments 32-bit/384kHz D/A muuntimella. Voit liittää siihen levysoittimesi lisäksi langattoman AptXTM HD Bluetooth äänilähteen.

Rotel A11MKII tuottaa vakuuttavat 50 wattia kanavaa kohden Class A/B -tehoa 8 ohmin kuormaan ja vieläkin suurempaa tehoa vaativampii kaiutinkuormiin.

Tuotetiedot
Rotel A11Mk2 Integroitu stereovahvistin

 

Avainominaisuudet

 

Tehokas: Tarjoaa 2 x 50 wattia vaikuttavaa luokan A/B -tehoa 8 ohmin kuormaan.
Monipuolinen liitettävyys: Sisältää Bluetoothin aptXTM HD- ja AAC-tuella, liitäntämahdollisuudet analogisille ja digitaalisille lähteille, sekä MM phono-liitännän levysoittimelle.
Korkealuokkainen äänenlaatu: Texas Instrumentsin 32-bittinen/384kHz DAC varmistaa huippuluokan digitaali-analogi muunnoksen.
Ainutlaatuinen virtalähdeinnovaatio: Multitap muuntaja erottaa herkät äänipiirit korkeavirtaisesta vahvistinosiosta, vähentäen kohinaa ja ei-toivottua säröä.
Käyttäjäystävällinen: Intuitiivinen etupaneelin asettelu, IR-kaukosäädin, kuulokeliitäntä, irrotettava virtajohto, 12V trigger lähdöt ja automaattinen virrankatkaisu.
Tyylikäs muotoilu: Saatavilla sekä mustana että hopeana, sopii monenlaisiin asennuksiin.
Lue lisää
Sulje

 

Rotel A11MKII on integroitu stereovahvistin, joka tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän tehoa ja liitettävyyttä musiikin ystäville, jotka haluavat parantaa kuuntelukokemustaan. Laite sisältää myös kaukosäätimen.

Vahvistin perustuu lineaariseen virtalähteeseen, jossa on massiivinen, Rotelin itse valmistama toroidaalinen virtamuuntaja. A11MKII tuottaa vakuuttavat 50 wattia kanavaa kohden luokan A/B -tehoa 8 ohmin kuormaan ja vieläkin suurempaa tehoa vaativiin kaiutinkuormiin.

Rotelin ainutlaatuiset virtalähdeinnovaatiot ja kriittinen piirilevyjen sijoittelu tarjoavat fyysistä ja sähköistä erottelua, mikä alentaa kohinaa ja lisää musiikillista dynamiikkaa. A11MKII:n multitap muuntaja toimittaa virtaa herkille matalajännitepiireille ja korkeavirtaiselle vahvistimen lähtövaiheelle itsenäisesti, eristäen signaalitien häiriöistä ja vähentäen ei-toivottua säröä. Tämä äänentoisto edellä lähestymistapa suunnittelussa tukee nopeita siirtymiä ja tarjoaa ilmavan, avoimen musiikkiesityksen.

 

 

INTEGROITU VAHVISTIN A11MKII

Sekä analogiset että digitaaliset lähteet ovat tervetulleita, kolmella linjatasoisen RCA-tulolla, koaksiaalisilla ja optisilla digitaalisilla tuloilla, Moving Magnet Phono -liitännällä ja aptXTM HD Bluetoothilla. Etupaneelissa on 6.3mm:n kuulokeliitäntä omalla kuulokevahvistimella kuulokkeilla kuuntelua varten.

Intuitiivinen etupaneelin rakenne sisältää äänenvärisäätimet bassolle, diskantille ja tasapainolle sekä lähdelähtövalitsimet varmistavat, että A11MKII vahvistinta on helppoa käyttää myös lähietäisyydeltä. Mukana toimitettu IR-kaukosäädin ohjaa moottoroitua analogista äänenvoimakkuudensäädintä, mikä helpottaa käyttöä kuuntelupaikasta.

Käyttäjäystävälliset ominaisuudet, kuten irrotettava IEC-virtajohto, kaksi 12V trigger lähtöä, tukevat kaiutinterminaalit ja signaalin tunnistava automaattinen virta päälle/pois -toiminto varmistavat yhteensopivuuden minkä tahansa asennuksen kanssa. A11MKII on saatavilla sekä mustana että hopeana.

Tekniset tiedot

Teho: 50 wattia / kanava (8 ohmia), 62 wattia / kanava (4 ohmia)

Kokonaisharmoninen särö:
Alle 0.03%
Intermodulaatio särö: Alle 0.03% (60 Hz: 7 kHz, 4:1)

Taajuusvaste
Phono-tulo: 20 Hz – 20 kHz, -0.5 dB, +0.3 dB
Linjatasotulot: 10 Hz – 100 kHz, -0.5 dB, +0.05 dB

Vaimennuskerroin: 120 (20 – 20,000 Hz, 8 ohmia)

Tulon herkkyys / impedanssi
Phono-tulo: 1.6 mV / 43 k ohmia
Linjatasotulot: 130 mV / 45 k ohmia

Tulon ylikuormitus
Phono-tulo: 50 mV
Linjatasotulot: 4 V

Äänenvärisäädöt
Basso / Diskantti: ± 6 dB @ 100 Hz / 10 kHz

Signaali-kohinasuhde (IHF “A” painotettu)
Phono-tulo: 85 dB
Linjatasotulot: 90 dB

Virtaliitäntä: 230 V, 50 Hz
Tehonkulutus: 150 wattia
Valmiustilan tehonkulutus: Alle 0.5 wattia

BTU (4 ohmia, 1/8 tehosta): 450 BTU/h

Mitat (LxKxS): 430 x 73 x 347 mm
Etupaneelin korkeus: 60 mm
Paino (netto): 6.8 kg

Viimeistely: Musta ja hopea