Rockford Fosgate PMX-CAN väyläohjain

Saatavuus: Varastossa

199,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rockford Fosgate PMX-CAN väyläohjain

PMX-CAN-liitäntä mahdollistaa yhteenliittämisen PMX-8BB-merilähdeyksikön ja monitoiminäytön (MFD) välillä käyttämällä NMEA2K-viihdestandardia.

Tuotetiedot
Rockford Fosgate PMX-CAN väyläohjain


 

Tämän käyttöliittymän avulla voit ohjata lähdeyksikön perustoimintoja suoraan valituilta MFD (Multi-Function Display) -kumppaneilta, kuten toisto, tauko, seuranta ylös/alas ja lähteen vaihto sekä lisätoimintoja ja lähdekohtaisia ​​vaihtoehtoja.

 

Suuremmat marine viihdejärjestelmät on usein keskitetty monitoiminäytön (MFD) ympärille käyttämällä NMEA2K-standardien mukaisesti määritettyä ohjelmistoa. Jotta voimme paremmin liittää PMX-sarjan lähdeyksikkömme näihin järjestelmiin, olemme luoneet PMX-CAN-liitäntämoduulin.

 

Tässä moduulissa on plug and play -liitäntä, joka mahdollistaa liitettävyyden PMX-8BB piilotettuun digitaaliseen vastaanottimeemme ja näihin valikoituihin MFD-järjestelmiin. PMX-CAN muuntaa MFD-järjestelmän komennot muotoon, jonka PMX-8BB ymmärtää, jolloin voit ohjata yksikköä etänä ja saada suoraa tietoa äänivalinnasta ja lähteestä.

 

Käyttöliittymä mahdollistaa sekä perus- että edistyneiden radiotoimintojen, kuten tehon, äänenvoimakkuuden ja lähteen valinnan, sekä radion, Bluetoothin, Pandoran, SiriusXM- ja USB-tulojen lähdekohtaiset toiminnot. Tämän avulla voit tehdä muutoksia ja säätöjä audiojärjestelmään ilman, että sinun tarvitsee mennä itse lähdeyksikköön.
Lue lisää
Sulje
  • Power On/Off control
  • Input Source Selection
  • Play/Pause, Track/Tune/Seek Up/Down Function
  • Master/Subwoofer/Zone Volume Control
  • Zone Source Selection/Renaming Capability
  • Balance/Fade, EQ Preset Adjust, Filter Freq. Adjustment
  • Dimensions (H x W x D): 44 x 111.4 x 89 mm