REL T/9x Aktiivinen subwoofer 10″ + passiivisäteilijä, Rosso Corsa

Saatavuus: Varastossa

1 699,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

REL T/9x Aktiivinen subwoofer 10″ + passiivisäteilijä, Rosso Corsa

Koe Rosso Corsan viehätys, ikoninen punainen värisävy, joka komistaa tunnetuimpia italialaisia urheiluautoja. Kun tämä eloisa värisävy kohtaa rakastetun T/9x-mallin ja lisäksi sitä täydentävät upeat kromijalat sekä logot, tuloksena on Rel T/9x Red. Mutta kyse ei ole vain estetiikasta. Sen sulautuvan ulkopinnan sisältä löytyy uudistettu elementti, jossa on lujitettu hiilikuituinen keskikartio, joka optimoi jäykkyyden ja vähentää liikkuvaa massaa parantaen suorituskykyä.

Tilaa omasi nyt, sillä tämä erikoisjulkaisu on tarjolla vain rajoitetun ajan!

REL T/9x Red tarjoaa voimakaan sekä matalan bassotoiston. Rakenteeltaan siinä yhdistyy sama ainutlaatuinen muotoilu, kuin suuremmissakin REL-malleissa. Tehopuolesta vastaa AB-luokan 300 wattinen vahvistin.

T/9x Red aktiivisubwoofer soveltuu erinomaisesti keskisuurten tai suurten lattiakaiuttimien pariksi stereo- tai kotiteatteri käyttöön

AB-Luokan vahvistin 300 wattia jatkuva teho, alarajataajuus 28hz (-6db huoneessa). Tuloliittimet: Neutrik Speakon, 1xRCA, 1xLFE.

Tuotetiedot
REL Rosso Corsa urheilullinen subwoofer


Nopeuden ja äänen sinfoniaa

Rosso Corsan viehätys.  Sävy, joka on synonyymi maailman ikonisimmille italialaisille urheiluautoille - T9x Red erottuu paitsi subwooferina, myös testamenttina esteettisen eleganssin ja ääniexpertisen sulautumisesta. REL:n loistokkaassa perinteessä tämä malli näyttää selkeän yhtymäkohdan äänitekniikan ja designin välillä. Jokainen yksityiskohta, sen tarkka käsityö ja edistyneet suoritusominaisuudet, resonoi ylellisyydellä ja hienostuneisuudella. Audiofiileille, design-intoilijoille tai niille, jotka arvostavat yleillisyyttä, T9x Red tarjoaa kuuntelukokemuksen, joka on yhtä syvä ja lumoava kuin sen visuaalinen karisma.

Taidokkaasti luotu hurmaamaan

Jokainen T/x-malli huokuu virtaviivaisista muotoilua ja moitteetonta käsityöstä. Mutta T/9x Redillä olemme menneet vielä askeleen pidemmälle. Seitsemän kerrosta Italian Racing Red sävyä.  Halutun viimeitelyn saavuttaminen vaati yli vuoden kehitystyön. Juuri hienovaraiset yksityiskohdat leimaavat tätä mallia - päällä olevan tunnuksen asemointiin kuluu kolme päivää ja jokainen jalka käy läpi kolmipäiväisen kromausprosessin. Yksityiskohdat tekevät REL:stä erottuvan.

Jokaisen RELin Sydän

REL:n olemus piilee sen elementissä, joiden kehittämiseen panostetaan valtavasti huolellisuutta ja asiantuntemuta, suunnittelusta viimeistelyyn.
T/9x Redin elementti ei ole poikkeus. Olemme päivittäneet sen kriittisen keskikupin hiilikuidulla, parantaen sen jäykkyyttä paremman bassoartikulaation saavuttamiseksi. Vähentämällä sen painoa 10 grammalla olemme saavuttaneet nopeamman vasteen ja huomattavan 1,2 dB:n lisäyksen ulostulossa, tehdessämme T/9x:stä nopeamman ja dynaamisemman.

Vahvistettu Tunne

T/9x Redin vahvistin kuvastaa voimaa ja tarkkuutta 300 watin luokan A/B monoblokillaan. Luotettavien mosfet-suunnitelmien avulla integroiduilla jäähdytyslevyillä, nämä vahvistimet ovat olleet Serie T:n lippulaivana vuodesta 2007 lähtien. Lähes 90 000 yksikköä liikkeellä - ja useimmat päivittäisessä käytössä - olemme erittäin ylpeitä niiden suorituskyvystä ja luotettavuudesta.

Yksinoikeus Kohtaa Erinomaisuuden

Iskevän punaisen sävynsä, kiillotettujen kromiosiensa ja virtaviivaisen hiilikuituisen keskikupin ansiosta T/9x Red ei ole pelkästään visuaalinen mestariteos, se myös parantaa suorituskykyä verrattuna tavalliseen T/9x:ään. Suunnittelija, John Hunter, sukeltaa syvemmälle sen suunnitteluun paljastaen sen huolellisen yksityiskohtaisuuden, joka asettaa T/9x Redin omalle tasolleen.

Lue lisää
Sulje
  • Tyyppi: Suljettu, alaspäin suunnattu 10″ passiivisäteilijä
  • Elementti : 10″ / 254mm pitkäiskuinen, teräsrunko
  • Alarajataajuus: -6bB @ 28Hz
  • Tuloliittimet: Hi Level Neutrik Speakon, 1 x RCA, 1 x LFE
  • Teho: 300 wattia (RMS)
  • Vaiheenkääntökytkin: 0 tai 180 astetta
  • Vahvistimen tyyppi: AB -luokka
  • Suojauspiiri: Täysin elektroninen SET-SAFE
  • Mitat: 370 x 340 x 393 mm
  • Paino: 20,6 kg