Roberts Radio Rambler BT Stereo Retroradio

Saatavuus: Varastossa

279,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Roberts Radio Rambler BT Stereo Retroradio

Kevyt matkaradio, toimii paristoilla / sähköllä (4 x AA paristot, ei sis. toimitukseen).

Rakastetun Rambler radion päivitetty stereoversio. Alkuperäistä 1970-luvun suunnittelua kunnioittava retroradio nykyaikaisilla ominaisuuksilla ja hyvällä äänenlaadulla, nyt kahden kaiutinelementin kautta.

Bluetooth liitännän kautta voit käyttää radiota puhelimen, tabletin tai vaikkapa tietokoneen lisäkaiuttimena. Kantokahvasta radiota on kätevää kantaa mukana vaikkapa terassille tai parvekkeelle tai ulos piknikille.

Vieraile Robertsradio.fi maahantuonnin sivustolla ja tutustu tarinaan tuotemerkin takana

Tuotetiedot
Roberts Radio Rambler BT Stereo Retroradio

 

Rakastettu Roberts Radio Rambler esiteltiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla ja ilonamme onkin esitellä Rambler radion uusin versio stereo äänentoistolla kahden erillisen kaiuttimen kautta. Nykyaikaan päivitetty versio ikonisesta suosikkiradiosta lisättynä Bluetoothilla ja digitaalisella radiolla.

 

Mahtavan näköinen ja kevyt paristoilla ja/tai verkkovirralla toimiva radio jossa DAB/DAB /FM radio (DAB ei kuulu Suomessa). Luonnolliset ja korkealaatuiset materiaalit miellyttävät sekä näkö että kuuloaisteja, korkealaatuinen keinonahkaverhoilu (eri väreissä) etupaneelissa ja aidot puupaneelit sivuissa.

 

Vintage tyyli
Rambler muotoiluun on otettu piirteitä alkuperäisestä 1970-luvun Rambler radiosta, lisäten siihen modernit ominaisuudet joten se sisältää viimeisimmän teknologian monissa trendikkäissä värivaihtoehdoissa.

 
Lue lisää
Sulje

Askel stereoäänentoistoon

Rakastetun Rambler radion päivitetty stereoversio laajentaa äänentoiston stereoksi kahden erillisen kaiutinelementin kautta. Kristallinkirkas äänentoisto jossa on iskevyyttä ja ripaus lämpöä käärittynä tyylikkääseen retro pakettiin.

 

Kuuntele omaa musiikkiasi
Suoratoista helposti musiikkia puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneeltasi, langattomasti (Bluetooth) tai langallisesti (3.5mm AUX). Luo Bluetooth pariliitos helposti Rambler stereo radioosi, joka toimii laitteesi korkealaatuisena lisäkaiuttimena.

 

Nauti lempiradioasemistasi
Valitse suosikkiradioasemasi ja tallenna se muistiin, radiossa on jopa 20 muistipaikkaa joten voit kuunnella suosikkiasemaasi helposti muutamalla napin painalluksella.

 

Herää lempiradioasemaasi
Ramble BT Stereo sisältää monipuolisesti erilaisia herätystoimintoja ja uniajastimen, joten se soveltuu mahtavasti yöpöydälle. Valitse radioasema jolta haluat herätyksen ja aloita päiväsi täydellisesti. Sen kompaktien ulkomittojen ansiosta se sopii täydellisesti yöpöydälle.

 

Ota musiikkisi mukaasi
Rambler BT Stereo on kevyt ja helppo ottaa mukaan, joten voit nauttia mielimusiikistasi sisällä tai ulkona, vaikkapa puutarhassa. Mahdollisuus kuunnella musiikkia langattomasti jopa tuntikausia. Paristoilla (myydään erikseen) kuunteluaikaa langattomasti jopa 80 tuntia.

 

 

Ominaisuudet

Sisäänrakennettu radio FM/DAB/DAB (DAB ei kuulu Suomessa)
Bluetooth liitäntä Musiikin suoratoistoon langattomasti
Kuulokeliitäntä 3.5mm Jakkiliitäntä kuulokkeille
Äänilisälaitetulo 3.5mm Aux liitäntään voit kytkeä ulkoisen äänilähteen kuten puhelin, tietokone, televisio yms.
Ohjelmoitava herätys Valittavissa summeri tai herätys radioasemalta
Säätimet radiossa Helppokäyttöiset säätimet ja valitsimet radion päällä
Verkkovirtaliitäntä Muuntaja sisältyy toimitukseen
Eco Tila Säästää virtaa
Kantohihna Nahkamainen
Paristokäyttöinen (4xAA paristot, ei sis. toimitukseen)
Ulkomitat: 235 x 142 x 94 (lxkxs, mm)