Radiokulma Vintage HiFi Stereopaketti

Saatavuus: Varastossa

1 899,00 /srj


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Radiokulma Vintage HiFi Stereopaketti LEAK Wharfedale

Alunperin vuonna 1965 esitellyn Wharfedale jalustakaiuttimen ja vuonna 1963 esitellyn Leak stereovahvistimen modernisoidut versiot kunnioittavat vuosikymmenien hifi perinteitä nykyaikaisilla kuunteluominaisuuksilla ja liitännöillä.

Suunnittelimme aidon stereo äänentoistopaketin josta huokuu menneiden vuosikymmenien legendaarisimpien hifi tuotteiden henkeä nykyaikaisella soundilla ja kattavilla liitännöillä, mukaanluettuna Bluetooth langaton äänentoisto!

Tuotetiedot
Radiokulma Vintage HiFi Stereopaketti


 

Wharfedal Linton Heritage 3-tie Jalustakaiutin, pähkinä

 

Edustaa Wharfedalen ikonisimpia malleja valmistajan pitkän historian ajalta. Tähän malliin tiivistyi Wharfedalen kaikki osaaminen 60-, 70- ja 80-luvuilla, sen juurten ulottuessa vuoteen 1965.

 

Alkuperäinen Linton on tunnettu lämpimästä, runsaasta ja luonnollisesta äänenlaadusta, uusi Linton säilyttää nämä tunnusmerkit lisäten ääneen avoimuutta ja yksityiskohtia joka elävöittää musiikkisi uuteen kukoistukseen.

 

LEAK Stereo 130 Integroitu HiFi Vintage vahvistin, Bluetooth, Pre-Outeilla, pähkinä


 

Vuonna 1963 julkaistun legendaarisen Stereo 30 vahvistimen uudelleensuunniteltu versio nykyaikaisilla ominaisuuksilla ja loistavalla äänenlaadulla.

 

Stereo 130 On täydellisesti varustettu modernien musiikinkuuntelijoiden tarpeita vastaavaksi, kuuntelet sitten musiikkia vinyyleiltä tai digitaalisesti streamattuna Bluetoothin kautta, niin rakastut sen mahtavaan äänentoistoon ja upeaan viimeistelyyn.

 
Lue lisää
Sulje