Pro-Ject Pick It PRO Balanced äänirasia

Saatavuus: Kysy lisää

199,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject Pick It PRO Balanced äänirasia

Tämä ainutlaatuinen MM-äänirasia erottuu täysin muista balansoidulla rakenteellaan, tarjoten optimaalisen suorituskyvyn.

Yhdessä Pro-Ject Phono Box S3 B- ja Phono Box DS3 B -RIAA korjaimen kanssa se tarjoaa täyden hyödyn, tuoden esille äänen parhaat ominaisuudet. Kevyt ja laadukas, tämä äänirasia on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista äänenlaatua.

Tuotetiedot
Pro-Ject Pick It PRO Balanced äänirasia

 

Todellinen balansoitu yhteensopiva MM-äänirasia

 

Eloisa ja voimakas äänellään sekä korkealla dynaamisella alueellaan. Uudenlainen Pick it PRO Balanced -äänirasia on ensimmäinen laatuaan. Se on uudistettu versio Pick it PRO:sta, joka mahdollistaa "True Balanced" -signaalinsiirron. VALMISTETTU EUROOPASSA.

 

Olemme aina etsineet parasta hinta-laatusuhdetta täydellisen valmistuslaadun ja "Made in Europe" -tunnuksen kanssa.

 

Tämän vuoksi päätimme tehdä yhteistyötä Ortofonin kanssa kehittääksemme ainutlaatuisen valikoiman äänirasioita. Ortofonin erinomaisten valmistustaitojen ansiosta pystyimme tuottamaan hyvin erityisen äänirasian: Pick it PRO.

 

BALANSOITU LIITÄNTÄ

Balansoidun liitännän suuri etu on kyky poistaa kerättyä melua ja häiriöitä. "True Balanced" -kaapelivalikoimamme tarjoaa sinulle täydellisen kaapelin liittääksesi levysoittimesi joko Phono Box S3 B:hen tai Phono Box DS3 B:hen.

 
Lue lisää
Sulje

Valmistajan intensiiviset tutkimus-, kehitys- ja kuuntelutestit ovat olleet tarpeen, jotta on saatu toivotunlaiset ominaisuudet uudesta Pick it PRO MM äänirasiasta.

 

EROAVAISUUDET ÄÄNENLAADUSSA

Äänirasiat ovat sähkömekaanisia muuntajia, joissa mekaaninen energia muunnetaan sähköiseksi signaaliksi. Todellinen ero äänessä tapahtuu täällä. Musiikin väri ja elämä tulevat rasiasta.

Et voi arvioida äänirasiaa katsomalla vain yhtä tiettyä osaa. Kokemus ja hienosäätötaide tekevät rasiasta ainutlaatuisen ja erityisen. Komponenttien täydellinen yhdistelmä on avain Pick it PRO: n suuren karismaattisen äänen saavuttamiseen.

Äänirasian toimintaperiaate: MM (liikkuva magneetti)
Lähtöjännite 1 kHz:ssa: 4 mV
Kanavien erotus 1 kHz:ssa: 22 dB
Seurantakyky 315 Hz:ssa: 70 µm
Taajuusvaste: 20 – 20 000 Hz +/- 2 dB
Neulan tyyppi: Elliptinen
Neulan kärjen säde: r/R 8/18 µm
Seurantavoima, alue: 1,8 – 2,2 g (mN)
Suositeltu seurantavoima: 2,0 g (mN)
Seurantakulma: 20°
Sisäinen impedanssi, tasavirtavastus: 750 ohmia
Sisäinen induktanssi: 450 mH
Suositeltu kuormitusvastus: 47 kOhmia
Suositeltu kuormituskapasitanssi: 150-300 pF
Äänirasian paino: 7,2 g