Tangent PowerAmpster II Päätevahvistin 100W / 200W

Saatavuus: Varastossa

269,90 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tangent PowerAmpster II Päätevahvistin

Monipuolinen Tangent PowerAmpster II soveltuu kaikkiin tarpeisiin. 100 Wattia per kanava stereona ja 200 Wattia per kanava monona, vahvistimesta joka on kuitenkin niin pieni, että se sopii avoimen kämmenesi päälle.

Yhdistä se esivahvistimeen kuten Tangent PreAmp II ja nauti voimasta jolla ajat käytännössä minkälaisia kaiuttimia tahansa joko stereo tai sillatussa mono tilassa.

Vahvistimessa on tulot joko balansoituna (XLR) tai linjatulona (RCA).

Tuotetiedot
Tangent PowerAmpster II Päätevahvistin

 

Tangent PowerAmpster II on äärimmäisen monipuolinen ja sitä voidaan käyttää monenlaisissa äänentoistosovelluksissa. Etuvahvistimeen kuten Tangent PreAmp II yhdistettynä, voit ajaa käytännössä minkälaisia kaiuttimia tahansa stereo tai sillattussa mono tilassa. Vaihtoehtoisesti PowerAmpster II on ihanteellinen usean huoneen tehovahvistimeksi. Liitä monikanavainen esivahvistin, niin PowerAmpster II pystyy ohjaamaan valitsemiasi kaiuttimia missä tahansa huoneessa. Toinen mahdollinen käyttö on yläkaiuttimien L/R-päivitys kotiteatterijärjestelmille

 

Tehokasta äänentoistoa

 

Jopa 100 wattia per kanava, PowerAmpster II on tarpeeksi tehokas ajamaan monenlaisia kaiuttimia. Sen korkea ulostuloteho tekee siitä ideaalisen isoihinkin huoneisiin. Korkealaatuinen virtalähde tuo musiikkiin tarvittavaa "potkua", on kyseessä sitten klassinen musiikki, rock tai pop.

 

Huom. Päätevahvistimeen liitetään vain kaiuttimet. Musiikin toistoa varten tarvitsee lisäksi liittää ulkoinen äänilähde esim. esivahvistin tai streameri jossa on äänenvoimakkuuden säätö.
Lue lisää
Sulje

Kaksinkertaista teho

Kun tarvitset enemmän “potkua”, lisää toinen PowerAmpster, kytke ne molemmat sillattuun mono tilaan ja nauti 200 watin tehosta per kanava!

 

Ominaisuudet

2 x 100 W Stereona
1 x 200 W Sillattuna mono (min. 8 ohm)
RCA Tulo
XLR Balansoitu liitäntä

Tekniset tiedot

Taajuusvaste: 20Hz – 50KHz
Valmiustilan kulutus: <0,50 W (EUP 2013)
Automaattinen valmiustila
Herätesignaali
Tulot: RCA-linjatulo, XLR balansoitu
Kaiutinlähdöt: Ruuvattavat runkoterminaalit, liitäntä myös banaaneille
Viimeistely: Musta
Verkkovirta: 110-120V & 220-240V
Mitat (ilman tassuja): 195x194x70mm (LxSxK)