Polk Audio Atrium6 ulkokaiutinpari (valkoinen)

Saatavuus: Kysy lisää

529,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Polk Audio Atrium6 ulkokaiuttimet, valkoinen

Polk Audio Atrium6 on korkealaatuinen ulkokaiutin, se kestää vaivatta UV-säteilyä, sadetta, suuria lämpötilavaihteluita ja muitakin rankkoja sääolosuhteita.

Se on helppo kiinnittää pysty- tai vaakatasoon esimerkiksi terassille: Asenna kaiuttimen kiinnike seinään ja aseta kaiutin kiinnikkeeseen. Tähtää ja kiristä.

Atrium6:ssa on säänkestävyyden lisäksi panostettu myös äänenlaatuun: kaiuttimet hyödyntävät Polk Audion patentoitua Dynamic Balance teknologiaa, joka poistaa midbasson sekä diskantin häiriöitä ja luo siten realistisemman äänimaailman niin matalilla kuin korkeillakin äänenvoimakkuuksilla.

Kaittimissa on myös patentoidut PowerPort-refleksiaukot, joiden ansiosta refleksiputkessa kulkeva ilmavirta on laminaarisempaa ja bassotoisto tehokkaampaa.

Tuotetiedot

Polk Audio Atrium6 ulkokaiuttimet, valkoinen


Säänkestävät ulkokaiuttimetSuuri, korkealaatuinen äänentoisto. Atrium6 on todellinen työjuhta mitä tulee suurten tilojen täyttämiseen musiikilla, olit sitten sisätiloissa tai vaikkapa grillikatoksessa. Suunniteltu kestämään luonnonvoimia ja tuottamaan käyttäjälleen huolettomia kuunteluhetkiä vuosiksi eteenpäin. Kaiuttimien suunnitelussa on hyödynnetty Polkin kehittämää 'Dynamic Balance Technology' periaatetta jolla kaiuttimien sähköakustiset parametrit ja materiaalivalinnat on saatu optimoitua parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

 
Lue lisää
Sulje

Ominaisuudet

Suunniteltu ja muotoiltu USAssa
Huipputason äänenlaatua joka tilaan
5 vuoden takuu
Suunniteltu kestämään

Tekniset tiedot

Sijoitus: pysty- tai vaakasuntaan
Diskanttielementti: 25.4 mm (1″)
Bassoelementti: 133.4 mm (5.25″)
Taajuusvaste: 50 Hz – 25 kHz
Impedanssi: 8 ohmia
Herkkyys: 90 dB
Kiinnitys: 180° pikalukitus avainaukko kiinnikkeillä
Suositeltu vahvistinteho: 10 – 100 W
Liittimet: 5-tie kullattu ruuvikiinnitys
Väri: musta

Mitat

Korkeus: 29.69 cm
Leveys: 19.53 cm
Syvyys: 22.23 cm
Paino: 2.45 kg