Peerless PSTK-028-W -projektorin seinäkiinnike, maks. 22 kg

Saatavuus: Varastossa

439,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Peerless PSTK-028-W -projektorin seinäkiinnike, maks. 22 kg

Peerless-AV® Short Throw Projector Mounts tarjoavat asennusjoustavuutta sekä yksittäisiin että kaksinkertaisiin kiinnikkeisiin.

Universaali telescoping-varsi on helposti säädettävissä eri lyhyen heijastusetäisyyden vaatimuksiin, ja PSTK-sarja tarjoaa jopa 6 tuuman (152 mm) sivusuuntaisen säädön täydellistä projektorin sijoittelua varten.

Tämä kattava paketti sisältää Peerless-AV:n Universal Precision Gear Projector Mountin, joka tekee kuvan kohdistamisesta yhtä helppoa kuin nupin kääntö.

Musta tai valkoinen

Tuotetiedot
Peerless PSTK-028-W -projektorin seinäkiinnike, maks. 22 kg

 

Peerless PSTK-028 -projektoriteline – innovatiivinen ratkaisu, joka on suunniteltu nostamaan projektorikokemuksesi uudelle tasolle. Tämä teline on valmistettu tarkkuudella ja käyttäjän mukavuutta silmällä pitäen, tarjoten joukon ominaisuuksia saumattomaan ja räätälöityyn asennukseen.

 

Nauti helpoista ja tarkoista säädöistä PSTK-028:n avulla. Olipa tarpeen kallistaa, kääntää tai pyörittää projektoriasi, tämä teline mahdollistaa täydellisen heijastuskulman saavuttamisen vähällä vaivalla.

 

Nopea asennus: Yksinkertaisen asennusprosessin ansiosta PSTK-028 varmistaa huolettoman asennuksen. Käytä vähemmän aikaa asennukseen ja enemmän aikaa nauttien projektoristasi.

Tukeva rakenne: Tämä projektoriteline on suunniteltu kestävyyden näkökulmasta, tarjoten tukevan rakenteen. Voit olla huoleti, kun arvokas projektorisi on asennettuna tukevasti ja turvallisesti.

 

Tyylikäs muotoilu: PSTK-028:n siisti ja moderni muotoilu lisää ripauksen tyylikkyyttä projektoriasennukseesi. Se sulautuu saumattomasti ympäristöönsä tarjoten samalla luotettavaa tukea.

 

Kaapelinhallinta: Hyvästit sotkeutuneille kaapeleille. Integroitu kaapelinhallintajärjestelmä pitää asennuksesi järjestyksessä ja siistinä, parantaen tilasi esteettisyyttä ja toiminnallisuutta.
Lue lisää
Sulje

Kallistus: +15º/-20º
Kääntö: ±5°
Pyöritys: ±360°

Liukuva putkirakenne mahdollistaa projektoritelineen liikkumisen ja lukittumisen mihin tahansa kohtaan varressa

Kaapeliportit mahdollistavat siistin kaapeloinnin integroinnin.

Varustettu Peerless-AV Universal Precision Gear Projector Mount (PRG-UNV) -kiinnikkeellä, joka takaa todella tarkan projektorin kuvan kohdistuksen

Esiasennetut turvaruuvit lukitsevat varren ja estävät projektorin liikkumisen varressa