NorStone Square massiivinen kaiutinjalustapari 60cm

Saatavuus: Varastossa

319,00€ / pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NorStone Square massiivinen kaiutinjalustapari 60cm

Norstone Square on suunniteltu erityisesti vaativaan audiofiilikuunteluun. Tämä jalustapari on vankka ja lähes 30 kiloa painava, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon raskaammillekin kaiuttimille.

Jalustan rakenne perustuu laadukkaisiin ja luontaisesti raskaisiin materiaaleihin. Neljän kulmikkaan putken alla on vielä valuraudasta valmistettu pohjalevy, jotka yhdessä vaimentavat erinomaisesti kaiuttimen värähtelyitä ja takaa siten häiriöttömän äänentoiston.

Korkeus 60cm. Ylälevyssä on resonansseja poistava pehmuste. Vaihtoehtoisesti kaiuttimet voi asettaa myös piikkien päälle.

Tuotetiedot
NorStone Square massiivinen kaiutinjalustapari 60cm

 

Norstone Stylum Square -kaiutinjalustan runko on valmistettu metalliputkesta, ja se istuu tukevasti neljän erillisen eristystapin päällä. Tämä rakenne varmistaa, että kaiutin pysyy paikoillaan ilman ylimääräisiä värähtelyjä ja resonansseja, jotka voivat vaikuttaa äänenlaatuun. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit nauttia musiikistasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

 

Norstone Stylum Square -kaiutinjalusta on saatavilla kahdessa eri värissä, mustana ja valkoisena, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten sisustukseesi. Jalustan korkeus on 600 mm, mikä mahdollistaa kaiuttimen sijoittamisen korvien korkeudelle istuessasi, luoden näin optimaaliset kuunteluolosuhteet.

 

Jalustan 4:n neliskanttisen putken alla on valuraudasta valmistettu, massiivinen pohjalevy jossa on vielä neljä erillistä paikkaa piikeille, tehokkaampaa eristystä varten.

 

Kokonaisuudessaan Norstone Stylum Square -kaiutinjalusta on täydellinen valinta vaativille audiofiileille, jotka haluavat saavuttaa huippuluokan äänenlaadun kotonaan. Tämä jalusta ei ainoastaan tue kaiuttimiasi tehokkaasti, vaan se myös sulautuu tyylikkäästi osaksi kotisi sisustusta. Älä tingi äänenlaadusta – valitse Norstone Stylum Square ja tuo huippuluokan äänenlaatu kotikuunteluusi.

 

 
Lue lisää
Sulje

Ylälevyssä resonansseja poistava pehmuste. Vaihtoehtoisesti kaiuttimet voi asettaa myös piikkien varaan.
Maksimikuormitus 30 kg

Mitat L x K x s: 250 x 600 x 250mm
Jalustaparin paino: 27,4 kg
Rahtipaino: 29,3 kg