NAD T778 AV-vahvistin

Saatavuus: Varastossa

3 499,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD T778 AV-vahvistin

Tuotetiedot
"Edessä loistava tulevaisuus

NAD T778 on paitsi käytettävyyden mutta myös äänenlaadun kannalta mainio laite, joka päivitettävien MDC-moduuliensa ansiosta on liki täysin tulevaisuudenkestävä. Tällä hetkellähän ei välttämättä haittaa, että sen hdmi-liitäntä on "vain" mallia 2.0b, mutta jos vahvistin tulee olemaan laitehyllyssäsi saman ajan kuin mitä projektorin lamppu kestää, voit jossain vaiheessa varautua pieneen päivitykseen.

Tämän päivän vinkkelistä tarkasteltuna T778 on kuitenkin kategoriassaan varma valinta ja mielestämme todellinen hintaluokkansa kuningas!"

 

BluOS-yhteensopiva 4K Ultra HD -vastaanotin immersiivisellä äänellä

NAD:n referenssitasoinen Audio Video Receiver (AVR) on edistyksellinen voimannpesä musiikin ja kotiteatterin huipputekniikalle. Tunnettu korkean suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen tarjoajana AVR-kategoriassa, NAD:n referenssimalli rakentaa tuon perinnön päälle ylläpitäen tinkimätöntä filosofiaa todellisen maailman suorituskyvystä, helppokäyttöisyydestä ja tulevaisuuden päivitettävyydestä.

 

Tehokas vääristymätön vahvistus

T 778:ssa hyödynnetään NAD:n Hybrid Digital -tekniikan uusimpia kehitysaskelia, joiden avulla luodaan 9 korkeavirtaista/korkeatehoista kanavaa vahvistusta parannetulla tehokkuudella. NAD:n avoimen tiedon lähestymistavan mukaisesti AVR toimittaa konservatiivisesti 80 W FDP ja 9 x 160 W FTC tehot, kaikki kanavat ajettuna nimellisellä vääristymällä. Vahvistimen teknologia mahdollistaa äärimmäisen hiljaisen mustan taustan ja räjähtävät dynamiikat, jotka tuovat elävän realismia, draamaa ja jännitystä kaikkeen musiikkiin ja elokuviin. Kanavia voidaan konfiguroida joustavasti käytettäväksi surround-äänelle tai toisen vyöhykkeen äänelle.

 

Surround-äänentoisto kaikilla ominaisuuksilla

T 778 on vertaansa vailla joustavuudessa ja ajanmukaisessa digitaalisessa teknologiassa. Vain NAD tarjoaa modulaarisen suunnittelurakenteen (MDC), yrityksen todistetun menetelmän ennenaikaisen vanhentumisen estämiseksi. 7.1.4 Dolby® Atmos™, DTS® Master Audio yhdistettynä Dirac Live™ -huonekorjaukseen tuovat hyperrealistisen kokemuksen, joka tavoittaa jokaisen esityksen ulottuvuuden. Lisää tähän virheetön 4K UHD -videon siirto ja T 778 tarjoaa tarkimman ääni- ja kuvakokemuksen, mitä olet koskaan kokenut. Musiikillinen suorituskyky on erinomainen korkearesoluutioisella monihuonestreamauksella BluOSin avulla.

 

Kokonaisvaltainen ja kompakti

Kuten kaikki NADin komponentit, myös yrityksen uusin tuote noudattaa "yksinkertainen on parempi" -suunnittelufilosofiaa. Tämä järkevä lähestymistapa helpottaa käyttöä ja maksimoi suorituskyvyn siellä, missä se on tärkeintä. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat näyttävä uusi kosketusnäyttö ja ergonomiset parannukset, jotka yksinkertaistavat käyttöä ja helpottavat pääsyä toimintoihin. T 778 tarjoaa legendaarisen NAD-äänentoiston laadun sekä täydellisen yhteensopivuuden kaikkien uusimpien ominaisuuksien ja formaattien kanssa varmistaen aidon musiikin ja elokuvien nautinnon.
Lue lisää
Sulje

VAHVISTIN

FTC

8 ohmia: 140 W (21.5 dBW)

4 ohmia: 170 W (22.3 dBW)

Full Disclosure -teho: 9 x 80 W

(kaikki kanavat ajettuna samanaikaisesti täydellä kaistanleveydellä nimellisellä säröllä)

IHF Dynaaminen teho

8 ohmia: 160 W (22.2 dBW)

4 ohmia: 280 W (24.5 dBW)

Kokonaisharmoninen särö nimellisteholla: <0.08%

IM-särö 1/3 nimellisteholla: <0.03%

Vaimennuskerroin: >300 (20 Hz – 1 kHz, 8 ohmia)

Tuloherkkyys ja impedanssi: 1.12 V rms (viittaus 8 ohmiin, VOL asetettuna 0 dB)

Taajuusvaste: +0.3/-0.8 dB (viittaus 1 kHz, 20 Hz – 20 kHz)

Signaali-kohinasuhde: >100 dB (viittaus nimellistehoon 8 ohmilla, A-painotettu)

Signaali-kohinasuhde: >85 dB (viittaus 1 W 8 ohmissa, A-painotettu)

ESIVAHVISTIN

LINJATULO

Taajuusvaste: ±0.3 dB (viittaus 20 Hz – 20 kHz)

Signaali-kohinasuhde: >100 dB (viittaus 2 V, A-painotettu)

Kokonaisharmoninen särö: <0.01%

Tuloherkkyys: 245 mV rms (viittaus 2 V)

Maksimilähtötaso: >4.5 V rms

FONO-TULO

Tuloherkkyys: 6.2 mV rms (viittaus 2 V) (viittaus 20 Hz – 20 kHz)

Signaali-kohinasuhde: >80 dB (viittaus 2 V, A-painotettu)

Maksimilähtötaso: >90 mV rms (1 kHz)

VIRRANKULUTUS

Standby-virta: <0.5 W (täydellinen standby-tila)

<8 W (verkkovalmiustila)

MITAT JA PAINO

Laitteen mitat (L x K x S): 435 x 140 x 430 mm (brutto)*

Nettopaino: 12,1 kg

Toimituspaino: 15,5 kg

*Bruttomitat sisältävät jalat, ulokkeet painikkeet ja takapaneelin liittimet.

PÄIVITYKSET

Lataa viimeiset päivitykset TÄSTÄ