NAD MDC BluOS 2i moduli

Saatavuus: Kysy lisää

499,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD MDC BluOS 2i moduli

BluOS laajennusmoduli “Bluesound 2i” seuraaviin NAD vahvistimiin:

NAD C368, C388, M12, M32 ja C390DD

Tuotetiedot
Integroi Hi-Res Audio -äänentoiston, verkkostreamauksen ja musiikin hallinnan.

 

BluOS on musiikin hallintasovellus, joka on kehitetty NAD:n sisarbrändin Bluesoundin toimesta. BluOS 2i -moduuli tarjoaa täydellisen digitaalisen musiikkiratkaisun uskomattoman edulliseen hintaan.

Modulaarisen suunnittelurakenteen ansiosta voit nyt lisätä BluOS-verkko- ja internet-musiikin suoratoiston edistyksellisen musiikin hallinnan ominaisuudet NAD C 390DD-, NAD Masters M12- ja M32-mallien tai NAD Classic -mallien C 368 ja C 388 yhteyteen.

 

HELPPO INTEGROINTI

Yhteensopivuus: C 368, C 388, C 390DD, M32, M12

BluOS 2 -moduulissa on tehokkaampi ARM-suoritin, mikä takaa nopeamman ja reagoivamman käyttökokemuksen. Sisäisenä moduulina siihen ei tarvita ulkoisia johtoja tai virtalähteitä, ja sen integrointi ohjelmistoon on saumatonta. Sekä Ethernet- että Wi-Fi-yhteydet toimivat asynkronisessa tilassa alhaisimman jitterin varmistamiseksi ja mahdollistavat musiikin toistamisen mistä tahansa paikallisesta verkon tallennustilasta tai suoratoistamisen suoraan internetistä suosittujen musiikkipalveluiden, kuten Spotify Connectin, Tidalin ja TuneInin, kautta. Voit myös toistaa musiikkia USB-asemalta tai kiintolevyltä USB A -portin kautta. Bluetooth® aptX:llä on myös sisäänrakennettu ominaisuus, joten voit langattomasti yhdistää minkä tahansa älypuhelimen, tabletin tai Bluetooth-yhteensopivan laitteen ja suoratoistaa suosikkimusiikkisovelluksiasi tai -kirjastoja korkealaatuisesti.

BluOS:n käyttö tapahtuu paikallisen verkon kautta ja ilmaisten mobiilisovellusten ja työpöytäsovellusten avulla musiikin hallintaan ja ohjaamiseen. BluOS integroituu myös useiden kolmannen osapuolen kodin automaatiojärjestelmiin.

 

HANDSFREE ÄÄNIOHJAUS ALEXAN AVULLA.

Lisää BluOS Voice Skill Amazon Alexan sovelluksen sisälle ja nauti käsittämättömästä ääniohjauksesta henkilökohtaisissa musiikkikokoelmissa, suoratoistopalveluissa ja muissa toiminnoissa käyttämällä yksinkertaistettuja komentoja. Echo-laitetta käyttäen voit pyytää Alexaa soittamaan suosittuja kappaleita Tidalista, luomaan jonoon tallennettuja soittolistoja, säätämään äänenvoimakkuutta eri huoneissa tai kysymään, mitä musiikkia soi keittiössä. Jos sinulla ei ole Echo-laitetta, mutta haluat kokeilla sitä, se ei ole ongelma. Lataa Amazon Alexan sovellus, aktivoi taito, napauta alareunan vetolaatikossa olevaa puhekuplaa Amazon Alexan sovelluksessa ja sano jotain komentolistalta.

Vaikka odotetut toiminnot, kuten toiston aloitus/tauko/seuraava, ovat käytettävissä, BluOS yhdistää kaiken musiikkisi yhdistämällä paikallisesti tallennetun musiikin (kuten iTunes) ja suoratoistopalvelut. BluOS ei perustu keskitason ohjelmistoihin, kuten UPnP/DLNA/AirPlay, niiden sisäänrakennettujen rajoitusten vuoksi, vaan luo suoran jaetun yhteyden kaikenlaisen musiikin kanssa, mukaan lukien FLAC, ALAC ja WAV, jopa 24/192 -tiedonsiirtonopeuksilla. Soittolistoja voidaan luoda ja hallita suoraan BluOS-sovelluksessa. Tauoton toisto on tuettu, ja BluOS-2-moduuli on täysin yhteensopiva Bluesound High-Res Wireless Multi-room -soittimien kanssa kokonaisvaltaisten koko talon järjestelmien muodostamiseksi.

AirPlay 2 -ominaisuuden avulla voit yhdistää useita AirPlay-yhteensopivia laitteita ympäri taloa ja saada ne kommunikoimaan keskenään AirPlayn kautta. Kuuntele musiikkia täydellisessä synkronoinnissa liikkuessasi huoneesta toiseen tai toista eri kappaleita eri huoneissa ja hallitse kaikkea Apple-laitteellasi. Voit jopa sanoa kappaleen, jota haluat kuunnella, ja missä, ja antaa Sirin ottaa musiikkikokemuksesi hallintaansa.

Mukana on ulkoinen USB WiFi -moduuli signaalin vahvistamiseksi.
Lue lisää
Sulje