NAD C389 Hybrid Digital DAC Vahvistin

Saatavuus: Varastossa

1 599,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C389 Hybrid Digital Vahvistin

NAD C389 Hybrid Digital DAC vahvistin, MDC 2 modulipaikka, HDMI eARC sisääntulo, 2 x 130 W, Jitter-free 32-bit/384kHz ESS Sabre 9028 DAC

NAD C 389 HybridDigital DAC -vahvistin voi toimia korkean suorituskyvyn äänijärjestelmän kulmakivenä nyt ja tulevina vuosikymmeninä. Vahvistimessa käytetään NAD:n hyväksi todettua HybridDigital UcD -vahvistinsuunnittelua ja samaa ESS Sabre DAC -muunninta kuin NAD:n arvostetussa M33 BluOS -suoratoistovahvistimessa, mikä takaa dynaamisen äänenlaadun ja upean yksityiskohtien toiston kaikista lähteistä.

C 389 sisältää täyden valikoiman digitaalisia ja analogisia liitäntöjä, mukaan lukien erittäin vähäkohinainen levysoitinliitäntä sisäänrakennetulla RIAA:lla ja HDMI eARC -liitäntä, joten se sopii kaikille lähteillesi. Lisäksi se hyödyntää NAD:n Modular Designs Construction -tulevaisuuden varmistavaa tekniikkaa, mikä helpottaa jännittävien ominaisuuksien, kuten BluOSin korkean resoluution musiikin suoratoiston ja Dirac Liven huonekorjauksen, lisäämistä.

Tuotetiedot
Teho ja suorituskyky

Yli 50 vuoden ajan NAD-brändi on ollut synonyymi suorituskyvylle ja arvolle, ja C 389 HybridDigital DAC -vahvistin jatkaa tätä perinnettä. Sen lähtöaste perustuu NAD:n tehokkaan HybridDigital UcD -suunnittelun räätälöityyn versioon, jossa on useita UcD-vahvistinmoduuleja tasapainoisessa silta-asetelmassa ja innovatiivinen kytkentätapahtumasyöttö, joka tarjoaa riittävän virrantarjonnan tarpeen mukaan. C 389 pystyy toimittamaan huimaavat 130 W tehoa per kanava jatkuvasti, lähes mittaamattomalla säröllä ja melulla äänialueella sekä jopa 350 W tehoa per kanava välittömästi, vaivattomaan musiikin siirtymien toistoon.

Digitaaliosassa käytetään samaa 32-bittistä/384 kHz ESS Technology Sabre DAC -sirua kuin NAD:n palkitussa Masters M33 -vahvistimessa. ESS Sabre 9028 DAC tunnetaan poikkeuksellisen laajasta dynaamisesta alueestaan, erittäin alhaisesta melusta ja säröstä sekä lähes olemattomasta kellotahdista. Tämä mahdollistaa C 389:n hämmästyttävän selkeyden ja lähes holografisen kuvan toiston kaikista lähteistä.

 

Tulevaisuudessakin yhteensopiva

Vuonna 2006 NAD esitteli Modular Design Construction (MDC) -tekniikan, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä uusia ominaisuuksia asettamalla laajennusmoduulin MDC-yhteensopivaan komponenttiin. Vuonna 2021 NAD esitteli MDC2:n, seuraavan sukupolven tulevaisuuden varmistavan alustan, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän laajennusmoduulin ja isäntäkomponentin välillä.

C 389:ssä on kaksi MDC2-laajennuspaikkaa, joten se pysyy ajan tasalla A/V-teknologian uusimpien kehitysten kanssa. NAD:n ensimmäinen MDC2-moduuli on MDC2 BluOS-D, jossa on BluOS-korkean resoluution monihuonesuoratoisto ja Dirac Live -huonekorjaus.

MDC2 BluOS-D yhdistää kotiverkkoon langattoman Wi-Fi-yhteyden tai langallisen Ethernet-yhteyden kautta. BluOS-ohjaimen avulla älylaitteella tai tietokoneella voit toistaa musiikkia suosituista suoratoistopalveluista ja henkilökohtaisesta musiikkikirjastostasi C 389:n kautta. BluOS tukee yli 20 pal

Amazon Music HD, Deezer, Idagio, Qobuz ja Tidal. Kuten kaikki BluOS-yhteensopivat komponentit, MDC2 BluOS-D tukee MQA-dekoodausta ja renderointia, joten voit nauttia korkean resoluution suoratoistosta Tidalista. Se tukee myös Apple AirPlay 2:ta, Spotify Connectia ja Tidal Connectia sekä Amazon Alexaa ja Google Assistant -ääniohjausta. MDC2 BluOS-D:n avulla C 389 voi olla osa jopa 64 alueen kattavaa kokonaisvaltaista musiikkijärjestelmää.

Dirac Live -huonekorjauksen avulla voit vastustaa yleisiä akustiikkahaasteita, kuten seisovia aaltoja ja huoneen heijastuksia, ja parantaa kuuntelukokemustasi. Liitä mukana toimitettu mikrofoni MDC BluOS-D:n USB-porttiin ja suorita sitten ilmainen Dirac Live -sovellus älylaitteella tai tietokoneella. Dirac Live soittaa testiääniä kaiuttimiesi kautta, analysoi tulokset ja siirtää korjaussuodattimet MDC BluOS-D:lle. Nautit syvemmästä, tekstuurisemmasta bassosta, tarkemmasta kuvasta, suuremmasta keskialueen selkeydestä ja tarkemmasta äänenvärin tasapainosta. MDC2:n kaksisuuntaisen arkkitehtuurin ansiosta MDC2 BluOS-D tuottaa nämä edut kaikista C 389:ään liitetyistä lähteistä.

 

Kaikki on yhteydessä

C 389 pystyy ottamaan vastaan kaikki analogiset ja digitaaliset lähteet. Liitäntävaihtoehdot sisältävät kaksi optista ja kaksi koaksiaalista digitaalista sisääntuloa sekä kaksi paria RCA-tason analogista sisääntuloa. Analogiset sisääntulot ovat varustettu erittäin alhaisen melutason puskurointivahvistimilla, jotta äänentoisto säilyy mahdollisimman puhtaana.

Vinyyliaudiosta kiinnostuneille C 389:ssä on tarkka MM-levyosio tarkalla RIAA-tasauksella, suurilla ylikuormitusmarginaaleilla ja äärimmäisen alhaisella melutasolla. Levyosiossa on innovatiivinen piiri, joka vaimentaa aina läsnä olevaa infrasointista melua vinyylitoistossa vaikuttamatta basson suorituskykyyn.

Elokuvia ja televisiota varten C 389:ssä on HDMI eARC -sisääntulo, jotta voit toistaa TV-äänen korkean uskollisuuden kaiuttimiesi kautta ja säätää äänenvoimakkuutta TV:n kaukosäätimellä. Kahden subwooferin lähtömahdollisuus mahdollistaa C 389:n toimimisen 2.1- tai 2.2-kanavaisen järjestelmän keskuksena musiikin ja elokuvien toistoon. MDC2 BluOS-D:n asennuksen yhteydessä voit määrittää alipäästösuodattimen taajuuden BluOS-sovelluksella, jolloin saat saumattoman sulautumisen subwooferien ja pääkaiuttimien välille.

Yksityistä kuuntelua varten C 389:ssä on omistettu kuulokevahvistin, jolla on alhainen ulostuloimpedanssi ja erittäin suuri jänniteulostulo. Se sopii hyvin myös vaativille studio-kuulokkeille. C 389:ssä on myös kaksisuuntainen langaton Bluetooth-tuki, joka tukee Qualcommin aptX-HD-koodekkia, jolla voit suoratoistaa 24-bittistä ääntä älypuhelimesta tai tabletista sekä toistaa langattomasti Bluetooth-kuulokkeilla ja kaiuttimilla.

 

Aikaa kestävä

Rakentuen viiden vuosikymmenen aikana tehdystä vahvistinsuunnittelun innovaatiosta, NAD C 389 HybridDigital DAC -vahvistin tarjoaa äänenlaatua, joustavaa liitettävyyttä, alan johtavaa päivitettävyyttä ja pitkäaikaista arvoa. Tarkan äänenvoimakkuudensäätimen, erittäin alhaisen melutason piirien ja huippuluokan vahvistinsuunnittelun ansiosta C 389 voi toistaa hienostunutta ääntä elävän kuuloisella tasolla lähes millä tahansa kaiuttimella. NAD:n seuraavan sukupolven MDC2-tulevaisuuden varmistustekniikan ansiosta voit päivittää C 389:si monihuoneen musiikin suoratoistolla ja automaattisella huonekorjauksella. C 389 HybridDigital DAC-vahvistimella NAD-legenda jatkaa.
Lue lisää
Sulje
 • Mukautettu HybridDigital UcD -vahvistin täysin tasapainoisessa silta-asennossa
 • Jatkuva teho: 130 wattia kanavaa kohti 8/4 ohmin kuormilla
 • Hetkellinen teho: 210 W 8 ohmin kuormalla, 300 W 4 ohmin kuormalla, 350 wattia kanavaa kohti
 • Erittäin alhainen harmoninen ja intermodulaatiohäiriö
 • Lähes mitattomat häiriöt koko audiotaajuusalueella
 • Kaksi MDC2-porttia laajennettavuuden mahdollistamiseksi
 • Vaihtoehtoinen MDC2 BluOS-D -moduuli tarjoaa BluOS Hi-Res -monihuoneen musiikin suoratoiston ja Dirac Live -huonekorjauksen
 • Jitter-vapaa 32-bittinen/384kHz ESS Sabre 9028 -DAC
 • Erittäin alhaisen melutason MM-levysoitinaste infrapunaisella suodatinpiirillä
 • Kaksi optista ja kaksi koaksiaalista digitaalista sisääntuloa
 • HDMI-eARC-sisääntulo
 • Kaksi paria linjatason analogisia sisääntuloja erittäin alhaisen melutason puskurointivahvistimilla
 • Kaksi kaiutinlähtöparia
 • Kahden suunnan Qualcomm aptX HD -Bluetooth
 • Kahdet subwoofer-lähdöt
 • Omistettu kuulokevahvistin
 • CI-yhteensopiva – IR-kaukosäädin, 12 V:n liipaisu sisään/ulos, IR sisään/ulos, RS-232-sarjaliitäntä
 • Saumaton integrointi älykotijärjestelmiin, kuten Control4, Crestron, RTI, URC, Lutron ja Elan.