NAD C338 Hybrid Digital Vahvistin WLAN

Saatavuus: Varastossa

749,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C338 Hybrid Digital Vahvistin WLAN Verkkotoistolla

EISA 2017-2018 “Best Value Amplifier” – Vahvistin jossa paras vastine rahalle

Sisältää universaalin Google Chromecast vastaanottimen jonka ansiosta voit toistaa musiikkia verkon yli käyttäen suosikkiaplikaatioitasi kuten Spotify, Tidal, Deezer, Tune In Nettiradio jne… Sinun tarvitsee vain ladata maksuton Google Home sovellus joka on saatavilla mm. Android ja iOS käyttöjärjestelmille.

Se on myös täydellinen kumppani televisiollesi….Automaattinen signaalista herääminen mahdollistaa että vahvistin käynnistyy automaattisesti tunnistaessaan signaalin analogi/digitaali liitännöistä. Kun siis käynnistät televisiosi, vahvistin herää automaattisesti päälle kun televisio alkaa toistamaan ääntä, lisäksi voit opettaa vahvistimelle yleisimmät tv kaukosäädin komennot kuten äänenvoimakkuus ja mykistys. Voit näin mukavasti kuunnella televisioääniä vahvistimeen liitettyjen kaiuttimien kautta television kaukosäätimellä!

Uuden sukupolven digitaalinen hybridivahvistin jossa viimeisimmät ominaisuudet. Matalarakenteinen C338 on helppo sijoittaa ja tämä integroitu vahvistin sisältää viimeisimmät huipputekniset ominaisuudet sekä tietysti tunnetun NAD vahvistinosaamisen.

50W x 2 Jatkuva teho 8 tai 4 ohmiin. Vahvistimessa on vakio-ominaisuutena Bluetooth streemaus ja verkkotoisto WiFi:n kautta. Internet Radioviritin sekä tuki suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille, ohjausmahdollisuus mobiililaitteelta maksuttoman sovelluksen kautta.

Tuotetiedot

EISA 2017-2018 "Best Value Amplifier"


NAD on tuttu tehokkaista mutta edullisista päätevahvistimistaan, mutta C 338 avaa kokonaan uuden ulottuvuuden valmistajan valikoimaan. Kyseessä on maailman ensimmäinen integroitu stereovahvistin sisäänrakennetulla Chromecast-tuella, joten musiikin striimaaminen yleisimmistä suoratoistopalveluista käy parilla hipaisulla. Solakasta ulkonäöstään huolimatta laitteen d-luokkainen vahvistinaste puskee 50 wattia kanavaa kohden sekä tarjoaa kytkennät lähes kaikelle mahdolliselle – aina bluetoothista optiseen/koaksiaaliseen digitaaliseen, mm-levysoittimelle sekä linjatason analogisiin kytkentöihin. Kun tähän lisätään vielä kuulokevahvistinaste, hinta ja suorituskyky alkavat olla harvinaisen hyvin kohdallaan.


Sisäänrakennettu levysoitinetuaste

Yhdistä vinyylisoittimesi suoraan C 338 vahvistimen phono tuloon ja se toistaa täydellisesti koko vinyylikokoelmasi. Korkealaatuinen MM etuaste ja innovatiivinen matalahäiriöinen signaalitie takaa, että C338 säilyttää LP levyjen luonnollisen lämpimän sointikuva tarkalla RIAA ekvalisoinnilla ja kontrolloi ultramatalataajuuksiset häiriöt joita ilmenee kaikilla äänitteillä muuttamatta kuitenkaan äänitteiden bassovastetta.

Älykkäät liitäntämahdollisuudet

Voit liittyä vahvistimeen välittömästi Bluetooth liitännän kautta langattomasti. Korkealaatuinen aptX koodekki on tuettu cd tasoiseen musiikin streemaukseen. Vahvistimessa on myös langaton WiFi ja sisäänrakennettu Google Chromecast, voit kuunnella internet radioasemia ja selata musiikkitiedostoja verkkokovalevyltä. Saatavilla maksuton Google Home ohjainaplikaatio.

Sivistynyttä tehoa

NAD on siirtynyt pois vanhanaikaisten sähkönälkäisten lineaaristen virtalähteiden ja AB luokan pääteasteiden maailmasta joka hukkaa jopa puolet otetusta tehosta ja tuottaa lähinnä hukkalämpöä kuin ääntä. NAD on kehittänyt yhä suorituskykyisempiä hakkurivirtalähteitä ja D luokan pääteasteita. NAD on näin kehittänyt edistyneesti tätä teknologiaa niin että se nykyään todellakin vakavasti haastaa perinteiset vahvistintoteutukset myös äänenlaadultaan.

Uusi suunnitelu takaa erittäin lineaarisen toiston laajalla taajuusvasteella ja tarjoaa vakioidun suorituskyvyn kaikilla kaiutinkuormilla, parantaen näin dramaattisesti edellisten vahvistintyyppien toimintaa.

Erittäin korkeahyötysuhteinen virtalähde kykenee 150 watin jatkuvaan ja yli 250 watin välittömään virrantarpeeseen.

C388 Käyttää kustomoitua versiota hyväksi todetusta Hypex UcD pääteasteesta toimien täysin balansoidulla sillatulla rakenteella. Tämä mahdollistaa massiivisen virranantokyvyn häviävän pienillä särö tai kohina-arvoilla.

TEKNISET TIEDOT
• Jatkuva teho 8 ja 4 ohmia, 2x50W THD (20 Hz - 20 kHz) <0,003%, molemmat kanavat ajettuna)
• Signaali / kohina-suhde <- 92 dB (IHF, A-painotettu, 500mV tulo ref. 1W ulos 8 ohmiin), <- 104 dB (IHF, A-painotettu, ref. 50W ulos 8 ohmiin maksimiteholla)
• Kanavaerottelu> 85dB (1 kHz); > 70 dB (10 kHz)
• IHF Dynaaminen teho 2 ohmia 200W / 4 ohmia 150W / 8 ohmia 90W
• Tuloherkkyys 93mV (vrt. 500mV ulos, Volume maksimi)
• Taajuusvaste ± 0.03dB (20 Hz - 20 kHz)
• Suurin jännitelähtö -IHF kuormitus> 4.5V (vrt. 0,1% THD)
• Äänenvärisäädöt Diskantti: ± 7.0dB @ 20kHz; Basso: ± 7.0dB @ 60Hz; Balanssi: -10dB

MITAT JA PAINO
• Mitat (L x K x S) 435 x 70 x 285mm
• Paino 4,85 kg
Lue lisää
Sulje