NAD C3050 integroitu vintage vahvistin

Saatavuus: Varastossa

1 499,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C3050 integroitu vintage vahvistin

NAD (New Audio Dimension) perustettiin vuonna 1972 ja 50-vuotisjuhlan kunniaksi tuli myyntiin hieno juhlamalli C3050 LE. Limited malli on loppuunmyyty mutta valmistaja päätti kuitenkin jatkaa tuotteen valmistamista.

NAD C3050 vahvistimessa on upea retromuotoilu, pähkinäpuinen kotelo, kaksi aitoa VU-mittaria, painikekytkimet ja NAD:in 1970-luvun klassinen tuotelogo.

Vintage-ulkoasun kätkee sisäänsä täysin modernin vahvistimen edistyneillä ominaisuuksilla kuten HybridDigital UcD-vahvistin, MDC2 modulipaikka BluOs/Dirac modulille sekä HDMI eARC sisääntulo.

Tuotetiedot
picture

 

NAD C 3050 Stereofoninen vahvistin yhdistää NAD:n 50-vuotisen innovaation historian huippuluokan hifi-tulevaisuuteen. Kaksinkertaiset VU-mittarit, painonapilla varustetut lähteenvalitsimet, pähkinäviimeistelty vinyylikotelo ja 1970-luvun käsiala-tyylinen brändäys tuovat mieleen komponentit, jotka auttoivat musiikin ystäviä löytämään suuren äänen ilot. C 3050:ssä on 100 watin per kanava HybridDigital UcD -vahvistin ja Texas Instrumentsin korkean resoluution erottelema DAC, jotka tuottavat ääntä, joka hurmaa nykyajan vaativat kuuntelijat. Lisäksi NAD:n MDC2 tulevaisuudenkestävä teknologia mahdollistaa C 3050:n omistajien lisätä uusia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten BluOS-korkearesoluutioisen monihuonestreamauksen ja Dirac Liven huonekorjauksen.picture

C 3050:n teollinen muotoilu sai inspiraationsa NAD 3030 Stereofonisesta vahvistimesta, joka oli 1970-luvun klassikko. Vintage-tyyliset elementit sisältävät kaksinkertaiset valaistut VU-mittarit, painonapit lähteen valitsemiseen, pähkinäviimeistellyn vinyylikotelon ja tummanharmaan etupaneelin alkuperäisellä New Acoustic Dimension -logolla 1970-luvun käsialatyylillä.

 

Moderni

Hyödyntäen NAD:n arvostettua HybridDigital UcD -vahvistinteknologiaa, C 3050:llä on 100 watin jatkuva Full Disclosure Power -teho ja 135 wattia välitön teho, mikä mahdollistaa musiikin siirtymien vaivattoman toiston. Melu ja särö ovat käytännössä mitattomia koko audiotaajuudella. Tuloksena on neutraali ja kutsuva ääni kaikilla kaiutinlasteilla jopa korkeilla kuuntelutasoilla. C 3050 toistaa rakastamasi musiikin upealla yksityiskohdilla, immersiivisellä kolmiulotteisuudella ja jännittävällä dynamiikalla.

Digitaalinen osio käyttää Texas Instrumentsin PCM5242-korkearesoluutioista erottelevaa DAC:a, jonka suunnittelu tunnetaan erinomaisesta dynaamisesta suorituskyvystään ja vastustuskyvystään kellon jitterille. Tämä mahdollistaa C 3050:lle uskomattoman musikaalisuuden, hämmästyttävän selkeyden ja tarkan äänikentän kaikista digitaalisista lähteistäsi.

 

Tulevaisuuteen suuntautunut

C 3050:ssä on uusimman sukupolven NAD Modular Design Construction -tulevaisuudenkestävä tekniikka, MDC2, joka mahdollistaa uusien toimintojen ja ominaisuuksien lisäämisen liittämällä laajennusmoduuli MDC2-paikkaan takapaneelissa. MDC2 on täysin uusi suunnittelu, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän laajennusmoduulin ja isäntäkomponentin välillä. Valinnainen MDC2 BluOS-D-moduuli tarjoaa kaksi erittäin toivottua ominaisuutta: BluOS-korkearesoluutioisen musiikin monihuonestreamauksen ja Dirac Live -huonekorjauksen.

picture

Maailma täynnä musiikkia

MDC2 BluOS-D:llä, jossa on kaksitaajuinen Wi-Fi ja Gigabit Ethernet, voit yhdistää lähes kaikki koskaan tallennetun musiikin BluOS:n, palkitun langattoman musiikin hallintajärjestelmän, kautta. Intuitiivisen BluOS Controller -sovelluksen avulla kuuntelijat voivat käyttää yli 20 suosittua suoratoistopalvelua, mukaan lukien useita, jotka tarjoavat häviöttömän ja korkean resoluution äänen, kuten Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz ja Tidal. BluOS tukee korkean resoluution ääntä 24-bittisenä/192kHz asti ja siinä on MQA-dekoodaus- ja renderointikyky studio-laadun suoratoistoa varten. MDC2 BluOS-D mahdollistaa myös musiikin toiston henkilökohtaisesta kirjastostasi ja tuhansista internet-radiokanavista C 3050 Stereofonisessa vahvistimessa.

MDC2 BluOS-D tukee Spotify Connectia ja Tidal Connectia, joten voit aloittaa musiikin toiston näiden palveluiden sovelluksissa ja siirtää toiston C 3050:een. Tuettuna on myös Apple AirPlay 2, joten voit suoratoistaa ääntä MDC2 BluOS-D:ltä minkä tahansa iPhonen, iPadin tai Macintosh-tietokoneen sovelluksen kautta. Voit myös hallita toistoa ääniohjauksen avulla käyttäen Amazon Alexaa, Google Assistantia tai Apple Siria.

MDC2 BluOS-D:n asentamisen jälkeen C 3050 voi olla osa koko kodin musiikkijärjestelmää, jossa voi olla jopa 64 vyöhykettä. Voit soittaa eri musiikkia eri huoneissa, joissa on itsenäinen äänenvoimakkuuden säätö, tai soittaa samaa musiikkia eri huoneissa samanaikaisesti. MDC2:nkaksisuuntaisen arkkitehtuurin ansiosta musiikki mistä tahansa C 3050:ään liitetystä lähteestä voidaan suoratoistaa BluOS-yhteensopiviin komponentteihin muihin huoneisiin.

 

Tehosta huonedynamiikkaa

MDC2 BluOS-D mahdollistaa C 3050:n omistajien käsitellä yleensä heikoimpana lenkkinä musiikkijärjestelmissä olevaa kuunteluympäristöä. Liitä mukana toimitettava mikrofoni MDC2 BluOS-D:n USB-porttiin ja noudata sitten helppokäyttöisen Dirac Live -sovelluksen ohjeita. Dirac soittaa testisäveliä kaiuttimiesi kautta, analysoi tulokset ja luo korjausfilttereitä, jotka kompensoivat yleisiä akustisia ongelmia, kuten seisovia aaltoja ja ei-toivottuja heijastuksia. Tulokset ovat mullistavia. Dirac Live:n ollessa käytössä saat merkittävästi parannetun basson määritelmän, suuremman äänialueen tarkkuuden ja tarkemman kuvanmuodostuksen. MDC2:n kaksisuuntaisen viestinnän ominaisuuden ansiosta voit nauttia näistä eduista kaikkien C 3050:aan kytkettyjen lähteiden kanssa. Voit luoda jopa viisi erilaista Dirac-asetusta eri kuuntelijan sijainteja tai huoneolosuhteita varten, esimerkiksi riippuen siitä, ovatko verhot auki vai kiinni.

 

Hyvä liitettävyys

C 3050:ssä on täysi valikoima digitaalisia ja analogisia sisääntuloja, joten se sopii kaikkiin lähdelaitekomponentteihisi. Vinyylifanit arvostavat C 3050:n erittäin hiljaista MM-levysoitinvahvistinta, jossa on infrapunan suodatuspiiri. Elokuvien ja televisio-ohjelmien katselua varten C 3050:ssä on HDMI-eARC-liitäntä, jolla voidaan liittää HDTV ja tehdä C 3050:stä korkean suorituskyvyn kahden tai 2.1-kanavainen kotiteatterijärjestelmän keskus. C 3050:ssä on myös linjatason analogiset koaksiaalinen digitaali- ja optiset digitaaliset sisääntulot.

Kuuntelijat voivat liittää kaksi kaiutinparia kaiutin A/B-kytkennällä sekä subwooferin. Kahdensuuntainen aptX HD Bluetooth-yhteys mahdollistaa äänen suoratoiston C 3050:stä älylaitteeseen ja langattomien kuulokkeiden pariin äänen suoratoisto C 3050:stä. C 3050:ssä on myös erillinen kuulokevahvistin ja ennakko-lähtö-/pääte-lähtöliitännät, joiden avulla voit liittää tehokkaamman vahvistimen ja käyttää C 3050:ta vain esivahvistimena. C 3050 sisältää IR-kaukosäätimen ja siinä on asentajaystävällisiä ominaisuuksia, kuten 12 V laukaisu ja IR-sisääntulo.

 

picture

 

Aidosti ajaton

C 3050 on sopiva kunnianosoitus NAD:n 50-vuotiselle vahvistimen innovaatiohistorialle. Vintage-inspiroidulla suunnittelullaan NAD C 3050 Stereophonic Amplifier on ilo silmälle. Innovatiivisella teknologiallaan C 3050 on ilo korville. C 3050:n MDC2-liitäntä tekee helpoksi lisätä houkuttelevia ominaisuuksia, kuten BluOS-monihuone-suoratoisto ja Dirac Live-huonekorjaus - puhumattakaan uusista kyvyistä, jotka eivät vielä ole kehittyneet.

 

Ominaisuudet ja yksityiskohdat:

 • Retrodesign-elementit, kuten etupaneelin VU-mittarit, painikkeet äänilähteen valintaan, 1970-luvun käsinkirjoitustyylinen brändäys, pähkinäviimeistelty vinyylipäällysteinen kaappi ja tummanharmaa etupaneeli.

 • HybridDigital UcD -vahvistin.

 • Täysi tehon paljastaminen: 100 wattia jatkuvaa tehoa per kanava 8/4 ohmia kohti.

 • Välitön teho: 135 wattia per kanava.

 • Häviämättömän harmonisen ja intermodulaarisen vääristymän taso on lähes mitattavissa koko äänikaistan ajan.

 • MDC2-liitäntä laajennettua toiminnallisuutta varten.

 • Valinnainen MDC2 BluOS-D -moduuli lisää BluOS-monihuone-musiikin suoratoiston ja Dirac Live-huonekorjauksen.

 • Korkealaatuinen 32-bittinen/384 kHz:n TI PCM5242-erotus-DAC.

 • Erittäin hiljainen MM-levysoitinvahvistin, jossa infrapunan suodatuspiiri.

 • Yksi optinen ja yksi koaksiaalinen digitaalinen sisääntulo.

 • HDMI-eARC-sisääntulo.

 • Yksi linjatason analoginen sisääntulo, jossa on vähäkohinainen puskurivahvistin.

 • Kaiutin A/Kaiutin B -lähdöt.

 • Subwoofer-lähtö.

 • Omistettu kuulokevahvistin.

 • Kahdensuuntainen Qualcomm aptX HD Bluetooth.

 • IR-kaukosäädin.

 • CI-yhteensopiva - 12 V laukaisu, IR-sisääntulo.

 • 500 Hz rajoitettu versio Dirac Live -sovelluksesta sisältyy. Täyden kaistan leveyden lisenssi voidaan ostaa Dirac.com-sivustolta.


 

Kokonaisuudessaan NAD C 3050 Stereophonic Amplifier on yhdistelmä nostalgista muotoilua ja huippuluokan tekniikkaa, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Vintage-tyyliset elementit tuovat mieleen menneiden aikojen klassiset äänentoistolaitteet, kun taas modernit innovaatiot takaavat vaativien musiikin ystävien tyydytyksen.

 

Olipa kyseessä perinteinen vinyylisoitin, digitaalinen musiikkilähde tai kotiteatterijärjestelmä, NAD C 3050 pystyy vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin. Huippuluokan vahvistinteknologian, tarkkojen DAC-komponenttien ja tulevaisuuteen suuntautuvan MDC2-modulaarisen suunnittelun ansiosta C 3050 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden.

 

Tämä vahvistin on suunniteltu antamaan kunnian NAD:n 50-vuotiselle historialle ja samalla vastaamaan tämän päivän musiikin kuuntelijoiden tarpeisiin. Olipa kyseessä klassinen vinyylisävellys tai korkealaatuinen suoratoistopalvelu, NAD C 3050 tarjoaa nautinnollisen kuuntelukokemuksen yksityiskohtaisella äänellä, immersiivisellä tilaäänellä ja jännittävällä dynamiikalla.

 

 

 

 

 
Lue lisää
Sulje

LINJATULO, ESIVAHVISTIN

THD (20 Hz – 20 kHz)
<0,005 % 2 V lähdöllä
Signaali-kohinasuhde
>95 dB (IHF; A-painotettu, viite 500 mV lähtö, ykseysvahvistus)
Kanavien erottelu
>100 dB (1 kHz)
>90 dB (10 kHz)
Tulon impedanssi (R ja C)
28 kilo-ohmia + 360 pikofaradia
Maksimi tulosignaali
>4,5 Vrms (viite 0,1 % THD)
Lähtöimpedanssi
440 ohmia
Tulon herkkyys
270 mV (viite 500 mV lähtö, äänenvoimakkuus maksimi)
Taajuusvaste
±0,3 dB (20 Hz – 20 kHz)
Maksimi lähtöjännite – IHF-kuorma
>2 V (viite 0,1 % THD)

PHONO-TULO, ESIVAHVISTIN

THD (20 Hz – 20 kHz)
<0,03 % 2 V lähdöllä
Signaali-kohinasuhde
>79 dB (200 ohmin lähde; A-painotettu, viite 500 mV lähtö)
Tulon impedanssi (R ja C)
46 kilo-ohmia / 100 pikofaradia
Tulon herkkyys
5,5 mV (viite 500 mV lähtö, äänenvoimakkuus maksimi)
Taajuusvaste
±0,3 dB (20 Hz – 20 kHz)
Maksimi tulosignaali 1 kHz:ssä
>80 mVrms (viite 0,1 % THD)

LINJATULO, KUULOKKEET-ULOS

THD (20 Hz – 20 kHz)
<0,005 % 1 V lähdöllä
Signaali-kohinasuhde
>96 dB (32 ohmin kuormat; A-painotettu, viite 2 V lähtö, ykseysvahvistus)
Taajuusvaste
±0,3 dB (20 Hz – 20 kHz)
Kanavien erottelu
>60 dB 1 kHz:ssä
Lähtöimpedanssi

PÄÄTEVAHVISTIN, KAIUTIN-ULOS

Jatkuva lähtöteho 8 ohmia ja 4 ohmia
100W (viite 20 Hz-20 kHz nimellisellä THD:lla, molemmat kanavat ajettuina)
THD (20 Hz – 20 kHz)
<0,03 % (250 mW – 100 W, 8 ohmia ja 4 ohmia)
Signaali-kohinasuhde
>95 dB (A-painotettu, 500 mV sisääntulo, viite 1 W lähtö 8 ohmilla)
Huipputeho ennen leikkausta
>115 W

 

MITAT JA PAINO

Ulkomitat (L x K x S) ****
450 x 110 x 355 mm

Nettopaino
10 kg
Toimituspaino
12,6 kg

* – 20 minuutin ajan, jolloin ei ole käyttöliittymän vuorovaikutusta eikä aktiivista lähdeinputtia

** – Vakiintuneella langallisella tai langattomalla verkkoyhteydellä, langattomalla Bluetooth-yhteydellä, ei käyttöliittymän vuorovaikutusta eikä aktiivista lähdeinputtia 20 minuutin ajan

**** – Ulkomitta sisältää jalat, äänenvoimakkuuden säätimen ja ulottuvat etu- ja takaosan liittimet.