NAD C298 päätevahvistin

Saatavuus: Kysy lisää

2 399,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C298 päätevahvistin

EISA 2021-2022 “Paras päätevahvistin Euroopassa”.

State of the Art kaksikanavainen päätevahvistin Purifi Eigentakt tekniikalla. Järeä, laadukas ja monipuolinen tehopakkaus moneen käyttöön, Masters sarjan vahvistintekniikkaa soveltava tehopakkaus josta irtoaa tehoa 185W x 2 (8 ohm) ja 340W x 2 (4 ohm) tai sillattuna peräti 620W (8 ohm).

 

Tuotetiedot
EISA 2021-2022 Paras päätevahvistin :

" NAD aloitti taipaleensa vahvistimia valmistaen ja on sekä tutkinut että kehittänyt teknologiaa lähes puoli vuosisataa. Kaikki tämä näkyy vaatimattoman näköisessä C 298 -päätevahvistimessa, joka on suunniteltu käytettäväksi missä vain aina perinteisistä hifi- ja kotiteatterijärjestelmistä piilotettuihin asennuksiin. Se tarjoaa joustavasti balansoidut ja balansoimattomat tulot sekä signaalitunnistuksen automaatiokäyttöä varten, samalla kun energiatehokas Purifi Eigentakt -vahvistintekniikka mahdollistaa melkein minkä tahansa kaiuttimien käytön vaivatta. Ääni on upeaa kuultavaa ja myös päivitettävissä – kytke silloitustila päälle, ja sinulla on yli 600 watin monoblokki! "


 
Lue lisää
Sulje

Uusimman tason määrittely Purifi -tekniikalla

NAD on tuonut markkinoille innovatiivisimman vahvistintekniikan lähes 50 -vuotisen historiansa aikana, alkaen 3020: sta, uusimpien 2200-, 208- ja M2 -mallien kautta. Nyt teemme saman hämmästyttävän Eigentakt ™ -teknologian kautta, joka esiteltiin äskettäin maailmalle EISA-palkitussa Masters M33 -mallissa, saatavilla nyt laajemmalle yleisölle erittäin edullisen C 298 päätevahvistimen muodossa. Olemme iloisia voidessamme tarjota ennennäkemättömän suoritustason tähän hintaluokkaan. Lyhyesti sanottuna se on täydellinen kumppani C 658 BluOS Streaming DAC -esivahvistimelle.

 

Hämmästyttävää joustavuutta

C 298 voi olla perustason päätevahvistin, mutta olemme huolellisesti miettineet kaikki käyttökohteet, joita tyypillisesti esiintyy, mahdollisimman kokonaisvaltaisen ominaisuussisällön luomiseksi.

Valittavissa olevat balansoidut tulot tekevät C 298: sta luonnollisen valinnan studiokäyttöön tai liitettäväksi huippuluokan esivahvistimiin ja prosessoreihin.

Näihin tuloihin kuuluu trim -säätö, joka on hyödyllinen sovitettaessa päätevahvistinta muihin komponentteihin. Linjalähtö mahdollistaa lisätehon lisäämisen samalla kanavalla lisäkaiuttimille tai subwoofereille.

Automaattinen tunnistus valittavalla herkkyydellä on täydellinen monimutkaisten järjestelmien automatisointiin tai vahvistimen piilottamiseen näkyvistä kaappiin. Mukana on myös Ground Lug, joka voi olla erittäin hyödyllinen maadoitus silmukoiden ja melun poistamisessa monimutkaisissa moniyksikköjärjestelmissä.

Tähän yhteyteen on lisätty siltakytkin, joka tekee C 298: sta hämmästyttävän tehokkaan monoblokki vahvistimen. Aloita yhdellä ja lisää toinen C 298 myöhemmin, kun päivität kaiuttimet.

 

Perusasiat oikein

On yllättävää, kuinka monet markkinoilla olevat tuotteet jotka näennäisesti ovat  kehittyneiltä malleja, eivät useinkaan täytä kaikkia perusvaatimuksia suorituskyvyn tyydyttämiseksi.

Hiljaiset piirit, tarkka kanavatasapaino, oikeat tulo- ja lähtöimpedanssiominaisuudet, suuret ylikuormitusmarginaalit ja vakaus vaikeiden kaiutinkuormitusten kanssa. NAD aloittaa saamalla nämä asiat oikein ja etenee sieltä.

Linjatulomme, sekä balansoidut että balansoimattomat, voivat vastaanottaa kaikenlaisia ​​analogisia lähdekomponentteja tarjoamalla ihanteelliset tuloimpedanssiominaisuudet lineaarisilla erittäin hiljaisilla puskurivahvistimilla, jotta estetään lähdelaitteen epäasianmukaisesta kuormittamisesta johtuva äänen heikkeneminen. Ääni sisältää kaikki yksityiskohdat, jotka voit kuulla.

 

Hienostunutta voimaa

NAD on siirtynyt pois vanhanaikaisista ja erittäin sähkönjanoisista lineaarisista virtalähteistä ja AB luokan pääteasteista, jotka tuhlaavat lähes puolet kulutetusta energiasta lämmön tuottamiseen äänen sijaan.

Sen sijaan olemme kehittäneet entistä tehokkaampia piirejä, jotka perustuvat kytkinmuotoisiin virtalähteisiin ja luokan D lähtövaiheisiin. Kun sitä aiemmin pidettiin perinteisen vahvistinsuunnittelun alapuolella, NAD:n edistynyt työ tällä alalla on luonut joitain parhaiten toimivia vahvistimia suunnittelun perusperiaatteesta riippumatta.

Nämä uudet mallit ovat hyvin lineaarisia laajalla kaistanleveydellä ja tarjoavat tasaisen suorituskyvyn kaikissa kaiutinkuormissa ja tarjoavat dramaattisen edistyksen aiempiin malleihin verrattuna.

Runsaasti mitoitettu virtalähde mahdollistaa helposti 185 watin jatkuvan ja yli 570 watin hetkellisen tehon lyhytaikaisiin musiikkisiirtymiin. Innovatiivinen epäsymmetrinen virtasyöttö hyödyntää täysimääräisesti jokaisen viimeisen käytettävissä olevan watin ja sen suuret dynaamiset tehovarat mahdollistavat musiikillisten transienttien tarkan toistamisen ilman vääristymiä tai pakkauksia.

Se voi toimia millä tahansa verkkovirralla 100 W- 240 W ja tarjoaa puhdasta tasavirtaa kaikille C 298: n eri vaiheille. Tämä erittäin tehokas syöttö tarjoaa myös lähes täydellisen jännitteen säätelyn monenlaisissa olosuhteissa ja tarjoaa puhtaan kohinavapaan äänentoiston.

 

Purifi Eigentakt -vahvistintekniikka

Purifi on tanskalainen teknologiayritys, joka on koonnut yhteen useita alan johtavia insinöörejä soveltamaan edistyksellistä matemaattista mallintamista ratkaistakseen vahvistimien viimeiset rajoitukset. Vaikka markkinoilla on nykyään monia hyvältä kuulostavia vahvistimia, Purifi on ottanut edistyksellisen näkökulman vahvistimen suorituskyvyn joka osa-alueeseen ja löytänyt monia näennäisesti pieniä epälineaarisuuksia, jotka voivat vaikuttaa dramaattisesti koko äänentoistoon.

Suunnittelun lähtökohta jossa on lähdetty liikkeelle ns. puhtaalta pöydältä, on ohjannut vahvistinsuunnittelun takaisin sen alkuperäiseen toimintaperiaatteseen. Tämän yksinkertaisen lähestymistavan johdosta on ratkaisutu joitain erittäin monimutkaisia ongelmia jotka liittyvät vahvistimien monimutkaisiin ongelmiin.

C 298 -vahvistin on omassa luokassaan verrattuna moniin muihin vahvistimiin, sen vertaansa vailla olevat ominaisuudet ja tekniikka mahdollistaa helpon päivityksen mihin tahansa järjestelmään ja se on yllättävän toimiva kumppani markkinoiden kehittyneimmille kaiuttimille.

ANALOGINEN ÄÄNITULO/LINJALÄHTÖ

THD (20 Hz-20 kHz) <0,0005 % 2 V: n ulostulolla
> 100 dB (10 kHz)

Tuloimpedanssi (R ja C)

RCA: 56 kohm 280 pF
Balansoitu: 56 kohm 280 pF

Suurin tulosignaali> 7,0 Vrms (viite 0,1 % THD)

Lähtöimpedanssi 390 ohmia

Taajuusvaste ± 0,1 dB (20 Hz -20 kHz)

Suurin lähtöjännite -IHF -kuorma> 7,0 V (viite 0,1 % THD)

 

ANALOGINEN ÄÄNITULO/KAIUTINLÄHTÖ

Nimellislähtöteho 8 ohmiin ja 4 ohmiin (stereotila) 80 W (viite 20 Hz-20 kHz nimellis-THD: llä, molemmat kanavat) 185W 8 ohm, 340 W 4 ohm

Nimellislähtöteho 8 ohmiin (silta-tila, viite 20 Hz-20 kHz nimellis-THD: ssä, molemmat kanavat ajettu) 620 W 8 ohm THD (20 Hz-20 kHz) <0,005 % (1 W-185 W , 8 ohmia ja 4 ohmia)

Signaali-kohinasuhde

> 98 dB (A painotettu, 500 mV: n tulo, viite 1 W ulos 8 ohmissa)
> 120 dB (A-painotettu, viite 185 W lähtö 8 ohmissa) Leikkuuteho (stereotila, 1 kHz 0,1 % THD)

> 200 WCLippiteho (silta-tila, 1 kHz 0,1 % THD)

> 690 WIHF dynaaminen teho (Stereotila, 1 kHz 1 % THD) 8 ohmia: 260 W, 4 ohmia: 490 W
2 ohmia: 570 WIHF dynaaminen teho (silta -tila, 1 kHz 1 % THD) 8 ohmia: 1000 W
4 ohmia: 1100 W

Huippulähtövirta> 25 A (1 ohm, 1 ms)

Vaimennuskerroin> 800 (viite 8 ohmia 20 Hz – 6,5 kHz)

Taajuusvaste ± 0,2 dB (20 Hz – 20 kHz) -3 dB 60 kHz: ssä

Kanavan erotus> 100 dB (1 kHz)
> 80 dB (10 kHz)

Stereotilan tuloherkkyys (185 W / 8 ohmia) tila: 3,78 V, 620 W, 8 ohmia

Linjatulo-Balansoitu ja rca, Vaihteleva vahvistustila: enintään: 1,41 V, 620 W, 8 ohmia

Siltatilan vahvistus, Kiinteä vahvistustila: 25,4 dB

Linjatulo-Tasapainoinen ja rca, Muuttuva vahvistustila: 14,5 dB- 34,5 dB valmiustila <0,5 W

MITAT JA PAINO
Bruttomitat (L x K x S) 435 x 120 x 390 mm Nettopaino 11,2 kg

Lähetyksen paino 13,6 kg